Hazug és szószegő? Jó lesz! – Karácsony Gergely az ellenzék jelöltje

Csepel.info

Karácsony Gergely nyerte meg a budapesti ellenzéki előválasztást. Összesen 33 355 szavazatot kapott, ami az ellenzéki voksok 49 százaléka. Kevesen emlékeznek rá, de Bokros Lajos 2014-ben 213 550 szavazatot kapott ellenzéki főpolgármester-jelöltként. 

Kálmán Olga, Gyurcsány Ferenc jelöltje gyaníthatóan megsértődött, és túl nyárias ruhájára hivatkozva nem ment el az eredményhirdetés sajtótájékoztatójára. Karácsony Gergely pedig az Indexnek így fogalmazott: az ellenzék pontosan tudja, nincs több politikai szarkavarás.

Gyurcsány is hasonlóan szépeket mondott. Szerinte „nagyszerű dolog történt. És kár rágódni utólag részleteken, körülményeken, felszínes magyarázatokon. Az történt, ami miatt egyáltalán értelme volt az előválasztásnak. (…) Jó induló helyzet őszre. Beszéltem Karácsony Gergellyel. A politikai bizalom kölcsönösen megvan. Együtt fogunk dolgozni Budapest sikeréért. Ez így van rendjén.”

Mindez különösen szép annak tekintetében, hogy a DK pár hete még hazugsággal és szószegéssel vádolta Karácsony Gergelyt.

Csepel.info

Egy hozzászólás “Hazug és szószegő? Jó lesz! – Karácsony Gergely az ellenzék jelöltje” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Nagyon tanulságos volt ez az előválasztás. A baloldalra szavazott a választók 5 %-a. Szoci matematika szerint 95 % nem szavazott a baloldalra. Karácsonyra a jogosultak 2,4 %-a voksolt, ellene (szoci matematika szerint) 97,6 %!
    A szocik visszavágtak a DK-nak az EU választás után. Kiderült, hogy aki szoci, nem biztos, hogy hülye. Ha nincs megfelelő vezető – elbizonytalanodnak. Most a vakok között a félszemű nyert.
    Azért az a program, hogy majd szembe állunk Orbánnal a Karmelita kolostornál és elzárjuk az áramot -azt nem lehet jogilag – akkor elvágjuk a vezetéket (a szuper okos Kálmán Olga) !!!!!!!!
    Kíváncsi vagyok hány és milyen kihívója lesz Tarlós főpolgármesternek?
    Persze a racionálisan gondolkodó polgároknál – pártállástól függetlenül -ez nem gond.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !