Tengernyi élmény a csepeli nyári táborozás első hetében

Csepel.hu

A Csepel Öttusa és Vízi Sport Egyesület szervezte nyári tábor túl van az első hetén, s ami nagyon fontos: sok gyerek, csupa pozitív tapasztalat és a meglehetősen hektikus időjárás ellenére rengeteg élmény gazdagította a gyerekeket.

A Csepeli Strandfürdő területén zajló építési munkálatokból szinte semmit nem érzékeltek a résztvevők, akik reggeltől estig hol az úszómedencében, hol a füves területen kialakított akadálypályákon, hol a légkondicionált tornacsarnokban múlatták hasznosan az időt.

Unalomra szinte egy pillanat nem maradt, ugyanis a táborvezetők segítségével mindig akadt olyan tevékenység, ami a gyerekek kedvére volt, így a lézeres pisztoly és puskalövészet, a csepeli öttusa és vívószakosztály egykori sztárjaival (Hanzély Ákos, Dobi Lajos, Németh Tamás és Zsolt) történő remek hangulatú vívóleckék, avagy a töretlen népszerűségnek örvendő vízi életmentés, ami már menetrendszerűen működik a táborban.

Naponta mintegy 80 gyerek táborozott együtt az első héten a csepeli strandon, amiről első benyomásaink rendkívül jók, így bízunk benne, hogy még többen is csatlakoznak majd az augusztus közepéig tartó programhoz.

Csepel Öttusa Napközis Úszó Sporttábor
Időpont: 2019. június 17. – augusztus 16.
Helyszín: Csepeli Strandfürdő
Jelentkezés: hlivakati@gmail.com, vagy a 06/20 311-8578- as telefonszámon hétköznap 8 és 18 óra között.

Csepel Öttusa Média

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !