Sportolj, mozogj fitten!

Csepel.hu

A IV. Csepeli Fitnesz Napon ismét változatos edzésekkel, egészséggel, sporttal kapcsolatos kiállítással és vásárral várták a mozogni vágyókat a volt ÁMK Sportcsarnokában október 19-én. A Sportolj és segíts! jótékonysági programsorozat záróeseményének sztárfellépője Katus Attila életmód-tanácsadó, világbajnok sportoló, edző volt. A Fitt Jövő Alapítvány szervezői a részvételi díj egy részét a mozgássérültek és fogyatékkal élők úszásoktatására ajánlották fel.

A sportkedvelők többféle mozgásformát kipróbálhattak. Volt jóga, Gymstick és Pound, Zumba, Piloxing, CrossFit és Best Body edzés, amelyek az egész testet átmozgatták. A remek hangulatról, az együtt sportolás öröméről, a fitt lelkesedésről a fellépő edzők (Halász Szilvia, Hudákné Farkas Lívia, Mezei Eszter, Tarnay Zsuzsanna, Vágási Szilvia) gondoskodtak.

Az i-re a pontot Katus Attila egy órás alakformáló edzése tette fel. A koordináció szempontjából mindenki számára végrehajtható gyakorlatokkal készült. Az alakformálás guggoló edzéssel kezdődött, amit cardio jellegű mozgás követett, majd az erősítés és nyújtás után életmód-tanácsadást is tartott a fitneszedző. „Nagyon fontos, hogy a hétköznapjainkba beiktassuk a testmozgást és az egészséges életmódot. Az a küldetésem, hogy minél szélesebb körben terjesszem és megkedveltessem ezt az életformát, amelynek abszolút pozitív a hozadéka. A sportolás által a külső megjelenésünk és a gondolkodásmódunk is megváltozik, sokkal szervezettebbek lesznek napjaink. Az egészség és energia együttesen óriási kincs, életünk minden területére kihat. Rendkívül szeretek tanítani és a tapasztalataimat átadni, jó irányt mutatni követőimnek” – mondta el oldalunknak az edző.

A kerület legnagyobb fitnesz rendezvényét egy fantasztikus rocky bemutató is színesítette az Island Rock csapatától. A program ideje alatt még játékos, sportos gyermekfoglalkoztatáson vehettek részt a kicsik.

A.Zs.

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !