Wolf József: a Munkáspárt nem partner az ellenzék rombolásában

Csepel.hu

A Munkáspárt csepeli polgármesterjelöltje Wolf József. Kérdéseinkre ő válaszolt.

Én munkásember vagyok, a tisztességet, a becsületességet, a következetességet, az emberséget tartom értéknek. Ezeket én nem látom az ellenzékieknél. Az önkormányzati választás a csepeli emberekről, a csepeliek életéről és boldogulásáról szól. Nem a világ globális problémáit oldjuk meg, és nem a kormányról mondunk véleményt. A feladat az, hogy segítsünk az embereknek.

Az ellenzéki pártok Csepelen is, országosan is szinte polgárháborúként kezelik a választást. Nem tudják elviselni, hogy demokratikus választásokon rendre vereséget szenvedtek. Ezért igyekeznek minden egyéb eszközzel rombolni a kormány, a csepeli önkormányzat tekintélyét. A Munkáspárt ebben nem partner. Nem csatlakoztunk azért sem, mert mi nem rombolni akarunk, hanem építeni. Aki azt mondja, hogy Csepelen semmi sem épült az elmúlt években, az süket és vak. Ami jó, azt meg kell tartani. És még valami. Pártunk elnöke, Thürmer Gyula, aki sok szállal kötődik Csepelhez, mondott egy találó hasonlatot. A borkóstolásnál különböző borokat próbálnak ki. Megkóstolják, majd a többit egy üvegtálba öntik. A borok lehetnek külön-külön jók, bár ez sem biztos, de összeöntve, ez már csak kotyvalék. A baloldalinak nevezett „kotyvalékhoz” nem csatlakozunk.

 

Mi a legfontosabb három választási ígéretük, és milyen fejlesztéseket támogatnának az önkormányzatban?

Először is: állandóan hívható lakossági segítő irodát hoznánk létre, ahova az emberek fordulhatnak ügyes-bajos dolgaikkal. Másodszor: bérlakásokat építenénk, hogy az emberek normális körülmények között tudjanak élni anélkül, hogy kölcsönökbe kellene verni magukat. Harmadszor: a Karácsony Sándor utcában és környékén rendet teremtenék. A sétálóutca ne hajléktalanszállás legyen, hanem Csepel központja. Legyenek szemétládák, legyen több közillemhely, és a rendőrség az önkormányzati rendészettel tartsa fenn a rendet! Emellett támogatjuk új utak és hidak építését, a panelépületek szigetelését. Szükség van az észak-csepeli fejlesztésekre is.

Csepel Budapest egyik fejlesztési tartaléka. Ami itt épül, attól a főváros és az ország is szebb és gazdagabb lesz. Szerintem így kell hozzáállni!

Mi az a három dolog, amit a fejlesztések közül nem tudnak támogatni, és leépítenének, megszüntetnének?

Ha megválasztanak polgármesternek, összehívom a csepelieket, és megkérdezem őket: mit őrizzünk meg, és mit vigyünk tovább? Csepel jelenlegi önkormányzata végezte a dolgát. Minden fejlesztést alaposan mérlegeltek. Felelőtlenség lenne kívülről ítélkezni. Nincs helye kapkodásnak, megalapozatlan ígéreteknek sem. Majd ha ott leszünk, eldöntjük. És nem egyedül, hanem az emberekkel közösen! • CSA

Csepel.hu

3 hozzászólás “Wolf József: a Munkáspárt nem partner az ellenzék rombolásában” bejegyzésre

  1. nekünk ment el az eszünk szerint:

    hát nekem még ő is szimpatikusabb mint Szabó Szabolcs!!!

  2. Horváth János szerint:

    ” és nem a kormányról mondunk véleményt”
    Hát mi a lószerszámról, ha minden mögött a kormány van?

  3. keménylegény szerint:

    Ahová tartozom, azt nem bírálom. Igaz?

Itt lehet hozzászólni !