Egy szál semmiben Gréczy Zsolt – újabb nő állítja, hogy Gyurcsány szóvivője zaklatta

Bors

Szexuális zaklatással vádolta meg egy nő Gyurcsány Ferenc szóvivőjét, Gréczy Zsoltot tegnap este egy levelében. Hosszasan írt arról, hogyan került kapcsolatba a Gyurcsány-párt frakciószóvivőjével. A politikusról – mondjuk így – hiányos ruházatban készült, kemény képeket is küldött. Később a történet folytatását ígérte.

Megrázó levelet küldött több szerkesztőségnek egy nő, amelyben hosszasan leírta, hogyan került kapcsolatba Gréczy Zsolttal. Állítása szerint

  • 2015 májusában egy Székesfehérváron megrendezett gyereknapi rendezvényen találkozott a Gyurcsány-párt frakciószóvivőjével;
  • a politikus odament hozzá és barátnőjéhez, 20 percnyi beszélgetés után elkérte a telefonos elérhetőségét. “A legnagyobb ledöbbenésemre Zsolt megkérdezte, hogy megadom-e a telefonszámomat, mert nagyon szimpatikus vagyok neki, és szívesen folytatná a beszélgetést” – írta.
  • Visszautasította a kérést, mondván, keresse meg inkább személyesen.
  • Ezután elváltak útjaik, Gréczy azonban nem adta fel, és pár nappal később bejelölte Facebookon.
  • Úgy döntött, visszaigazolja a jelölést, ami után Gréczy egyből írt neki egy levelet, arról érdeklődve, van-e valakije.
  • Az üzenetben a DK-s politikus küldött egy fotót is, és arról faggatta őt, hogy szerinte hogyan néz ki, bejön-e neki, és lefeküdne-e vele.

Ezen a ponton megszakadt a történet ismertetése, azonban a levélíró folytatást ígért.

Ami viszont ennél is fontosabb, hogy állításait minimum érdekes képekkel támasztotta alá. Egész pontosan négy képet mellékelt üzenetéhez, az egyiken az látható, amint Gyurcsány Ferenc szóvivője alsónadrágban, félmeztelenül pózol – írja az Origó.

Az ismeretlen nő sokat sejtetően hozzáfűzte, hogy már az elején sem akart semmit Gréczytől:

“Megmondom őszintén, imponált, bár az elejétől kezdve tudtam, hogy nem akarok Zsolttól semmit. Nem fogott meg, mint férfi, nem tetszett, túl nagy a korkülönbség, ráadásul nekem a sportos férfiak jönnek be (én is inkább sportos kinézetű vagyok). Értelmes, intelligens férfi, de ez nem elég ahhoz, hogy valaki közelebb kerüljön hozzám.”

MEGVÁDOLTÁK MÁR HASONLÓVAL

Nem ez az első eset, hogy a DK-s politikust zaklatással vádolták meg. A napokban Zsoldos Gábor zenész nyílt levélben fordult a nyilvánossághoz, mert állítása szerint Gréczy évek óta levelekkel zaklatja a párját. A Dedyként ismert dobos egy bibliai idézettel üzent Gyurcsány Ferenc bizalmasának.

A múlt héten pedig a 28 éves Palányi Nóra, a Mi Hazánk parlamenti munkatársnője nevét és arcát felvállalva mondta azt, hogy a politikus nemcsak a parlamentben és sms-ekben zaklatja, hanem egy bevásárlóközpontban kétszer is “rajtaütött”, úgymond “kakaózásra” hívta.

Gréczy: aljas rágalom

A balliberális Index természetesen eleve úgy áll az újabb balliberális szexuális zaklatási ügyhöz, hogy az nem lehet igaz. Megkeresték az érintetteket, akik pont úgy gondolták, ahogy az indexesek.

Gréczy azt mondta a lapnak, hogy aljas rágalom, szemenszedett hazugság minden állítás, ami megjelent róla, és ezt be is fogja bizonyítani. Ami a képeket illeti, büntetőfeljelentést tesz, és az eljárás feladata lesz majd, hogy az igazságot kiderítse. Gyurcsány Ferenc szerint onnantól kezdve közügy a történet, ha a zaklatás megalapozott vádja felmerül.

“Gréczy Zsolt esetében eddig, a sokadik próbálkozás ellenére sem igazolódott be a vád”

– mondta. Az intim fotókat Gyurcsány nem tartja politikai kérdésnek, de ha a zaklatás beigazolódik, annak a DK-n belül természetesen következménye lesz, közölte. Egyelőre nem politikai kérdésnek tartja az ügyet, így politikai következményeit ezért nem vonta le.

Forrás: Bors, keményebb fotók: 888

33 hozzászólás “Egy szál semmiben Gréczy Zsolt – újabb nő állítja, hogy Gyurcsány szóvivője zaklatta” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    És ez most hirtelen eszébe jutott?

  2. pitypang szerint:

    Ha beigazolódik a vád, ha nem,egy politikus nem lehet annyira ostoba, hogy ilyen felvételek bármilyen módon nyilvánosságra kerüljenek róla.

  3. Gyula szerint:

    “állítása szerint”… Egy rendőrségi jegyzőkönyv is úgy kerül felvételre, hogy “elmondása szerint”, ami ugye még nem tény… 😉
    Mindemellett pitypangnak teljesen igaza van.

  4. Nagyapó szerint:

    Marton, Gothar, Donáth milyen csodálatos “erkölcsű” ellenzéki entellektüelek. Most csatlakozik hozzájuk Gréczy. 😀
    Kellemes fénykép lehet Gréczy meztelen segge – Gyula, Horváth János legnagyobb örömére – lehet nyalni!😀😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. pusssh szerint:

    Még az is meglehet, hogy az “elmondása szerint” történtek valóban megtörténtek, még az is teljesen jogos, amit pitypang ír, sőt az is egészen bizonyos, hogy semmi sem áll tőlem távolabb, mint a megvádolt férfiút mentegeni, de azért megkérdezném: most már 2022 tavaszáig abból fog állni a magyar politika és médiák sajtóanyaga, hogy a kétoldali lejáratóversenyben ki kukkol többet és jobban, illetve, hogy melyik csapatban hány félrekettyentés esett? Ez az össznépi borkaizás valahogy rettenetes röhejes unalommá fog fajulni pillanatokon belül…
    A vilégrengető #metoo-téboly, amelyhez divatosan sietve csatlakoztunk, sehol a platétán nem arról szól, amiről szólni látszik, hanem a konkurencia és az ellenfél karaktergyilkolásáról és végleges ellehetetlenítéséről. Tökéletesen alá fogja ásni és hiteleníti fogja a politikusokat és a politikát mindenhol. Ami totális anarchiához vezet majd hamarosan.

    Egyébként: remélem, hogy a kedves admin nem egy szál semmiben moderált engem az előbb, mert még ráfázhat! (Mindenki rá fog!…) Mi lesz, ha sikoltozni kezdek a bajszom alól?

  6. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Nekem nem kell nyalnom, engem nem vettek meg kilóra, mint magát. Magának se hite,
    se becsülete.

  7. Nagyapó szerint:

    pusssh! Amit ír, sokban egyetértek, azonban érdemes megnézni a kezdeteket a választás előtt. Az első a Borkai magánéletében való turkálás volt. Erre reakcióként jöttek a válaszok, amik nem turkáltak a magánéletben, hanem a főnöki visszaéléseket hozták nyilvánosságra.
    Azért megjegyzem a “baloldali” entellektüelek még azt a szoci időkből való “erkölcsi” szabályt sem tartották be, hogy “házinyúlra nem lövünk!”.
    Szerencsére vannak pártok, ahol ilyen erkölcstelen dolgok nem történnek.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Nagyapó szerint:

    Horváth János! Örülök, hogy seggnyalását nem cáfolja (önként, nagy igyekezettel teszi), az pedig, hogy szokása szerint hazudva próbál tromfolni – megszokott.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. degenerált koalíció szerint:

    aki ilyen degeneráltakra bízná az országot az maga is degenerált.

  10. Tóth kati szerint:

    Ez egy alja,söpredék ember,ugyanolyan,mint főnöke gyurcsányi,aki állandóan részeg és vadorzó Ágikat reszelgeti.Nem én mondtam,Lakner és a dk-s győri polgármester jelölt,le is cserélték.

  11. Tóth kati szerint:

    Büdösszájú tordai is ki lett fizetve,felesége kapott a ll.kerületi polgitól egy jó kis zsíros állást.A hazaárulás kifizetődő.

  12. dühös magyar szerint:

    csepel.info = legalja.hu

  13. pusssh szerint:

    Nagyapó már nem emlékszik a Vona szoknyájára…

  14. Csabó szerint:

    Gréczy = DK

    Foltos gatyás zaklatók.

  15. Horváth János szerint:

    Ébredeznek a patkányok.

  16. pitypang szerint:

    Na a Grétzyről fölkerült a többi kép is, itt nem hiszem, hogy megjelenik, mert 18 éven felüli az összes. Ez az ember nem ostoba, hanem elmebeteg. vadhajtasok.hu ha valaki meg akarja nézni.

  17. Boldog Karácsonyt szerint:

    Pitypang!
    És minek kerülne föl? Borkai csupasz segge fent volt itt? Vagy a szánalmas pöcshuzigáló ügyvédje fent volt? Kettős mérce mehet mi?

  18. abc123 szerint:

    A kőbányai FIDESZES (volt) önkormányzati képviselő recskázós videója miért volt kitárgyalva pár hónapja a csepel infón?

  19. pitypang szerint:

    Most tényleg azzal véditek a grétzit, hogy más is ezt csinálta? Borkaiztok? Az csak egy balfék volt, hogy hagyta magát levideózni, ez meg magáról csinált undormányos pornográf képeket.

    abc123 azért van különbség egy önkoris volt képviselő és egy országgyűlési között, aki egy magát legnagyobb ellenzékinek tartott pár szóvívője, képviselője.

    Kettős mérce inkább nálatok van.

  20. királyerdei szerint:

    Les miserabiles! 🙂

  21. Boldog Karácsonyt szerint:

    Itt senki nem védi Gréczyt öcsém!
    Arról van szó, hogy a jobboldali média kussolt a Borkai ügyben aminek a lényege a közpénzes kurvázás volt, nem pedig a puci segge! A HVG már 2012-ben megírta, hogy mennyire sáros volt a győri ügy az önkormányzat és az Audi között a telek vásárlások ügyében.
    Miután kiderült, hogy Borkai felesége és kicsi fiacskája is érintett az egészben még akkor sem írtak róla semmit.
    Most meg Gréczy farokverős képeit megjelentetik mindenhol annak ellenére, hogy a fidesz tele torokból üvöltötte, hogy a Borkai ügy MAGÁNÜGY.
    Akkor ez is az!

  22. csak úgy szerint:

    Azért kíváncsi lennék, hogy a hölgy milyen képeket tett fel magáról, amire Gréczy így reagált. Azokat is közzé kellene tenni. Amúgy tényleg a magánügye, de nagyon hülye volt.
    Az internet nem felejt.
    Nyilván volt az a pénz, amiért a hölgyek ezeket közzé tették, gondolom személyiségük, képeik védettek.

  23. Gyula szerint:

    Nagyapó szerint:
    2019. december 18., szerda – 17:33-re:
    Mi a faszt nem értettél meg a hsz-ból? Támogattam, hogy fasza gyerek, vagy fasza megmozdulás? Nem! Segget meg Te nyalsz, nem én, te barom… 🙂
    Én nem sündörgök a politika körül. 😛
    Ibizai szippantás közpénzen, meg a győri szippantás és a repkedések megvannak?
    Szerintem ez a meccs döntetlen, mint a tegnapi El Clasico! 😀

  24. Sz sz szerint:

    Komokyan ilyen degenerált buta baromra bízná valaki az országot? Mire lehet rávenni zsarolás útján az ilyeneket?

  25. Gyula szerint:

    https://youtu.be/DfVHPq7ar5g 1:36-tól… Megvan???
    Borkai meg itt van: https://letsupload.co/1qpu0/276727323_720x406_500k.mp4.mp4
    Ez a Gréczy meg egy állat, idióta, ennyi… 🙂

  26. Sz sz szerint:

    Borkai ki lett rúgva le lesz váltva. Az alkoholista szemkilövető barom állat kirúgja a faszverő aberrált barmot? És ki lesz az utódja, a fikaevő vagy a kvízrabbi? Degenerált koalíció, a selejt ha összeáll…

  27. Gyula szerint:

    Az ibizai szippantó még a helyén van, nácikám! 😉

  28. Nagyapó szerint:

    Rrepetitio est mater studiorum (ismétlés a tudás anyja) Géczy, Marton, Gothar, Donáth milyen csodálatos “erkölcsű” ellenzéki entellektüelek.
    Próbálják elsikálni, színházak önállósága, magánügy mögé, bla-bla. Érdekes Borkai lemondott, a fenti szemeteknél csak “na és?”
    Igaz, “A kommunistánál a legnagyobb bűn a hatalom elvesztése!” (Lenin)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  29. paneltomi szerint:

    Ezekről minden lepereg, ennek sem lesz következménye. Emlékezzünk, hogy a Borkai ügy kirobbanása előtt Wittinghoff is prostituált társaságát kereste. A következménye az lett, hogy szegény áldozat lett, tőrbe csalták. 2 napig volt téma, pedig kurvázott, ja és utána megválasztották 60-70 %-kal.

    Itt is ez van, Gréczyt csak a fideszes média feketíti be, ő ártatlan.

    Leírni is unalmas már, közhely, de ez a klasszik kettős mérce.

    Kiváncsi vagyok, hogy Örsi Geri és Molnár Zsolt állítólagos orgiájával mi lesz.

  30. Gyula szerint:

    Egy sima kurvázás az nem egyenlő a kokainozással és nem egyenlő a faszmutogatással. Eddig ez a legbetegebb, mind közül. Igaz, hogy a nagy kereszténykedésbe már a kurvázás sem fér bele.

  31. paneltomi szerint:

    Én úgy láttam, hogy ez a kispesti szoci gyerek kokózott csak, de ő még képviselő. Ezek a cselekedet mindegyike beteg, nem való politikushoz és az erkölcsi etikába sem fér bele (nem csak a keresztény erkölcsbe). Wittinghoffnak is el kellett volna takarodnia.

  32. Nagyapó szerint:

    Fekete-Győr András szerint Gréczy csak „udvarolni” akart a nemi szervéről készített képekkel!
    Mit szólnak ehhez a zellenzék harcos feminin képviselői Kunhalmi Ágnes, Vadai Ágnes, Szél Bernadett, Szelényi Zsuzsa és Csepel üdvöskéje Bangóné?
    Biztosan tetszik nekik az angyalbögyölő!?😛

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !