Karácsony kampányzárója: gyűlöletszeánsz és háborús készülődés (PS-videó)

Pesti Srácok

Igazi szektás csapat mutatta meg magát Karácsony Gergely kampányzáróján, hiszen mielőtt nekiálltak volna a tulajdonképpeni szeánsznak, még vudubabáztak egyet Orbán és Tarlós műanyag szobrával. A rendszerváltás előtti és utáni évek felmérhetetlen állami korrupciójának családi nyertese, a hóhér nagyapja által zabrált villában élő Dobrev Klára egyenesen „a Gonosz”-ként utalt Orbán Viktorra.

Akár szcientológus gyűlés is lehetett volna ez az egész, és ez az összehasonlítás a társadalmi hasznosság szempontjából is megállja a helyét. Erős volt a felhozatal gyűlöletben, fenyegetőzésben, füllentésekben és meredek ferdítésekben egyaránt. Az ellenzék végsősoron ismét nyilvánvalóvá tette, hogy egyetlen valódi célja a háború Orbán Viktor ellen, és ha ehhez csatatérré kell változtatni az országot, az igazán nem nagy ár nekik. Láthatóan iszonyúan akarják ismét a hatalmat, nélküle eluralkodott rajtuk a pszichózis, és úgy szűkölnek, mint vámpír a napsütésben.

2 hozzászólás “Karácsony kampányzárója: gyűlöletszeánsz és háborús készülődés (PS-videó)” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    És még ti vádoljátok gyűlölettel az ellenzéket?

  2. Nagyapó szerint:

    A közel-keleti szépasszony jól mondta. Vissza kell szerezni a várost, mert régebben az övék volt. Szabadon lophattak, villát, vagyont, mindent.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !