Videó: ilyen Csepel kedden reggel

Csepel.info

Csepelen kis-közepes forgalom volt a húsvét utáni első reggelen. Az idő lehűlt, alig 7 fokot mutatott 8:30-kor a hőmérő. A Csepeli Városgazda munkatársai már dolgoztak: láttuk őket a közterületeket fertőtleníteni, a virágágyásokat és facsemetéket öntözni valamint szemetet szedni is.

A videó alatt az Info rádió híreit hallhatják például arról, hogy Karácsony Gergely, aki bejelentése szerint egymillió eurót költ Soros pénzén koronavírus-tesztelésre, nem volt hajlandó a Pesti úti idősotthon lakóit teszteltetni. A főváros a saját intézményénél a kormánytól követelt tesztet, és magára hagyta az ott élő időseket. Egyetlen fővárosi vezető sem ment el megnézni, mi történik az intézményben. 

A húsvét utáni reggelre virradóra 1512 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. Meghalt újabb 13 beteg. Ezzel 122 főre emelkedett az elhunytak száma, és ugyanennyien már gyógyultan távoztak a kórházból. Az aktív esetek száma tehát 1268.

4 hozzászólás “Videó: ilyen Csepel kedden reggel” bejegyzésre

  1. Dudás Istvánné szerint:

    Miért kell ,egy Ilyen Csepel kedden reggel cím alatti hír második bekezdését a Pesti út idősek otthonáról ,illetve Karácsony Gergely elmarasztalásáról folytatni .Mi köze a Csepel infónak ,főleg a csepeli lakosoknak erre,Már a csapból is ez folyik ,,nem tudnának valami lélekmelegítőbb dolgokról beszámolni ,így a járvány idején ! Ja értem én az összefogás a lényeg !!! Az majd segít túlélni?? mit ?? kinek ??

  2. robi szerint:

    Megérdemli, ha végignézte és hallgatta a videót.

    Eddig hol élt?

  3. Nagyapó szerint:

    Dudás Istvánné! Ha gondolkodik, rájön, hogy vannak gondok, amit helyben kell megoldani. Ha a helyi vezetés erre nem képes, akkor a felettes hatóságnak kell intézkedni. Viszont, ha Vigyori alkalmatlan az irányításra, akkor a kormánynak kell intézkedni (l. fizető parkolás!), de ez az ország összes polgárának pénzébe kerül, mert a kormány nem hozhat döntést csak egy városra/falura!!
    Ezért kell foglalkozni Csepelen is bp.-i problémákkal!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. abc123 szerint:

    Az #admin#igazán meghallgathatná újra a rádiófelvételt,az hangzik el benne hogy Karácsony 3 hete kéri hogy a kórházakból ne küldjenek vissza tesztelés nélkül időseket “de ezt a kormányhivatal nem tartotta szükségesnek”(2.40)…”
    Tehát miután az állam spórolásból beintett kezdték fővárosi pénzből ők tesztelni az időseket és találtak is fertőzötteket.Ezek után persze rájuk ugrottak hogy az ő hibájuk…?És nem találtak semmit (még a rajtaütésszerű vizsgálatnál sem)amiről jegyzőkönyv van-de persze ezt nem lehet beismerni ezért “a vizsgálat még nem zárult le”(akkor miért írtak jegyzőkönyvet amit a lezárás után szokás?)
    Kocsis nézőpontjából tényleg “ízléstelen” lehet ha valakit betámadnak és az kormányzati jegyzőkönyveket tud felmutatni a védelmében…Legközelebb majd nem adnak neki ilyen iratokat vagy titkosítják.
    És az miért fáj hogy a Soros “pénzéből”ha egyszer azért küldte?
    Küldte volna a kormánynak hogy lenyúlják mint a vörösiszap katasztrófa miatt küldött összeget?

Itt lehet hozzászólni !