Csepeli csütörtök: reggeli videós körkép

Csepel.info

Szép napos reggelre ébredtünk csütörtökön. Közepes forgalom mellett autóztunk a Hollandi-Szent István-Táncsics-Szent Imre tér útvonalon – a videó alatt az Info rádiót hallhatják.

A Csepeli Városgazda munkatársai éppen elkezdték a munkát a Béke térnél, és a csepeli útépítések is éppen elkezdődtek a körutunk idején. Csütörtökre 2775 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 12 idős krónikus beteg. Ezzel 312 főre emelkedett az elhunytak száma, 581-an pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. 998 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 54-en vannak lélegeztetőgépen. A betegek számának növekedése miatt a kórházak felkészültek a tömeges megbetegedések fázisára és növelték ágykapacitásaikat.

A Koponyeg.hu időjárás-jelentése szerint csütörtökön eleinte csökken, majd napközben újra megnövekszik a gomolyfelhőzet. Zápor, zivatar elszórtan alakul ki. Reggel 11, délután 21 fok körüli értékeket mérhetünk. Front nem terheli szervezetünket. A frontra érzékenyek kissé fellélegezhetnek, mivel az időjárás számottevően nem hat ki a szervezetükre. A száraz idő miatt megnövekedhet a levegő pollentartalma. Az igazoltan új koronavírussal fertőzöttek száma egyre növekszik hazánkban. A vírus terjedésének lelassítása érdekében, aki csak teheti maradjon otthon és ne menjen közösségbe! Légúti tünetek jelentkezése esetén telefonon hívja fel háziorvosát vagy az orvosi ügyeletet, akik majd intézkednek a további teendőkről!

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !