Borbély Lénárd: Még a csepeli DK is támogatja az atlétikai centrum beruházását

Hír TV

A csepeli önkormányzat többsége támogatja az atlétikai stadion felépítését és a 2023-as atlétikai világbajnokság budapesti megrendezését. A keddi Magyarország élőben című műsorunkban a képviselő-testület hétfői döntéséről Borbély Lénárd polgármestert kérdeztük.

Még a Demokratikus Koalíció csepeli szervezete is támogatásáról biztosította az atlétikai centrum beruházását – jelentette ki Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere Magyarország élőben című műsorunkban azt követően, hogy az ügyben rendkívüli önkormányzati ülést hívott össze. A politikus kifejtette: a beruházás óriási városfejlesztési lehetőséget jelent a kerület számára.

Borbély Lénárd kedden egyeztetést kezdeményezett Karácsony Gergely főpolgármesterrel. Csepel polgármestere a többi között arra kéri a főpolgármestert, hogy ne alkalmazzon kettős mércét.

Karácsony Gergely úgy nyilatkozott korábban, hogy semmilyen sportfejlesztést nem támogat Budapesten – emlékeztetett a kormánypárti polgármester. Ehhez képest Kispesten, ahol ellenzéki polgármester van, ott mégis támogatta a kispesti stadion beruházását. Azt gondolom helyesen is tette, én is támogattam volna a helyében és támogatom is. Szerintem a sport nagyon fontos az emberek életében és a sportra való nevelés is. Mégis, ha más kerületben támogatja ezt, akkor Csepelen is tegye meg – tette hozzá Borbély Lénárd.

Forrás: Hír TV

 

4 hozzászólás “Borbély Lénárd: Még a csepeli DK is támogatja az atlétikai centrum beruházását” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    “A csepeli önkormányzat többsége támogatja az atlétikai stadion felépítését” kivéve az MSZP küldötteit. Vajon miért?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Betke szerint:

    Nagyapó, a stadion nem 9.kerületi ügy? A hév fejlesztésére pedig (konkrétan a min. elnöktől) megkaptuk az ígéretet az olimpia elmaradásának ellenére is!

  3. Volt már ilyen szerint:

    Röhejesek az ilyen kijelentések, “még a csepeli DK is támogatja az atlétikai centrum beruházását”! Amiből annyi igaz, Horváth Gyula és Kál Károly támogatja az atlétikai centrum beruházást! Egészen biztos hogy nem hívtak össze taggyűlést, és nem kérdezték meg a kerületi DK-tagokat! Persze ennyi erővel a csepeli Fideszről is lehet állítani bármit, ha azt Németh vagy Borbély találta ki!

  4. Várkonyi András szerint:

    Tisztázzuk !
    A csepeli DK nem támogatja az atlétikai centrum megépítését, Csepel fejlesztését Csepelen ( ! ) viszont igen ( HÉV meghosszabbítása az Auchani-ig, parkolók kialakításával, Gerinc út tovább építése, Gubacsi híd felújítása, Csepel közlekedésének helyrehozatala, földutak aszfaltozása, egészségügyi beruházások, – de az ülésen nem erről szavaztunk.

Itt lehet hozzászólni !