Ismét benézték a kiegészítő lámpát

Mr.Gabee, Csepel.info


A Csepel Hol-mi Facebook csoport  információi szerint baleset történt szombaton délután Csepelen, a Szent István út és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében. A balesetben két személygépkocsi ütközött össze.

A baleset feltehetőleg figyelmetlenségből adódott, ugyanis az elmúlt időben a Szent István út, Erdőalja utca felől érkező oldali a lámpánál egy kiegészítő lámpát helyeztek el. A kiegészítő lámpa engedélyezi a jobbra fordulást mindaddig, amíg a Táncsics Mihály utca felőli lámpa zöldet mutat.

Kapcsolódó bejegyzések:

Ismét benézték a kiegészítő lámpát

Ismét benézték a kiegészítő lámpát

8 hozzászólás “Ismét benézték a kiegészítő lámpát” bejegyzésre

 1. Xy szerint:

  Megérdemlik!!!

 2. Gyula szerint:

  Tényleg nem értem, hogy a faszba tudja ez a sok állat benézni, mikor van egy telezöld az oszlopon, a szokásos függőleges elosztásban és mellette egy különálló lámpatest, egy nyíllal…
  Mi nem egyértelmű???
  Ezek mit alkotnának Brit területen? 🙂

 3. NAY szerint:

  Már megint????? Unalmas!

 4. Just szerint:

  Na, ha egyszer egy “NAY” “nézné be”, nem lennék ott a kis kék motorommal 😀

 5. Just szerint:

  Félelmetes amúgy, hogy ilyen kognitív képességekkel rendelkező homo sapiensnek álcázott neandervölgyiek volán mögé ülhetnek egyáltalán.

 6. Gyula szerint:

  Just!
  A mai gyakorlat annyi B kategóriára, hogy tulajdonképp megveszi a jogosítványt. Alapjaiban tudja kezelni az autót és itt a vége. Sajnos már felsőbb kategóriáknál is erre halad a dolog, szerencsére kevesen akarnak C, C+E, E, vagy D kategóriát. …mert drága! 😉

 7. worm szerint:

  Az is probléma lehet, hogy sokan a Táncsicsról levágják a balkanyart a Szent Istvánra kanyarodáskor, mert eddig nem jött soha semmi balról. Így pedig már nincs helye a jobbra kanyarodónak a Szent Istvánról. Van egy csíkozott felfestés a járdasziget előtt, ha azt mindenki kikerülné, akkor elférnének a jobbra kanyarodók is. Szerintem a balesetek egy része ebből adódik, mert nem hiszem el, hogy ennyi ember benézi a jobbra nyilat és előre indul el.

 8. Gyula szerint:

  worm!
  Megelőztél… Ott a pont, mert tegnap 5 cm-en múlt, hogy ne kapják le a bal első sárvédőmet,
  mikor fordultam jobbra.

Itt lehet hozzászólni !