Szeméremsértőt fogtak a csepeli rendőrök

Mr.Gabee, Csepel.info

A kép illusztráció

Mr.Gabee információi szerint több napig tartó hosszas nyomozómunkának köszönhetően sikerült azt a férfit elfogni, aki több nővel szemben viselkedett szeméremsértő módon Csepelen. 

Szerkesztőnk információi szerint a nyomozásban részt vevő rendőrök közül négyen kiemelkedő munkavégzésükért Borbély Lénárd polgármester jutalmazásban fogja részesíteni eredményes munkájuk miatt.

A police.hu így tudósít az esetről:

A csepeli rendőrök elfogták azt a férfit, aki öt nővel szemben is szeméremsértő módon viselkedett.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2019. szeptember 24. és október 10. között öt nővel szemben viselkedett szeméremsértő módon Budapest XXI. kerületében. A férfi a kerület több forgalmas helyszínén szúrt ki egyedül sétáló nőket, akiket követni kezdett, majd fizikailag és verbálisan is inzultálta őket.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a csepeli rendőrök azonosították és 2019. október 18-án 5 óra 38 perckor a XXI. kerületi Kossuth Lajos utcában elfogták a 25 éves budapesti J. Krisztofort.

A férfit a rendőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol ötrendbeli szeméremsértés, kétrendbeli könnyű testi sértés és egyrendbeli becsületsértés vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatására.

3 hozzászólás “Szeméremsértőt fogtak a csepeli rendőrök” bejegyzésre

  1. csak úgy szerint:

    Letartoztatták, vagy folytathatja?

  2. csak úgy szerint:

    … és inkább Krisztofer …

Itt lehet hozzászólni !