Ismét benézték a kiegészítő lámpát

Mr.Gabee, Csepel.info


A Csepel Hol-mi Facebook csoport  információi szerint baleset történt szombaton délután Csepelen, a Szent István út és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében. A balesetben két személygépkocsi ütközött össze.

A baleset feltehetőleg figyelmetlenségből adódott, ugyanis az elmúlt időben a Szent István út, Erdőalja utca felől érkező oldali a lámpánál egy kiegészítő lámpát helyeztek el. A kiegészítő lámpa engedélyezi a jobbra fordulást mindaddig, amíg a Táncsics Mihály utca felőli lámpa zöldet mutat.

Kapcsolódó bejegyzések:

Ismét benézték a kiegészítő lámpát

Ismét benézték a kiegészítő lámpát

8 hozzászólás “Ismét benézték a kiegészítő lámpát” bejegyzésre

  1. Xy szerint:

    Megérdemlik!!!

  2. Gyula szerint:

    Tényleg nem értem, hogy a faszba tudja ez a sok állat benézni, mikor van egy telezöld az oszlopon, a szokásos függőleges elosztásban és mellette egy különálló lámpatest, egy nyíllal…
    Mi nem egyértelmű???
    Ezek mit alkotnának Brit területen? 🙂

  3. NAY szerint:

    Már megint????? Unalmas!

  4. Just szerint:

    Na, ha egyszer egy “NAY” “nézné be”, nem lennék ott a kis kék motorommal 😀

  5. Just szerint:

    Félelmetes amúgy, hogy ilyen kognitív képességekkel rendelkező homo sapiensnek álcázott neandervölgyiek volán mögé ülhetnek egyáltalán.

  6. Gyula szerint:

    Just!
    A mai gyakorlat annyi B kategóriára, hogy tulajdonképp megveszi a jogosítványt. Alapjaiban tudja kezelni az autót és itt a vége. Sajnos már felsőbb kategóriáknál is erre halad a dolog, szerencsére kevesen akarnak C, C+E, E, vagy D kategóriát. …mert drága! 😉

  7. worm szerint:

    Az is probléma lehet, hogy sokan a Táncsicsról levágják a balkanyart a Szent Istvánra kanyarodáskor, mert eddig nem jött soha semmi balról. Így pedig már nincs helye a jobbra kanyarodónak a Szent Istvánról. Van egy csíkozott felfestés a járdasziget előtt, ha azt mindenki kikerülné, akkor elférnének a jobbra kanyarodók is. Szerintem a balesetek egy része ebből adódik, mert nem hiszem el, hogy ennyi ember benézi a jobbra nyilat és előre indul el.

  8. Gyula szerint:

    worm!
    Megelőztél… Ott a pont, mert tegnap 5 cm-en múlt, hogy ne kapják le a bal első sárvédőmet,
    mikor fordultam jobbra.

Itt lehet hozzászólni !