Németh Szilárd: A komcsik és a libsik a szabadságot ölték meg

Hír TV

Mit tanít meg az embernek a birkózószőnyeg? Hogyan készít fel a mindennapi küzdelmekre, a nemtelen támadásokra? És hogyan kell birkózni ahhoz, hogy győzzünk?

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapunkA nyolcasból, de szó lesz a kétkezi munka becsületéről, a józan észről és a biztonságról is. G. Fodor Gábor vendége Németh Szilárd a Fidesz alelnöke, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára.

Kilenc négyzetméterrel kapcsolatban az a tanulság, hogy az embernek legfontosabb a családja, az ilyen körülményből pedig a tanulás és a munka vezet ki -ahogy arra a Honvédelmi Minisztérium államtitkára visszaemlékszik.

A 7+1 átmérőjű kör szintén sok dolgot tanít az embernek, ezek közül a legfontosabb talán a küzdés. A bírkózósportnak akkor is hasznát veszi az ember, amikor előtte tornyosulnak az akadályok és felidézi, hogy azokat nem félre kell söpörni. Ehhez belső tartásra van szükség Németh Szilárd szerint.

A műsorban az államtitkár az elmúlt évtizedek politikai történéseiről is beszélt a küzdelmek kapcsán: meglátása szerint jó úton járunk afelé, hogy megváltozzon az a mátrix, amit ránk erőltettek a komcsik és a libsik. Utóbbi ellenfelek politikáját az jellemzi, hogy amennyiben valaki nem úgy viselkedi, ahogy azt előírják, akkor ellehetetlenítik az illetőt.

G. Fodor Gábor felvetésére az államtitkár a műsorban azt is elmondta, hogy a magyar emberek számára a nyugati-európai szociális jóllét jár, hiszen Magyarország tartóztatta fel a kommunizmust.

Forrás: Hír TV

6 hozzászólás “Németh Szilárd: A komcsik és a libsik a szabadságot ölték meg” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    ???

  2. Dagobert bácsi szerint:

    Alakul Rákosi reinkarnációja! Mindenhez ért, rezsi, oktatás, honvédelem! Most gyakorolja az ideológus szerepet! Nemsokára sorba állhatunk a Szent Imre téren, hogy megsimogassa a buksinkat! 😀

  3. Johnny szerint:

    Gyógyszer? 😀

  4. lutria szerint:

    Neki mit tanított a birkózószőnyeg?
    Állítólag nincs bizonyíték arra hogy valóban birkózott volna vagy főleg bármilyen értékelhető eredménnyel …

  5. Bunyi szerint:

    Németh valóban birkózott, elég sokan ismerték. Kár állítólagos kijelentésekkel foglalkozni.

  6. Potter szerint:

    Németh sehol nem birkózott a felnőttek között. Csak amikor gyerek volt. Még azt sem tudta mi a “karfiol fül” amikor a riporter rákérdezett, hogy ha birkózott akkor neki miért nincs.
    Erről ennyit.

Itt lehet hozzászólni !