Puzsér kiszáll az ellenzéki bohóc-pankrációból

Pesti Srácok

Tatárjárás

Nem indul a fővárosi ellenzéki előválasztáson, de folytatja kampányát Puzsér Róbert, az LMP és a Jobbik által támogatott független főpolgármester-jelölt – tájékoztatta Zaránd Péter kampányfőnök hétfőn az MTI-t.

A közlemény szerint Puzsér Róbert úgy értékeli, “Gyurcsány és az MSZP ledarálták az előválasztást”. Döntését azzal indokolta, hogy nem teljesültek azok a feltételek, amelyekhez indulását kötötte. Ezek között említi azt, hogy a balliberális tömb korrekt módon osztozzon a kerületi polgármester-jelöltségeken az őt támogató pártokkal.

Puzsér Róbert az európai parlamenti választás eredményére utalva

gyalázatnak tartja, hogy szavazhatnak bárhogy az emberek, a szocialisták a pozícióikban maradnak.

Budapesten az ellenzéki szavazók fele nem hajlandó sem a DK-ra, sem az MSZP-re szavazni, a fővárosi kerületek nyolcvan százalékában mégis ők állítanak polgármester-jelöltet – közölte.

A jelölt az előválasztáson való részvétele feltételeként határozta meg a programok egyeztetését, illetve az előválasztás technikai körülményei, az egyszerű online szavazás megteremtését. Értékelése szerint ezeken a területeken sem történt előrelépés.

Puzsér Róbert közölte:

“a DK és az MSZP a május 26-ai eredmények ismeretében úgy tárgyal, hogy az Orbán Viktor elismerését is elnyerné. Orbán a komplett ellenzéket aprózza fel és szorítja ki ugyanazzal a kíméletlenséggel, amellyel Gyurcsány az ellenzék erőtlenebb szereplőit. Ez kétségtelenül hatékony érdekérvényesítés, csak ne pózolna azzal a balliberális tömb, hogy ők a “demokratikus oldal”

– tette hozzá.

A jelölt a közleményben azt írta, ha a fenti körülmények nem változnak, ebben a bohózatban nem vesz részt. Folytatja a kampányát, ő kínálja a legerősebb víziót, övé a legjobb és legrészletesebb program – írta, majd kellemes előválasztást kívánt “az ellenzéket daráló ellenzéknek”.

A Civil Választási Bizottság szombaton közölte: most hétfőn kezdődik az önkormányzati választásokat megelőző fővárosi előválasztás második fordulója; a voksolás június 20. és június 26. között lesz. Az előválasztás első, februári fordulóját Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke nyerte a szocialista Horváth Csabával szemben, így a zuglói polgármester elnyerte az MSZP és a Párbeszéd mellett a DK és a Szolidaritás támogatását is. A Momentum Mozgalom múlt hét végén közölte, részt vesznek az előválasztás második fordulójában, főpolgármester-jelöltjük a sajtóhírek szerint Kerpel-Fronius Gábor.

Az LMP-nek így már nem Puzsér a jelöltje

Az EP-választáson hatalmasat bukott LMP úgy döntött, hogy nem támogatja tovább a szabadszájú celebből politikussá avanzsálódott Puzsért. Már régóta feszült volt közöttük a hangulat, mivel Puzsér szerint az LMP elvesztette identitását és megalkuvó politikát folytat – írta a 888.

Forrás: Pesti Srácok, 888

6 hozzászólás “Puzsér kiszáll az ellenzéki bohóc-pankrációból” bejegyzésre

  1. Potter szerint:

    Hál Istennek!

    Esélye sem volt ennek az idióta ordibáló ripacs kreténnek!

  2. Qqriq szerint:

    Ugyan hányan szavaznának Puzsérra? Szerintem Puzsér is tökéletesen tisztában van az esélyeivel, a nyilvánvaló bukfenccel. A várható vereséget úgy tudod a legkönnyebben elkerülni, ha nem vállalod a versenyt. Csak kell valami ürügyet találni. Aztán lehet bekiabálni a pálya széléről, jókat odamondani a versenyzőknek, okoskodni. Előre ki van találva a forgatókönyv. A történet végül oda fog kifutni, hogy Puzsér az őszi főpolgi választás előtt egy-két héttel nagy kegyesen visszalép Karácsony Geri javára, amit egy hosszú fb posztban fog fejtegetni. Ő lesz a jó ember, aki a saját önfeláldozása árán járult hozzá a Rendszer lebontásához. Ő mindent megtett. Ha az ellenzéki jelölt nyer, a saját úgymond nagyvonalúságának jelentős szerepet fog tulajdonítani, amivel erkölcsi magasságokba emeli magát, ahonnan majd ontja a trágár szavaktól hemzsegő “bölcsességeit”. Ha pedig nem a Karácsony nyer, azt is jól kimagyarázza valamivel, hogy Ő jól jöjjön ki belőle, viszont valakit okolni lehessen a sokadik ellenzéki buktáért, és pörögjenek a lájkok. Így kell nulla teljesítménnyel mások hátán felmászva népszerűségre szert tenni. Ez a populizmus.

  3. Dórika szerint:

    Jobb is, szerintem lipótmezőn lenne a helye, kár hogy az bezárt!

  4. bagoly szerint:

    Ez egy dupla nulla figura !

  5. Johnny szerint:

    Anno még bírtam a csávót, de szerintem valami elszállt nála…

  6. PU szerint:

    Már egyik pártnak sem jelöltje, de maszekban indul. Nagyon helyes. Végre volna valaki, akire még lehet szavazni. (Már csak akkor is, ha mindössze ezért. Széllel szemben is szükséges olykor pisilni.)

Itt lehet hozzászólni !