Meddig húzódik még a Gerincút ügye?

Lakihegy Rádió

Tovább húzódik a Csepel-szigeti Gerincút ügye. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. által korábban kiadott Útvonal Terv alapján 2009. szeptemberében már rendelkezni kellene a területek tulajdonjogának jelentős részével.

Folynia kellene a régészeti feltárásnak, el kellett volna készülnie a Közbeszerzési Kiírásnak. Év végére már meg kellene kezdődnie a munkáknak.

Hoffman Pál, Tököl polgármestere azt mondta: Felháborító időhúzásnak vagyunk elszenvedői, teljesen nyilvánvalóan a korábbi “menetrend” szerint zajlanak az események, 3-4 évi ígérgetés után a választás előtt újra jön a régi lemez: készen vannak a tervek, a költségvetésben benne van a pénz. Hoffman Pál hangsúlyozta: Ezt 2002-ben és 2006-ban is eljátszották már, s a semmittevés következménye a kaotikussá vált közlekedés a Csepel-szigeten.

lakihegyradio.hu

14 hozzászólás “Meddig húzódik még a Gerincút ügye?” bejegyzésre

  1. nem jani szerint:

    Ideje lenne összefogni és seggbe rúgni azokat, akik szándékosan hátráltatják az építkezést! Csodálom, hogy még egy közepes demonstráció sem volt, pedig pár ezer ember mindennapjait keserítik meg!

  2. holló 2 szerint:

    ezek szerint a csepelieket nem érdeklik a DUGÓK és a jobb levegő !!!
    az illetékesek meg röhögnek egy jót és készülnek az év-végi prémiumok juttatások stb-stb névsorának az összeállitásán.

  3. miska72 szerint:

    A csepeli vezetés is hazudik mint a vízfolyás! GEGGEL ÉJJEL MEG ESTE!

  4. miska72 szerint:

    Tóth Mihály és bandája, utca ajtó nyilj ki! Hagyd el a polgármesteri hivatalt! MOST!

  5. ... szerint:

    Az illetékesen nem számítanak Csepelinek, mert döntéseikkel nem az itt lakók érdekeit képviselik és sokan közűlük nem is Csepelen laknak.
    Mit várunk tőlük?
    Nem foglalkoznak ezek semmivel a saját jólétükön kívül.

    Le kell váltani a szoci vezetést a következő választáskor!

  6. lolka szerint:

    Ide Csepelre, csak benszülőtt csepeli embert szabad vezetőnek választani, aki itt született itt nőtt fel és eggyütt él a csepeli polgárokkal. Egy idegen aki élvezi a jó fizetés és a hivatal barátságos, meghitt légkőrét és fogalma sincs, hogy egy-egy rendelettel “intézkedéssel” mit okoz a lakosságnak, az nem ide való. Ezen azok is elgondolkodhatnak akik az X rátették annak idelyén a papirokra. Egy tökös vezető már régen kiharcolta volna a GERINCUTAT. Mert annak idején a szenyviztisztitó ide épitésének a feltétele GERINCÚT megépitése volt. Egyet azért nem értek ez a demszki tulajdonképpen miért bünteti Csepelt?-igaz nem minket szivat, inkább a migrációt, de hát a gyurcsányi is azt mondta autóút és atópálya kell a tőkeáramláshoz, igaz ő hazudott reggel, délben, este (mint a gyógyszer adagolás). Tehát ‘Szentmiklós, Szigethalom, Tőkől, Szigetcsép, és ‘Becse, Halásztelek. Ők a nagy károsultak, igaz mi kapjuk az alját a sok füstőt, port, zajt, autót-autóhátán.
    nem jani: 100%-an igazadvan, csak ehhez is ősszefogás kellene, mint mindenhez, amit a vezetés nemtud, vagy nem akar megoldani. Talán a következő vezetésnek sikerül…

  7. LB szerint:

    Ha jól értem, most nem a csepeli, hanem a Csepel-szigeti gerincútról van szó!

  8. spam szerint:

    Nem tök mindegy, egyik sem épül, csak ígéret mindkettő. A prolik ezzel is beérik, nekik csak Győzike, hideg virsli, meleg sör háromszög köll! – mondják röhögve a továrisok. Oszt, ha baj van majd gárdázunk egy kicsit, ott kihőböröghetik magukat!

  9. loastman szerint:

    Kedves Sétányokon lakók!

    Ehhez ki fog hozzászólni? http://www.csepel.hu/modul.asp?name=cikk&file=article&sid=1728

  10. zed szerint:

    Mit kell ezen véleményezni? Úgy jó, ahogy van.

  11. Huba szerint:

    Tovaris zed! Önteltebb vagy helyből, mint az összes fórumozó nekifutásból.

  12. bendegúz szerint:

    Nagyon kellene pedig a gerincút,hiszen megfelelő közúti összeköttetés híján a repülőteret sem érdemes felfejleszteni! Pedig a térség jövője e kettő függvénye!!!

  13. nem jani szerint:

    Melyik repülő teret? Tököli? azt remélem nem növelik!

  14. Edu szerint:

    A gerincút építés elhúzódása az önkormányzatunkról kiállított elégtelen bizonyítvány is egyben.16-év alatt nem sikerült megoldani, úgy hogy a fővárosban az SZDSZ-el koalicíóban tevékenykedtek, Demszkynek csak a belső kerületek fontosak.
    Van mégegy felháborító közlekedési témakör, nevezetesen a kerületünket
    Erzsébettel összekötő Gubacsi-híd.
    Európa egyettlen országában nem engednék meg egy meglévő műszaki építmény ilyen fokú pusztulását, ráadásul a felújításkor az egyik pályaelemet lezárták??!!Aki naponta erre közlekedik elvárna valamiféle tájékoztatást
    az Önkormányzatunk (vagy a Főváros) részérő.l

Itt lehet hozzászólni !