Újabb képek a csepeli strandról

Csepel.info

Újabb képeket kaptunk a csepeli strandról. Az összes medence és a csúszda is kifogástalanul üzemel, a pázsit kitűnő, a gyereknek új élményelemek is vannak a családi medencénél.

Borbély Lénárd polgármester ígéretéhez híven jelentősen csökkentett jegyárakat vezettek be, ami azt jelenti, hogy a csepeli lakcímkártyával rendelkező 14 év alattiaknak 500, a felnőtteknek 1000 forintot kell fizetni a strand egész napos használatáért. A nem csepelieknek ugyanez 1000, illetve 2000 forint. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete Csepeli Csoportjának tagjai pedig ugyancsak 2000 forintért vehetik igénybe a fürdőt családonként.

A nyugdíjasoknak a hét első három napja továbbra is ingyenes, a többi napokon napi 500 forintért – a kedvezményre jogosultság igazolásával – használhatják a strandot egész nap. 3 év alatt pedig maradt ingyenes a fürdő.

A teljes galériát itt lehet megnézni.

Csepel.info

5 hozzászólás “Újabb képek a csepeli strandról” bejegyzésre

  1. Rázsó szerint:

    Azért ez május 1-én sem lett volna nagy szám, nem, hogy most. Különben persze örülök neki, és azt kell, hogy mondjam, a jegy árra sem lehet panasz, ha jól írták ki az árakat 🙂

  2. krapulax szerint:

    sok a cigány? ha igen akkor inkább nem megyünk oda.

  3. 1olvasó szerint:

    Lehet menni, mert nagyon kevesen vannak 🙂

  4. ÉrtékMegőrző szerint:

    Tud vki mondani, hogy működik-e az érték megőrző a nagy káoszban?

  5. Rázsó szerint:

    Krapulax: Persze, hogy sok.

Itt lehet hozzászólni !