Karácsony meghozta Gyurcsány embereit

888

Ez lenne vajon a hála azért, hogy a DK beállt mögé?

Sajtóinformációk szerint Lamperth Mónikából főjegyző lesz, míg fix állást kaphat Karácsonytól a kampányát segítő Gál J. Zoltán és Batiz András is, akik korábban az MSZP-SZDSZ-korszak kormányszóvivői voltak.

Csak néhány nap telt el Karácsony Gergely megválasztása óta, de máris teljes erővel zajlik a Demszky- és Gyurcsány-korszak embereinek a reaktiválása – írja pénteki számában a Magyar Hírlap. Mint ismert, a választás után egy nappal megszólalt Demszky Gábor, Budapest korábbi bukott, SZDSZ-es vezetője, akinek még ma is sokat adnak a véleményére a baloldali körökben. Bár Demszky az ellenzéki előválasztás második fordulójában Kálmán Olgát, a Demokratikus Koalíció jelöltjét támogatta, később azonban Karácsony mellé állt.

Demszky már hétfőn elkezdte a haza kiárusítását, a Klubrádiónak arról beszélt, hogy Karácsonynak az egyik első intézkedéseként a nemzetközi pénzintézetekhez kellene fordulnia hitelért. A Budapestet a csőd szélére juttató Demszky szerint újra kapcsolatot kell kialakítani a Világbankkal, az Európai Beruházási Bankkal, illetve meg kell teremteni azt a lehetőséget, hogy egyes beruházásokhoz a főváros közvetlenül fordulhasson európai uniós forrásokat, nemzetközi segítséget kérve partnerszervezetekhez.

Demszky Gábor elismerte, hogy már tárgyalt Frans Timmermansszal, Soros György legmegbízhatóbb európai vezetőjével. Érdekesség, hogy Karácsony Gergely a kampány kellős közepén kiutazott Brüsszelbe, hogy ő is személyesen folytasson eszmecserét az európai baloldal elöljárójával.

Nem kell nagy képzelőerő hozzá, Karácsony az egykori SZDSZ-es főpolgármester nyomdokaiba lépve ismét eladósítaná a fővárost

– írják.

Budapestre visszatérve több gyurcsányista politikus is Karácsony mellé szegődhet, hiszen Lamperth otthagyja a XV. kerületet, hogy jegyző helyett főjegyző legyen. A baloldali politikus korábban két évig Gyurcsány Ferenc és Medgyessy Péter kormányában is belügyminiszter volt. Péntekre derült ki, hogy Karácsony kampánykommunikációját Batiz András és Gál J. Zoltán egyengette: utóbbi Medgyessy Péter bizalmasa volt egy ideig, de 2004-ben kiderült, hogy valójában Gyurcsány Ferenc embere, ugyanis ő irányította sokáig a kommunikációját.

Forrás: 888

18 hozzászólás “Karácsony meghozta Gyurcsány embereit” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Karácsonyi ajándék 😉

  2. pusssh szerint:

    Volt olyan hülye, aki nem ezt várta? (Volt. Sajnos. – Most örvendezzen!)

    És mielőtt akcióba lépnek a trollok: a poszt a 888-ra hivatkozik (jórészt copypaste formájában), de pl. nagy ellenségük, a 444 is észrevételezte ugyanezt. Mert nem lehet nem látni.

  3. pl szerint:

    “a poszt a 888-ra hivatkozik”… LOL Bár én a ProstiSrácoknak jobban hiszek!
    🙂
    Te pénzért vagy hülye? Ha nem, hülye vagy!

  4. Szar szocik szerint:

    Javaslom a defenesztrációt.

  5. pl szerint:

    Szar szocik szerint: a parlamentből is…

  6. pusssh szerint:

    pl. Lol. A 444 nem elég jó? Akkor várd meg, míg a Prostiknál is megjelenik ugyanez 888-as kanonikus szöveg. Csakhogy attól még a tények tények maradnak.

  7. pusssh szerint:

    pl! Amúgy te pénzért provokálsz, vagy csak vak vagy?

  8. pl szerint:

    Na látod milyen hülye vagy? Tudatlan erőlködésedben szólod el magad…
    Ez egy szemét cikk, hamis, aljas sugalmazásokkal, ami a te IQ-nak bejön.

    “888-as kanonikus szöveg”….
    WIKI: Kanonikus szó jelentése: kanonikus (melléknév)
    szabályos, törvényes, az egyházi törvényeknek megfelelő

    És ez aktualizálva a mai Magyarországra:
    szabályos, törvényes, az egyházi (FIDESZES) törvényeknek megfelelő…
    Ennek az álláspontnak az átvétele lenne számodra a megfelelő, és elfogadható.
    Ha nem haragszol mi pár millióan szégyelljük azt a színvonalat, amit ránk akartok kényszeríteni!

  9. Tóth kati szerint:

    Ki ez a Lumpen Mónika?A ballibsik jolly jokere?A szoci kormányokban 4 féle miniszter is volt.Aztán potencianövelővel házalt,volt Zuglóban jegyző,most ő lesz a főjegyző Budapesten.Mit tud,mihez ért,mi a szakmája,végzettsége?Tudja valaki?

  10. Attila szerint:

    Ha egy képesítés nélküli napközis tanár is elég messzire tud jutni, (segitek Németh Szilárd). Akkor min lehet még csodálkozni?

  11. pusssh szerint:

    pl!
    Humorérzéked: duplanulla. Életveszélyes betonkocka vagy.
    Végeztem.

  12. Nagyapó szerint:

    Lampert miniszterként közölte “nem baj, hogy a Fidesz nyert, a pénz nálunk van”. Várhatóan a gyurcsány fiuk körülveszik Vigyorit, aztán lopnak ahogy tudnak! Remélem figyelünk!!
    Igaz, hogy…

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. pusssh szerint:

    Ó, azok a kis hercig grüberlik!

  14. pl szerint:

    “Számomra nem jelent vonatkoztatási pontot Gyurcsány Ferenc, mégis muszáj fölidézni: a volt kormányfő régóta nincs rajta a leggazdagabb magyarok listáján, de pár éve, amikor még rajta volt, 3,3 milliárddal szerepelt a rangsorban – a Fideszben ennyit, mint a Borkai-ügy kapcsán megtudtuk, egyetlen telekügyleten megkeres egy vidéki polgármester. Tényleg csak a fóbiások kedvéért, tegyük föl, hogy Gy. F. az egész vagyonát lopta. Az első számú közellenség, akit le kell vadászni, és akire azóta is tüzelnek, pedig már tíz év telt el a politikai halála óta – 3,3 milliárdot? Az annyi, mint Mészáros Lőrinc egy gyenge napja, amikor nem csinál semmit, csak ásítozik és a fogát piszkálja… ugye, értik?”

  15. Nagyapó szerint:

    pl igaza van. Mészáros gazdag vállalkozó, komoly beruházásokat vállal, azokat teljesíti, M.O-n adózik, dolgozóit, alvállalkozóit kifizeti. Vagyona ismert, ahhoz mérten él.
    Gyurcsány(i) sokkal szegényebb. Csak egy fél pápai lakása, meg a kötcsei birtoka van, amik nem jövedelmeznek. Még autója sincs szegénynek. Ugyan vagyona ismeretlen, de azért havonta 20 milliót költ. Értékpapírjai (aminek nagysága ismeretlen) hozamával együtt vagyona csak nő.
    Mészáros egy műveletlen szakmunkás, ellenben Gyurcsány(i) egy főiskolai végzettségű (tényleg, előkerült a szakdolgozata?😀) “kitűnő” politikus, aki hazudik reggel,este, meg éjjel (délben nem, mert evés közben nem hazudik😀😀).
    Értik??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. Horváth János szerint:

    Helyesen: Mészáros gazdag vállalkozó lett, miután Orbánék közpénzből kitömték.

Itt lehet hozzászólni !