Ismét benézték a kiegészítő lámpát

Mr.Gabee Csepel.info

 
Mr.Gabee fényképes információi szerint baleset történt csütörtökön délután Csepelen, a Szent István út és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében. A balesetben egy teherautó és a és egy román rendszámú Opel Vectra ütközött össze.

A baleset feltehetőleg figyelmetlenségből adódott, ugyanis az elmúlt időben a Szent István út, Erdőalja utca felől érkező oldali a lámpánál egy kiegészítő lámpát helyeztek el. A kiegészítő lámpa engedélyezi a jobbra fordulást mindaddig, amíg a Táncsics Mihály utca felőli lámpa zöldet mutat.

Vélhetően a Vectra előtt a lámpánál volt még egy gépkocsi, mely a kiegészítő lámpa zöld jelzésekor jobbra fordult, de a Opel nem figyelte a lámpa jelzését és egyenesen haladt tovább, amikor az teherautóval ütközött.

Mióta kihelyezték a kiegészítő lámpát, azóta számos balesetről tudunk. Személyi sérülésről nem érkezett jelentés.

9 hozzászólás “Ismét benézték a kiegészítő lámpát” bejegyzésre

  1. Csányi László szerint:

    Valahol ki lehetne tenni egy forgalmi változás táblát Ha kint van bocs!

  2. csak úgy szerint:

    Sárga csíkokat a kereszteződésre, mint a Szt. Imrén! Ez a Táncsics felől érkezőket is figyelmeztetné!

  3. Nagyapó szerint:

    Van egy kolosszális ötletem, ami senkinek nem jutott eszébe🙂! Le kellene venni a kiegészítő lámpát (valamint megkérdezi azt, aki kitette, “hogyan érzi magát?”).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Fiveseven szerint:

    A kiegészítő lámpa hasznos. Ki kell táblázni, hogy forgalmi rend változás, hogy a birka lássa.
    Lágymányosi hídról Csepel felé az új sávoknak szintén elférne a figyelmeztető tábla, látván a minden felé indexelő autókat..

  5. George szerint:

    Nincs elég tábla,tegyük tele táblákkal az utakat! Mit nem lehet ezen értelmezni?! Zöld nyíl jobbra! Vajon mit is akart ezzel a költő kifejezni? NEM KELL SEMMIT TENNI! Gyorsítja ha minimálisan is a forgalmat! A kreszt meg kell tanulni és felfogni az agyatlanoknak is! Mit lehet ezen BENÉZNI??!!Minden tábla élé egy tábla ami jelzi,hogy tábla fog következni!!Jó gondolatok!!

  6. pusssh szerint:

    Nagyapónak szerintem is igaza van, a kieg. lámpát le kéne venni (előtte is megvoltunk valahogy, kevesebb balesettel). Csakhogy ebben az országban rossz döntéseket nem szoktak visszavonni. Inkább a halál.

  7. Csepeli Kérdező szerint:

    Nem a kieg lámpát kell levenni, hanem az ÖSSZES, ott balesetet okozó személyt kell élete végéig eltiltani a vezetéstől.

  8. pusssh szerint:

    Csepeli Kérdező!
    Gyűlölsz mindent és mindenkit.

    Csalhatatlan és egyedül lehetséges egondolásunkhoz igazodjon a világegyetem, akkor is ha beledöglik? Vagy találjunk ki valami életszerűbb elképzelést, hogy minél kevesebben dögöljenek bele?

    Amúgy: tényleg kellene rendesen büntetni, ha nem is autodaféval. A jelenlegi szankcionálás – autós ügyekben éppúgy, mint minden más téren – a kis balfogásokat elkövető, egyébként rendes autósokat sújtja igaztalanul nagy mértékben, a közveszélyes gyilkosokat pedig kímélettel biztatgatja arra, hogy csak így tovább fiacskám, leszel még mázlisabb is!

  9. […] Ismét benézték a kiegészítő lámpát […]

Itt lehet hozzászólni !