Baráti tűz: szoci politikusra csapott le a Momentum Csepelen

Csepel.info

Nem elég, hogy először a fideszes szavazók lakásait akarták elkobozni, most – véletlenül – az MSZP frakcióvezetőjét tennék ki a bérlakásából a momentumosok – értesült a Csepel.info.

Közérdekű adatgyűjtésbe kezdett a Momentum Mozgalom főpolgármester-jelöltje. Kerpel-Fronius Gábor arra kíváncsi, hogy a politikusok milyen önkormányzati lakások bérleti jogát kaphatták meg. Az természetesen nem érdekli, hogy jogszerűen jutottak-e a bérleményhez, hiszen botránykeltéshez kellenek neki az adatok.

Lapunk úgy tudja, hogy politikus Csepelen egyetlen bérlakást nyert el pályázaton. Őt Szenteczky Jánosnak hívják, és a csepeli MSZP frakcióvezetője. Még a Csevak Zrt. vezérigazgatójaként pályázott erre a lakásra.

Szenteczkyt eddig aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazások miatt ítélték el jogerősen, és jelenleg is folyik ellene büntetőper hűtlen kezelés gyanújával. Méghozzá lakásmutyi-gyanús ügyekben. Ám az MSZP csepeli frakcióvezetőjének költségalapú lakásbérlése nem tartozik a mutyigyanús ügyek közé. Ezt a lakást jogszerűen pályázta meg, és jogszerűen is bérli – értesült a Csepel.info.

Nem elég, hogy a Momentum rossz helyre nyúlt, amikor botrányokat próbál kelteni. A “baráti tűz” most a csepeli MSZP-ből éppen arra a Szenteczkyre irányul, aki azokat a választási együttműködési tárgyalásokat vezette, amit a Momentum elfogadott. A Momentum arra is rábólintott, hogy Szenteczkyék a 12 egyéni jelöltből hatot, valamint a polgármester-jelöllt személyét adják, és a frakcióvezetőnek még ezen felül befutó helye legyen a kompenzációs listán. Így a Momentum az adatkéréssel saját szövetségesét kezdte ki, jóformán az egyetlen olyan ügyben, amiben nem sáros.

Csepel.info

11 hozzászólás “Baráti tűz: szoci politikusra csapott le a Momentum Csepelen” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Nos, amiket itt felsoroltál a Szenteczkyvel kapcsolatban, milyen összefüggésben vannak a cikk
    eredeti témájával? Esetleg nem tudod megállni, hogy vicsoríts egy jót?

  2. Ábel Attila szerint:

    Ha a Momentum lakásmutyis ügyeket akar, akkor helyben vannak Szenteczkynél. Csak pont nem a lakásbérlése az 🙂

  3. Potter szerint:

    Marha Ábel!

  4. Nagyapó szerint:

    Nocsak eetásak! A tyúkszemükre léptek?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. […] – véletlenül – az MSZP frakcióvezetőjét tennék ki a bérlakásából a momentumosok – értesült a […]

  6. királyerdei szerint:

    Régi szép idők,amikor “csak” felakasztották egymást! 🙂

  7. Johnny szerint:

    Te érted mit akartál írni? 😀 🙂 😛

  8. PU szerint:

    Én értem.

  9. Olajbogyó szerint:

    Sebaj, majd összeköltözik a Bangónéval, úgyis nagy a szerelem e két semmirekellő között. Tratja a szóbeszéd, hogy sülve-főve együtt nyalják egymást, nagyon egymásra találtak 🙂 Állítólag lagzi is lesz :))))

  10. Tóth kati szerint:

    Szép pár lesznek.

  11. Szentjánosbogár szerint:

    Szenteczky és Bangóné? hahahah már halodtam és is hogy eltöltöttek egy-két pásztorórát :)))) És mi lesz a Jancsika új csajával Eredősnével? :)))
    Állítólag Jancsika azt is tolja, ja nem úgy …. :))) polgármesternek akarja! bruhhahahaha Jancskának annyi esze sincs, mint egy nádudvari Bangónénak Csepelen :))))

Itt lehet hozzászólni !