Elismerést vehetett át Csepel polgármestere a Mentők Napján

Csepel.hu

Magyar Mentésügyért Emlékérmet vehetett át Borbély Lénárd polgármester május 10-én a Parlamentben. A Mentők Napján, az Országos Mentőszolgálat megalakulásának 71. évfordulóján az életmentésben kiemelkedő egészségügyi dolgozókat valamint elkötelezett támogatóikat díjazták. Csepel első embere a feleségével vett részt a parlamenti ünnepségen.

 Az elismeréseket Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere, dr.Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár, valamint Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója adta át.

A díj kapcsán méltatták Csepel önkormányzata és személyesen Borbély Lénárd polgármester úr munkáját. Kiemelték, folyamatosan támogatja a mentőállomást és a terület mentésellátását, és nem telik el év, hogy ne támogassák, fejlesszék a csepeli mentőállomást.

Csepel.hu

28 hozzászólás “Elismerést vehetett át Csepel polgármestere a Mentők Napján” bejegyzésre

 1. Horváth János szerint:

  Az az utolsó mondat! Ajaj!

 2. Jobban szerint:

  Köszönjük az elkötelezett támogatást! Gratulálunk az elismeréshez!

 3. Dagobert bácsi szerint:

  Bercsik, az ilyen talpnyalás kevés az alpolgármesterséghez, még Borbélynál is!

 4. Dagobert bácsi szerint:

  Hol marad az Oscar-díjnál is kötelező köszönetnyilvánítás, köszönöm a feleségemnek, családomnak, Németh Szilárdnak a támogatást, hogy ezt a díjat elnyerhettem!

  Apropó, hogy is van ez a közszereplői minősítés? Németh nem szokta a családját szerepeltetni, legfeljebb bronzba önteti (Regős) Bendegúzt és a kutyát, meg az anyóst a Királyerdei Művelődési Ház előtt, kárpótlásul azért hogy szegény Rideg Sándor írótól az elnevezést elvonta! 😉

 5. Potter szerint:

  Ugye mindenki tudja, hogy a párt tagjainak és egyéb funkcionáriusainak kitüntetése melyik sötét időket idézi?

  Segítek: a komcsi időket. Pedig vissza is utasíthatta volna szerényen, hogy csak a dolgomat végzem. De sebaj ez még belefér. Jól mutat majd a családi fénykép albumban.

  “Ha jót tettél ne emlegesd, ha jót tettek veled azt ne felejtsd”

 6. Dagobert bácsi szerint:

  Jók ezek a kitüntetések, minap vehette át Balogh Gábor József (Mr. Gabee) Tarlóstól a Csepelinfónak szóló kitüntetést! Most már legalább tudjuk, kinek kell kézbesíteni a Csepelinfót perelő beadványokat, mert eddig a hatóságok azt nem tudták! Mindössze egy perben ismerte el Ábel Attila, hogy az ő tulajdona a Csepelinfó! Lényeges dolog, mert enélkül nem lehet helyreigazítást kérni! Hány meg hány posztot írtak már csepeli ellenzéki politikusokról, úgy hogy a szerzőt nem tüntették fel, illetve hány tényállítást közöltek, ahol Ábel Attila előre védekezésként alcímként felírta, Ábel Attila – VÉLEMÉNY!

 7. Johnny szerint:

  Ma láttam, hogy a zöldhulladékgyűjtő, hajlott platós és alvázas MAN tehergépkocsit lecserélték?
  Vettek egy fasza befecskendezőhibás, valami másik roncsot.
  Olyan hangja van, csoda, hogy hidegen beindul! 😀

 8. Potter szerint:

  Rendkívüli hír!

  A csepeli városvezetés őszinte tisztelettel adódik Tiborcz Istvánnak aki végre a “saját lábára” állva a szorgos és kitartó munkájának köszönhetően felkerült a Forbes listájára mint a 100 leggazdagabb magyar.
  Ezért a városvezetés úgy döntött, hogy Pistát szeretettel meghívja egy csepeli lakossági fórumra ahol részletesen előadhatja a sikerének történetét. A 35 milliárd forintos vagyon megértésez elengedhetetlenül szükséges, hogy Pista elmagyarázza a nyugdíjasoknak, mennyi csirke far-hát
  vásárolható ebből a pénzből.
  A kedves vendégeknek Rezsi Sziszi fog pacalt főzni és természetesen az elmaradhatatlan kis zsák burgonya is jár.
  Mindenkit várunk szeretettel.

 9. Nagyapó szerint:

  A proletáririgység és patkányozó gyűlölet hülyeséget szül! Az eetásaknak fogalmuk sincs a párt és az állam különállásáról. A Parlamentben Kásler Miklós (nem Fideszes), dr.Horváth Ildikó (nem Fideszes) és Csató Gábor (nem Fideszes) adta át az érmet Borbély Lénárdnak, CSEPEL polgármesterének és nem a Fidesz tagnak, a mentők támogatásáért!
  Ez nem hasonlít az MSZP által Alföldinek, Gál J. Zoltánnak , vagy Rózsa Péternek átadott díjhoz, ami tényleg pártkitüntetés!!
  Az átadáson meghívottak vettek részt, így a polgármester Úr és családja is részt vehetett (gyermekei életkoruk miatt otthon maradtak)

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 10. Horváth János szerint:

  Nem fideszes, csak azt teszi, amit a Fidesz mond.

 11. Kérdező szerint:

  Kitüntetik azért, hogy az elvtársakat terhelő a 4es metrónál, az OLAF által megállapított visszásságokat, nem volt képes felismerni?

 12. Jenci szerint:

  Gratulálok, megérdemelte!

 13. Dagobert bácsi szerint:

  Jobban tették volna, ha Csepelnek adták volna az elismerést, mert Borbély a mi adónkból támogatja a Mentőállomást! Például úgy hogy az elromlott mamográfot kicserélik!

 14. PU szerint:

  Már csak így van ez, Dagobert: hetvenpárezer ember nem támogat, csak az őket megtestesítő szerv és annak feje. Ha mást választott volna a hetvenpárezer támogató, Mentőállomás se volna, csak elromlott mammográf.
  A te pénzeden.

 15. pl szerint:

  Nagyapó te egyre hülyébb vagy… Mesélj már, fejtsd ki mit jelent a mentők támogatása? Miért kell támogatni? Mesélj van-e annyi pl., mint ennek a szennylapnak a támogatása Ha bajban van, miért, kik miatt? Magyarországon nem túl régen kiválóan működött a szolgálat. De legyen ahogy gondolod, és akkor szurkolok még sok sok elismerésért az EÜ támogatásáért, az útjavítások támogatásáért, a beszélő krumpli támogatásáért…

 16. pl szerint:

  Nagyapó, viszont ezért elismerést Te érdemelsz:
  “Az eetásaknak fogalmuk sincs a párt és az állam különállásáról.”… LOL… kérlek mesélj még a FIDESZ és az Állam viszonyáról, rögtönözz nekünk Vidám Vasárnapot!

 17. Dagobert bácsi szerint:

  Minden hatalom a dolgozó népé HELYETT a kitartott fideszes brancsé! Nem hiába volt az MSZMP-párttitkár KISZ-titkár fia Orbán, már a DNS-ében hordta a hatalom megragadás csínját-bínját! Minden hatalmat koncentrált a Fidesz állampártban, kiüresítette a demokráciát, leválthatatlanná tette a rendszerét, így létrejött a Fidesz pártállam! S persze az összes szarházi beállt a zászlaja alá, s visszhangozza az aznapi igazságot, még ha az ellentétes a tegnapival, vagy a holnapival! Ilyen mocskos köpönyegforgató banda még nem volt Magyarországon hatalomban, minden politikai irányzatot végig próbált már, hogy begyűjtse a politikai hasznot, most éppen a nemzeti+szocializmusnál tart! Persze az anyagiak gyűjtését már liberális korában megkezdte Kaya Ibrahimmal, Josip Tottal, Ezüsthajóval, majd folytatta jobboldali konzervatívként Simicska-Közgéppel, ma meg kaszál szélsőjobboldaliként Pénztáros Lőrinccel, meg a Vejkóval! Csepelen is összefújta a szél a hajdani képesítésnélküli napközis nevelőt, a hajdani munkásőrt, a kreatív könyvelőt, a szolgálatkész kisfiút és a hasonszőrűeket, osztják az észt meg a feketedő krumplit, maguknak az okleveleket, haveroknak a megrendeléseket!

 18. PU szerint:

  Dagobert! Már Lenin elvtárs megmondta: csak azokkal lehet kommunizmust építeni, akik vannak. Egyebet is csak azokkal. Különb-különb rendszerekkel kísérletezük, de az emberállomány ugyanaz, tehát…
  Azt pedig, hogy lerohannak minket a migránsok vagy sem, alapjában fölöttünk dől el.

 19. Jobban szerint:

  Dagobert, a sok negatív gondolat, rosszindulatú személyeskedés megárthat.

 20. Dagobert bácsi szerint:

  A szolgálatkész kisfiúnál nem Önre, hanem Borbélyra gondoltam! Önt a hasonszőrűek között említettem! A többit tudja dekódolni!

 21. Nagyapó szerint:

  A “szóvivő” Dagobert bácsi ismét előadta a patkányozó szocik rágalmait. Calumniare audacter, aliquid semper haeret (vakmerően kell rágalmazni, valami úgyis ráragad) alapon rendre próbálkozik.
  Mindezt a Magyar Mentésügyért Emlékérem átadását trollkodva.

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 22. Dagobert bácsi szerint:

  A 12:57-es hozzászólásomban nincs semmi rágalom, tények amit nem tudtok cáfolni! Ezért vagytok kénytelenek rágalomnak állítani! Nagyapó, minek töröd magad, te már nem leszel képviselő, vannak új csókosok!

 23. Jobban szerint:

  Dagobert, az elvakult, gyűlöletbeszédnek beillő személyeskedése párját ritkítja. Ez az ön véleménye, még véletlenül sem tényekre alapozott komment. A sok negatív gondolat, rosszindulatú személyeskedés megárthat. Túlságosan belelovalja magát, ha hiszi, ha nem rossz vége lesz. 3 X 2/3 azért nem semmi. A “nagy igazság bajnokok” meg csak süllyednek, apadnak, lassan alig mérhető szavazati arányban jelennek meg. Kicsi sem csodálkozzon, a szakadék szélére sikerült kormányozniuk balliberáliséknak az országot, nem egyszer….

 24. Dagobert bácsi szerint:

  A 2/3-ad nem 0.66, hanem mondjuk 0.51! Csak a Fidesz által tákolt választási törvény csinált a fele szavazatból kétharmad MANDÁTUMARÁNYT! Ráadásul a 0.51 sem jelenti az összes szavazásra jogosult felét, hanem csak azokét, akik szavaztak! Pláne nem Magyarország lakosságának felét!

  Mit gyötritek magatokat, csak azok az igazi Fidesz-szavazók, akik 1994-ben is a Fideszre szavaztak, 6%! A többi csak haszonlesésből csapódott oda, MINT PÉLDÁUL AZ SZDSZ-ES NÉMETH SZILÁRD!

 25. Jobban szerint:

  Dagobert valóságtól elrugaszkodott vélemény. Savanyú a szőlő.

 26. Horváth János szerint:

  Ha a valóságtól elrugaszkodott vélemény, akkor meg kell cáfolni, DE TÉNYEKKEL!

 27. Jenci szerint:

  Dagobert semmit nem bizonyított.

 28. Horváth János szerint:

  Ki mondta, hogy bizonyított? Állított valamit, amit meg lehet cáfolni!

Itt lehet hozzászólni !