Módosul a kormányablakok nyitva tartása

Csepel.hu

A kormányablakok szerdai nyitva tartásának módosításáról tájékoztatta a kerületeket a Kormányhivatal.

Tájékoztatás szerint a koronavírus tömeges megbetegedést okozó humánjárvány terjedésének megelőzése érdekében a Budapest Főváros Kormányhivatala I-XXIII. kerületi hivatalaiban működő kormányablakok ügyfélfogadási rendje szerdai napokon 12.00-20.00 óra helyett 08.00- 16.00 órára módosul a veszélyhelyzet fennállásának idejére.

Továbbá a veszélyhelyzet fennállásának idején a 1133 Budapest, Visegrádi utca 110. szám alatti Központi Okmányirodai Főosztály hétvégén nem tart nyitva.

Csepel.hu

9 hozzászólás “Módosul a kormányablakok nyitva tartása” bejegyzésre

  1. Gary Ridgway szerint:

    Határozatlan időre be kell zárni, ne kolbászoljon senki.

  2. pusssh szerint:

    Ridgway, nem akarod esetleg átvenni a teljhatalmú fővezérletet legalábbis a földgolyón? Hiszen értesz hozzá, mindent a legjobban tudsz, a kisujjadban van, hogy kell megszervezni mindent, ami a TE életedből pillanatnyilag belátható. Más pedig, ugye, nem is létezhet a világban, se most, sem ezután.

  3. pusssh szerint:

    És te legalább élvezed a katasztrófát, továbbá rendelkezel kellő mennyiségű szadista ösztönnel is…

  4. Gary Ridgway szerint:

    Figyelj már rám ember…
    Ha szerinted a rendőrség és mindenki más is hülye, karöltve a Tiszti Főorvos asszonnyal együtt, akkor vergődj tovább, igazad van. Légy szabad, sétálgass, kocsikázz, majd lesz egyel több statisztikai adat.
    Kettőnk közül Te lázadozol a józan és és az elvárások ellen. 😉
    Szevasz…

  5. pusssh szerint:

    Miért, a rendőrség és a tisztifőorvos úgy rendelkezett, hogy határozatlan időre be kell zárni a kormányablakot? Mert hogy erre az utasításodra írtam, amit írtam.. És amit írtam, abban szó sem volt arról, hogy nyugodtan gyüszmékeljen mindenki az utcán.
    Egyszerűen megháborodtál.

  6. Gary Ridgway szerint:

    Mikor asszongyajarendőrség, hogy szard le az okmányaidat, mert van más baj, akkor mit kell itt reszketni, mit kell most olyan sürgősen intézni, hogy az ott dolgozó bent senyvedjen egy lyukban? Én ennyit akartam, de legközelebb bőnyálra eresztem a kedvedért. Jóóó? 🙂
    Csütörtök este ugyanitt. 😛

  7. pusssh szerint:

    Ridgway! Te egészen komolyan biztos vagy abban, hogy a kormányhivataloknál is jobban tudod, hogy milyen ügyek fordulhatnak egyáltalában elő, amelyekre esetleg nem vonatkozik az elnapoló rendelet, és amit azonnal intézni kell? – Ne hozza rád a balsors, hogy történjen valami ami miatt a szaros irataiddal mégiscsak be kell hamarosan menned oda…

  8. Gary Ridgway szerint:

    pussh!
    Értem ne aggódj, drága barátom. Én nem a besárlós poszt szereplői közül kerültem ki. Képzeld, én egy olyan idióta vagyok, mikor kopogtatott a Covid-19 az európai határnál, – itthon még sem nem híre, de még hamva sem nem volt – akkor előbb kicseréltem a személyim, meghosszabbítottam a jogsikategóriákat és az útlevelem. Én olyan hülye vagyok, hogy mindenek együtt jár le. 😀

  9. pusssh szerint:

    Másra pedig nem is lehet szüksége az embernek. Ha meg igen, akkor úgy kell az okmámyoknak.

Itt lehet hozzászólni !