Radikális baloldaliak között több a mentálisan beteg ember

888

Ön is tapasztalta, hogy a magukat demokratának tartó balliberális fórumozók között nagyságrendileg több a gyűlölködő, irigy és bosszúvágytól fűtött ember, akik börtönbe zárnák, kirekesztenék a nem velük szimpatizálókat?

Kutatások szerint ez nem biztos, hogy véletlen. Az alábbiakban a 888 cikke olvasható egy érdekes kutatási eredményről.

Hogy is mondta Ann Coulter? „A liberalizmus egy mentális betegség”.

Természetesen a konzervatív amerikai írónőt ezért a kijelentéséért folyamatosan támadják, de úgy tűnik, hogy van valami abban, amit állít.

A Slate Star Codex által az interneten elvégzett kutatás szerint ugyanis azoknál, akik baloldalinak mondják magukat, nagyobb arányban diagnosztizáltak korábban mentális betegséget.

A több mint 8 ezer ember válaszaiból elkészült jelentés szerint minél balosabb valaki, annál nagyobb eséllyel tártak már fel nála depressziót, személyiségzavart, bipoláris zavart vagy épp skizofréniát.

A mellékelt ábrán jól látszik, hogy a szélsőbalosok 42,5 százaléka válaszolta azt, hogy már diagnosztizáltak nála valamilyen mentális rendellenességet, míg a jobboldaliaknál az arány 17,7 és 22,9 százalék között mozog.

Továbbá kiderült az is, hogy a magukat marxistának vallók 38 százalékánál merült fel mentális probléma. Összehasonlításképpen a konzervatívoknál ez az arány mindössze 12,1 százalék.

 

Noha a felmérés nem nevezhető kifejezetten tudományosnak, hiszen lényegében egy közvélemény-kutatásról van szó, mégis betekintést nyújt abba, hogy a zavart embereket valószínűleg jobban vonzzák a baloldali hiedelmek, amelyek az életmód szempontjából általában ösztönzik a degenerációt és az erkölcsi felelősség hiányát.

Több kutatás is bebizonyította már, hogy jobb elkerülni a politikai spektrum bal oldalát. Korábban két amerikai politológiaprofesszor bizonyította be, hogy a konzervatív értékekkel rendelkező emberek szebbek, mint a liberálisok, és az is kiderült már, hogy a jobboldali politikusokat szebbnek tartják az emberek a baloldaliaknál.

Forrás: 888

12 hozzászólás “Radikális baloldaliak között több a mentálisan beteg ember” bejegyzésre

  1. abc123 szerint:

    Bezzeg ez a “hír” át lett véve de a Dunaújvárosi fideszes bukta nem…
    Talán mert a KESMA lapoknál láthatóan hírzárlat van?

  2. Nagyapó szerint:

    “Radikális baloldaliak között több a mentálisan beteg ember”! Ha nem hiszi, olvassa a csepel.info-t!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Nagyapó szerint:

    Ehhez a cikkhez tartozik! Hadházy Kövér László feje fölé tartott egy “Stop propaganda” feliratú molinót a karzatról, az Országgyűlés ülésén. Kövér ezért kitiltotta a következő megjegyzéssel: most legalább nem saját névjegyét tette ki, majd megadta szót Gyurcsány(i)nak a gyűlöletellenesség jegyében!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. admin szerint:

    Még az évértékelőre sem volt időnk, kedves abc123. Az azért fontosabb.

  5. abc123 szerint:

    admin#A győri polgármester választás eredménye még aznap este felkerült ide mondván “kiütéssel győzött a fidesz” 56.14%-al,most az ellenzéki parlamenti képviselő jelölt 56.29%-al nyert de persze ez szóra sem érdemes,mindha meg sem történt volna…

  6. Boldog Karácsonyt szerint:

    “Több kutatás is bebizonyította már, hogy jobb elkerülni a politikai spektrum bal oldalát. Korábban két amerikai politológiaprofesszor bizonyította be, hogy a konzervatív értékekkel rendelkező emberek szebbek, mint a liberálisok, és az is kiderült már, hogy a jobboldali politikusokat szebbnek tartják az emberek a baloldaliaknál.”

    Hát ez nagyon jó!
    És tessék mondani? Ti eddig is egy fosblog voltatok de ezzel még mélyebbre akartok süllyedni?
    Akkor legyen. Ti akartátok. A jobboldali “szép emberek” nálunk ugye a bandzsa Maris, a kancsal Matolcsi, a zsírdisznó mini szterelnök meg a pacaldémon.
    Ami meg a mentalitást illeti, hát ezen röhögtem a legnagyobbat!
    Nyilván az elmebeteg Bayer-Stefka-Gajdics-Huth-Jeszy- na meg az ittené Noé elvtárs az osztán kiemelkedő nagy gondolkodók!
    😀

  7. Gary Ridgway szerint:

    A pedofil nagykövet ügye is elsikálva, 10 évre titkosítva? Ez is rendben van?
    Valahol Microsoft-os hír, hogy az évértékelőt eddig HATSZOR adta már le az m1. Ez természetes?
    Akkor hol van Dunaújváros? 😉

  8. pl szerint:

    Hát ti tényleg nem vagytok normálisak…

  9. Gary Ridgway szerint:

    HÍR:
    “Karanténba került a magyar pár, amelyik egy koronavírusos beteggel utaztak egy óceánjárón”
    http://www.msn.com/hu-hu/hirek/belföld/karanténba-került-a-magyar-pár-amelyik-egy-koronavírusos-beteggel-utaztak-egy-óceánjárón/ar-BB105BDd?ocid=spartanntp

  10. pusssh szerint:

    re: HÍR:

    Biztos csúf pszichopata ballibek az illetők. Angol tengerbiológusok kutatásai szerint statisztikailag toronymagasan ők kapják el a legnagyobb számban a koronavírust agg kínai amerikaiaktól luxustengerjárókon.

  11. Nagyapó szerint:

    A cikk állítást ragyogóan bizonyítják a csepel.info ballib írogatói!😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. Gary Ridgway szerint:

    Öreg, sorold mi az, ami fáj?
    – a pedofil
    – a koronavírus
    – a nyolcszor leadott évértékelő
    – Dunaújváros
    -….
    Mi nem igaz, mesélj!

Itt lehet hozzászólni !