Németh Szilárd adja át az idei Prokop Péter – díjat

Csepel.info

A Csepel Galéria Művészetek Háza szeretettel várja kedves vendégeit a 2009. évi Prokop Péter – díj ünnepélyes átadására. A rendezvény november 11-én, 17 órakor kezdődik, a vendégeket Erdei Éva bevezetője után Sárkány István igazgató köszönti.

A továbbiakban Dr. Prokopp Mária művészettörténész professzor, kuratóriumi elnök emlékezik a mesterre. A díjat megáldja  Dr. Varga Lajos püspök, fővédnök. Laudációt mond Filip Tamás költő, majd a díjat Németh Szilárd országgyűlési képviselő adja át.

Az ünnepély műsora: énekel Kecskés Sándor operaénekes, a Magyar Állami Operaház magánénekese. Közreműködik Dr. Szűcs Lajos zongoraművész.

csepel.info

8 hozzászólás “Németh Szilárd adja át az idei Prokop Péter – díjat” bejegyzésre

  1. Kovács Ernő szerint:

    Figyelem! A Kommentálok.hu újra indítja a szójátékát képekre aktualizálva. Az indexen már évekig folytatta ezt a tevékenységét. Gyakorlati útmutató-belépsz a részletekbe, rákattintasz a szövegre, és beugrik az aktuális kép! Jó szórakozást!

  2. vermes szerint:

    Ernő!

    Jaja, évekig idegesítettél mindenkit az indexen a színvonaltalan képszövegeiddel! Hál’ Istennek ezt már a saját nyomihonlapodon teszed!

    Helovin… Jaj, te buta!

  3. Attila szerint:

    Ernő!

    Nézegettem párszor az oldalad és eléggé vegyes érzések fognak el. Vannak nyilvánvalóan átvett cikkek, vannak saját és töltelék cikkek. Úgy kevered az ideológiailag elkülöníthető témákat, mint más a kakaót. Régebben láttam che guevara-ás képet. Most pedig itt a “helovin”. Hogy mondjam? Magyar ember nem igazán foglalkozik che guevara-val, vagy “helovinnal”.
    Döntsd el magadban, hogy igazából mi is áll legközelebb hozzád, mert ez így nem működik. Politikai szimpátiádat, pedig ne valamelyik ellenében találd meg, hanem a képviselt értékek mentén. Ez csak egy jó tanács.

  4. Kovács Ernő szerint:

    vermes: A helovin, vagy a nagynénéd, teljesen mindegy! Nekem jöhet bármi, fogd föl, de úgy is tudod, csak csinálod a tűzet!

  5. Kovács Ernő szerint:

    Pusztai Petra /1993-2009/Hihetetlen, hogy egy ilyen szép lány már nincs közöttünk! Kedden kisérik utolsó útjára a szigethalmi temetőben.
    http://www.kommentalok.hu/news.php

  6. vermes szerint:

    Ernő!

    Nagynéném a temetőben van, ahogy a te apád is! Vegyél vissza kiscsillag…

  7. vermes szerint:

    Ernő!

    Nagynéném a temetőben van, ahogy a te apád is! Vegyél vissza kiscsillag…

    (Amúgy tüzet szítanak, nem “tűzet”, te retardált…)

  8. Kovács Ernő szerint:

    A liberális hatalom össztűzes támadása a Magyar Gárda ellen!
    http://www.kommentalok.hu/news.php

Itt lehet hozzászólni !