Sírva futott el a nő száját befogó csepeli taperoló

24.hu

Gyorsított eljárásban állították bíróság elé és ítélték el azt a 25 éves férfi, aki pár nappal ezelőtt támadt rá egy nőre Csepelen.

A fiatalember a XXI. kerületi Hőerőmű utcában kezdte követni a nőt. Amikor utolérte, hátulról befogta a száját az egyik kezével, majd fogdosni kezdte. A talpraesett nő ekkor gyorsan elővette az önvédelmi célból magánál tartott spray-t, majd a férfi szemébe fújt. A támadó ekkor elmenekült.

A BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányság példás gyorsasággal, néhány órán belül azonosította és elfogta a támadót. A bíróság 1 év – végrehajtásában 2 évre felfüggesztett – fogházra ítélte a férfit, és elrendelte a pártfogó felügyeletét. Az ítélet jogerős.

6 hozzászólás “Sírva futott el a nő száját befogó csepeli taperoló” bejegyzésre

  1. Aggastyán szerint:

    Először is rohadna ketté a keze aki ilyen alattomos féreg! Másodszor gratulálok a Nőnek, hogy volt bátorsága az alattomos támadó féreg pofájába fújni a spray-t!

  2. csak úgy szerint:

    Nincs neve, származása?
    Eseteleg ugyanaz volt, mint korábban?

    http://csepel.info/?p=71302#more-71302

    Miért felfüggesztett? Megvárják a következő támadást?

    Csepel biztonságos …

    Hol lehet kapni Csepelen, ilyen “védekező” sprayt-t ? Legális, vagy a védekezőt büntetik meg? Karácsonyi ajándék ötlet, az egész családnak.

  3. csak úgy szerint:

    Arra gondoltam, hogy a Szt. Imrén, a sok üres pavilon egyikében, akár Önvédelmi Bolt is nyílhatna! Lassan aktuális!

  4. András szerint:

    Homasitában van pl. paprika spray, csak sajnos rá van írva, hogy közterületen nem birtokolható (mondjuk nem hinném, hogy bármelyik rendőr ezért büntetne meg nőt, hogy van nála ilyen).

  5. Dr Obaidi szerint:

    Éljenek a rendõrök,;!

  6. Kisapó szerint:

    Csepel Művek területén a közbiztonság =0! Sajnos a sértett fel adta a munkahelyét, mert ez a csótány szabadlábon van és éli világát mintha semmi nem történt volna. Nagyon sok illegális munkásszállót üzemeltetnek a gyárban és azóta nincs közbiztonság. Jó lenne ha a Rendőrség vagy az Önkormányzat erre is figyelne!

Itt lehet hozzászólni !