Pizza Hut nyílik a Csepel Plazaban

Mr.Gabee, Csepel.info

Mr.Gabee információi szerint december 19-én, délelőtt egy újabb Pizza Hut étterem nyílik, mégpedig a Csepel Plaza ételudvarán.

Az alábbiakban a PizzaHut facebook olalának bejegyzését olvashatják:

*Ingyen Olaszkolbászos pizza: Jelentkezz be a www.pizzahut.hu-n létrehozott fiókodba telefonod segítségével, mutasd be a kasszánál és máris tiéd az ajándék!

**Ajándék 20%-os kupon: Helyben fogyasztás vagy elviteles rendelés esetén minden vásárláshoz 20%-os kedvezménykupon jár, ami a nyitást követően 1 hónapig használható fel. A kupon készpénzre nem váltható és más kedvezménnyel nem vonható össze, egy vásárlás alkalmával egy kupon váltható be.

Sok szeretettel várunk, reméljük, hogy Téged is vendégeink között köszönthetünk! 😊

Tájékoztatunk, hogy a rendezvényen kép- és hangfelvétel készül.*

*A személyes adataid adatkezelője az AmRest Kft. (székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 3. ép. 2. em., cégjegyzékszám: 01-09-165835) (a továbbiakban: Társaság). Társaságunk a munkavállalóknak és vendégeinknek szóló tájékoztatás személyesebbé tétele céljából, valamint marketing és promóciós célból a rendezvényről kép- és hangfelvételt készíthet. A rendezvényen való részvételeddel, illetve a rendezvény helyszínére való belépéssel kifejezetten hozzájárulását adod képmásodnak, hangmásodnak rögzítéséhez, azzal, hogy kizárólag a kifejezett beleegyezéseddel nevezünk meg. Amennyiben közszereplőnek minősülsz, úgy a beleegyezésed nélkül is megnevezhető vagy. A kép- és hangfelvétel felhasználása térben, időben, és felhasználási módban korlátlan. AmRest a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosult a rólad készített és készült hang- és/vagy képfelvétel és megjelenítés hasznosítására, felhasználására (pl. a jövőbeni rendezvényeinek népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogaid tiszteletben tartásával. Ezekért sem előre, sem pedig utólag semminemű ellenszolgáltatásra nem vagy jogosult, és ilyen jellegű igényt vagy követelés nem támaszthatsz Társaságunkkal szemben. A fenti adatok kezelésének jogalapja az érintett hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) a) pont, valamint 2011. évi CXII. törvény 3.§ 7. pont és 2013. évi V. törvény 6:4. § (2) (3)). A rendezvény során készített fénykép-, és videófelvételeket hozzájárulásod visszavonásáig kezeljük.

3 hozzászólás “Pizza Hut nyílik a Csepel Plazaban” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    Majd bezár… 😛

  2. Kérdés szerint:

    Az arab, muszlim pékségek pedig reneszánszukat élik, köszönhetően az alkalmatlan jegyzői irodának.

  3. YT szerint:

    ezek nem arab pékségek, hanem albánok …( csak a pontosítás kedvéért, semmi másért..)

Itt lehet hozzászólni !