Borbély Lénárd: Bangóné aláírásgyűjtése jogilag értelmezhetetlen

Hír TV

„Bangóné Borbély Ildikó szerint annyira egyértelmű, hogy elcsalta a Fidesz a választásokat, hogy újraszámlálással sem elégedne meg, ugye ő akart új választásokat is kiírni. Megnyugodott a képviselő asszony? Beszéltek egymással?”

„Én nem beszéltem személyesen vele, de még a korábbi napokban is azt érzékeltük Csepelen, hogy aláírást gyűjt az utcán az új választás kiírásáért. Ez nyilván jogilag is egyébként értelmezhetetlen, de szerintem a legtöbbet az mond el erről az egész ügyről, hogy a Fővárosi Választási Bizottságban Magyar György is – ha jók az információim – úgy fogalmazott, hogy amit az MSZP beadott kifogásként, az inkább egy sérelemgyűjtemény, mint egy jogilag alátámasztott beadvány.”

11 hozzászólás “Borbély Lénárd: Bangóné aláírásgyűjtése jogilag értelmezhetetlen” bejegyzésre

  1. Volt már ilyen szerint:

    Lejárt lemez! Inkább arról írnátok, mikor lesz a képviselőtestület alakuló ülése!

  2. Tóth kati szerint:

    A nagy Fideszes gigalopás:Újpesten Wintermantel Zsolt 9 milliárd!,Óbudán Bús Balázs 8 milliárd!,Józsefvárosban Sára Botond 6 milliárd PLUSSZAL adta át az önkormányzatot.Érd polgármestere 40 milliárd PLUSSZAL adta át a várost a moslék koalíciónak.Dombóvár dk-s vezetője 500 millió MINUSSZAL tette ugyanezt.Mellesleg megjegyzem Tóth Mihály elvtárs 2010-ben 12 milliárd! HIÁNNYAL adta át Csepelt.Kell még valamit mondanom Bangóné Patkányka?

  3. Szar hely a világ szerint:

    Szerintem hozzánk is ezek a patkányok jöttek múlt héten munkaidőben. meg kiabáltak be az ablakon. (vagy a gázóra leolvasók :D) Na mindegy szóra se méltattuk. Ez van, el kell fogadni. Ahol az “ellenzék” volt az erősebb, ott ők is nyertek.

  4. Horváth János szerint:

    Borbély azt is állította, hogy rengeteget veszít a kerület, ha nem épülnek meg a sport-
    létesítmények. Nevesítsétek már ezeket a veszteségeket!

  5. Gábor László szerint:

    A fideszbanda TÖBB ÉVE minden választáson CSAL !!
    Hogyan teszi ? Félretájékoztatással , lakosság-megvezető kommunikációval , a TŐLÜNK LOPOTT Milliárdokból működtetett hazudozás-médiával (Lokál újság , Kossúth rádió , M1TV Híradó , Csepel info újság/net .
    A fideszesített média TOTÁLISAN becsapja a lakosságot .
    Csak egy példa : a Sorosozás ! Hogy-hogy egyetlen pillanat alatt vége lett ?
    Mert csak néphülyítő hazudozás volt : szavazószerzés céllal ! A napi 24 óra sorosozás termelte a szavazóZombik tömegeit . És be is húzták az X-et a Borkaifideszre – tolvajMaffiára . Ilyen gazember banda még nem volt soha kormányzati hatalomban Magyarországon

  6. keménylegény szerint:

    Meglepődnél, ha Csepelnek olyan alpolgármestere lenne, aki a választásokon nem a kormánypárt támogatásával indult?

  7. lebontani szerint:

    a bírkozó csarnokot azonnal le kell bontani, amint lehetőség nyílik rá, és akik engedélyt adtak rá, akiknek a magánalapítványának a kezébe át lett játszva, azoknak meg életfogytiglanit.

    nem is értem, hogy az ott lakók miért nem próbálták megakadályozni. egyszerűe szörnyű az a monstrum ott. tájseb.

  8. pusssh szerint:

    lebontani!
    Sőt: egész Csepelt ledózerolni! Az ám az építés! Az ám a spórolás!
    (Esetleg vágyakozzunk egy kis háborúra? Az gyorsan intézné a “helyreállítást”.)
    Mennyi sötét lélek, sötét agy van körülöttünk!…

  9. keménylegény szerint:

    Valaki magyarázza meg, hogy miért kell az összes kerületi amatőr meccset a csepeli stadion centerpályáján játszani, ha a egyszer már elkészült a Hollandi úti remek?

  10. Volt már ilyen szerint:

    Keménylegény, előbb-utóbb minden kiderül! A Csepel Stadion-beli pályahasználat, az alpolgármester személye, stb. Amint jóváhagyják a Gellért Szálló vételét az Indotek-csoport által! Akkor kiderül, hogy megvették-e a győzelmet Borbélynak és csapatának! Sajnos a mit sem tudó csepeli szavazók elrontották a játékot! A vesztesre többen szavaztak, mint a győztesre! 😉

  11. B Mária szerint:

    pusssh ! Igazad van annyi megmagyarázhatatlan. s értelmetlen komment születik, hogy csak kapkodom a fejem. Kik azok,akik nem tudnak örülni a fejlődésnek? Bangóné szót sem érdemel!

Itt lehet hozzászólni !