Czeglédy Csaba újságíró sértegetése közben ismerte be, hogy adócsaló

Lopott pénzekről beszélt Czeglédy Csaba a Hír TV riporterének, amikor szembesítették a hatmilliárdos adócsalásban lévő érintettségével.

Czeglédy Csaba vérlázító stílusban sértegette Szarvas Szilvesztert, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettesét, aki a Hír TV Informátor című műsorának műsorvezetőjeként tett volna fel kérdéseket Gyurcsány Ferenc ügyvédjének.

Czeglédy lopott pénzekről beszélt, de amikor Szarvas Szilveszter szembesítette a hatmilliárdos adócsalásban lévő érintettségével, a DK-s politikus azt mondta, hogy inkább adócsaló, mint “pestisrácokos kretén”. 

Czeglédy a bicskanyitogató stílusán a rövid beszélgetés végéig sem változtatott, és így fejezte be: “inkább vagyok Czeglédy Csaba, mint kretén Szarvas Szilveszter”.

A teljes riport a Hír TV-ben lesz látható pénteken 20:30-kor.

Forrás: Origo

7 hozzászólás “Czeglédy Csaba újságíró sértegetése közben ismerte be, hogy adócsaló” bejegyzésre

  1. werthan szerint:

    Vérlázító az egész! Hol van ilyenkor a MÚOSZ? A kérdés persze költői…

    Képzeljük el fordítva az egészet. Ha mondjuk egy fideszes képviselő beszélne így egy derék 444-es riporterrel. Valószínűleg már a CNN-ből is ez folyna…

  2. Boldog Karácsonyt szerint:

    Szarvas Szilveszter mióta riporter?
    Egy moslékzabáló fideszmédiás szar provokátor.
    Ennyi.

    Országos elfogatóparancsot és körözést adott ki a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese, Szarvas Szilveszter ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság egy, a Czeglédy-ügyhöz kapcsolódó rágalmazási ügyben. Szarvast arccal és névvel, személyes adataival a Police.hu körözési listájára is feltették a bűnözők közé.

  3. pl szerint:

    “Vérlázító az egész! Hol van ilyenkor a MÚOSZ? A kérdés persze költői…”
    Bizony, költői! Amit a ProstiSrácok művel…

  4. Nagyapó szerint:

    A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) nevű, magát függetlennek és objektívnek hazudó balliberális álszakmai szervezet. Elnöke Hargitai Miklós, aki annyira “független és pártatlan”, hogy korábban a szocialista propagandalapnál, a Népszabadságnál dolgozott annak bezárásáig, most pedig a Népszavánál.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Horváth János szerint:

    Nos, a Bencsik András nevű egyed szintén megfordult ott!

  6. Gary Ridgway szerint:

    Ne zavarjuk össze, úgyis igaza van! 🙂

  7. pusssh szerint:

    És Bayertől tanulta…

Itt lehet hozzászólni !