Meg­szó­lalt az el­szö­kött 11 éves cse­peli kis­lány

Ripost

Üzent ba­rá­ta­i­nak és a vi­lág­nak, va­la­mint újabb meg­döb­bentő rész­le­te­ket is el­árult a 11 éves N. Do­rottya, akit a múlt hét végén egy magát fi­ú­nak kiadó szlo­vá­kiai lány el­csalt ott­hon­ról. Arra kér min­den­kit, hogy ta­nul­ja­nak a hi­bá­já­ból, és ne csi­nál­ja­nak olyat, mint ő!

Minden részletet elmesélt N. Dorottya a szökéséről, és a szöktetőjéről a barátainak. A 11 éves lányt péntek délután rendőrök fogták el egy 15 éves szlovákiai magyar fiatallal együtt a pécsi InterCityn. Dorottya szerelmes volt a másikba, ezért is szökött el vele egy nappal korábban, csábítója azonban csúnyán becsapta őt. Mint ahogy a  beszámolt róla, a rendőrségi kihallgató szobán derült ki, hogy Krisztián valójában lány. Dorottya most végre megszólalt, és az Instagram profilján keresztül számolt be a történtekről közel ezer követőjének.

„Sziasztok! Újra együtt vagyok a családommal!!!” – kezdte a jó hírrel. Szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy eddig az, aki elcsalt, írogatott a fiókomból!!! Kiss Krisztiánnak adta ki magát, jelenleg Nagy Krisztofer (nagykrisztofer0505) néven van fent, de a neve mindig változni fog valószínűleg. Most is szédíti a fiatalabb lányokat, és próbálja elcsalni őket. Azonban a Pécsi rendőrségen kiderült, hogy Kiss Krisztián LÁNY!!!! Ne dőljetek be neki a saját érdeketekben.”

Ennél azonban durvább részleteket is elárult.

„A táskájában volt sok gyógyszer, amivel nem tudjuk, mi volt a célja.”

Tekintettel arra, hogy amikor elfogták őket, épp egy szerbiai pincébe tartottak, jobb, ha bele sem gondol az ember, mivé fajulhattak volna  a dolgok!

Dorottya azonban már okult a történtekből:

 „Nagyon figyeljetek oda, és tanuljatok a hibámból…. Innentől kezdve az Instagram profilomat az édesapám ellenőrzi. Szerintem ez a lány (Krisztián) pszichés problémákkal küzd. Nagyon sok mindenben hazudott nekem (kor, nem, név, tartózkodási hely stb…) Eddig a fiókomat ő használta valótlanságot állítva rólam, és a szüleimről. EZ NEM ÉN VOLTAM. Vigyázzatok magatokra kérlek, és ne csináljatok olyant amit én, mert nagyon nagy bajba kerülhettek… Köszönöm, hogy velem vagytok jópáran”

Forrás: Ripost

Egy hozzászólás “Meg­szó­lalt az el­szö­kött 11 éves cse­peli kis­lány” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    Most komolyan, sajnáljam?
    Holt voltak a szülők?
    Még több genya kütyüre van szükség, attól legalább butul mindenki.

Itt lehet hozzászólni !