Zene, tánc, játék az idei utolsó családi hajókiránduláson

Csepel.hu

Remekül telt az iskolakezdés utáni első vasárnap mindazoknak, akik részt vettek a családi hajókiránduláson. A Zsófia főhercegné sétahajó fedélzetén szórakoztató programok, izgalmas játékok várták a gyerekeket. Volt pingpong, kötélhúzás, kvíz, lufireptetés, arcfestés, csillámtetoválás és persze remek panoráma. A jó hangulatról a Csurgó együttes gondoskodott. A rendezvényt az önkormányzat támogatásával, ezúttal is a Csepeli Városkép Kft munkatársai szervezték. A hajókiránduláson részt vett Borbély Lénárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester is.

Az idei utolsó családi hajókiránduláson a gyerekeket nemcsak a fedélzeti programokról, de az új tanévről és az iskolakezdésről is kérdeztük. A gyerekek többsége egyetértett abban, hogy a nyári szünet után, nehéz volt visszazökkeni az iskolás hétköznapokba, szívesen meghosszabbították volna a szünidőt.

Hanna: “Nagyon hangulatos a hajókirándulás. Az emeleti fedélzetről nagyon szép a kilátás. jó a zenekar, finomak az ételek. Az iskolakezdés után már vártam ezt a kikapcsolódást.”

Alika, Márkusz és Patrik: “A helytörténeti táborban barátkoztunk össze a nyáron, és nagyon örülünk, hogy itt a hajókiránduláson újra összetalálkoztunk. Nagyon jó a program mindhárman kipróbáltuk a csillámtetoválást és a zene is nagyon tetszik. Máskor is jövünk!

A 11 éves Dominik édesanyjával, Krisztinával érkezett a hajókirándulásra. “Szívesen megyünk kerületi programokra, nagy öröm, hogy ilyen rendezvények vannak Csepelen. Dominik  láthatóan a táncot élvezte a leginkább, de valamennyi játékban aktívan részt vett. Az iskolakezdésről Krisztina elmondta bele kell még rázódni az iskolai ritmusba, szokatlan még a korai kelés, ami az eseménydús nyár után érthető is.

Az esemény képei itt tekinthetők meg.

 

 

Csepel.hu

 

 

Itt lehet hozzászólni !