Képek: Bangóné nyuszilánynak “öltözve” küzdött a politikai pedofília ellen

Hírklikk, Csepel.info

Fotó: Facebook

Az elmúlt hetekben, hónapokban több politikus is olyan képeket tett közzé, amelyeken óvodásokkal, iskolásokkal együtt szerepel, és ami önmagában is felháborító és gyomorforgató – állítja Bangóné Borbély Ildikó, aki a húsvét kedvéért most nyuszilányként küzdött a politikai pedofília ellen.

Az MSZP-s politikus asszony kérlelhetetlen ellensége annak, hogy más politikusok akár tisztségükből adódóan, pártlogó nélkül gyerekek jelenlétében mutatkozzanak bárhol, és erről fényképek készüljenek. Ezért most Takács Mónikával, az MSZP csepeli polgármester-jelöltjével osztogatott piros csokitojásokat a gyerekeknek – természetesen piros, MSZP-s dzsekis pártaktivistákkal körülvéve.

Na és kire kell szavazni gyerekek? – a kérdés persze költői (további képek itt, a csepeli MSZP Facebook-oldalán)

Jól látható, hogy Bangóné Borbély Ildikó a hitelesség kedvéért nyuszilánynak “öltözött”. És úgy tűnik, hogy volt, aki örült ennek.

“Nagyon jól éreztük magunkat, fantasztikus volt látni a gyerekek örömét”

– emelte ki az MSZP Facebook-oldala. A politikusok piros kampánydzsekis párttársai természetesen önmagukban is arra emlékeztethették a gyermekek szüleit, hogy a csokitojásért cserében kell néhány MSZP-s szavazat is. Az ilyen nyuszilányoknak ugyanis répa helyett hatalom kell ahhoz, hogy jövőre újra csokitojást tojjanak.

Bangóné balra éppen nyuszifül nélkül

Takács Mónika, az MSZP csepeli polgármester-jelöltje egyébként Szigethalmon lakik, helyben kevesen ismerik. Muszáj hozzáédesgetni a szavazókat ahhoz, hogy októberben jobb eredményt érhessen el.

Csepel.info, Hírklikk

14 hozzászólás “Képek: Bangóné nyuszilánynak “öltözve” küzdött a politikai pedofília ellen” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Azért ez még nem az a kategória, amit a Fidesz művel!

  2. Dodó szerint:

    Remélem nem fog vetkőzni 😁

  3. […] a Csepelinfo. Ha szeretne szuper képeket nézegetni a nyuszilánynak öltözött Bangónéról, kattintson a Csepelinfo.hu oldalára, ahol más izgalmas csemegéket is talál a szocialisták üdvöskéjének tartott Bangóné […]

  4. […] Csepelinfo. Ha szeretne szuper képeket nézegetni a nyuszilánynak öltözött Bangónéról, kattintson a Csepelinfo.hu oldalára, ahol más izgalmas csemegéket is talál a szocialisták üdvöskéjének tartott Bangóné […]

  5. Mekkora óriási nagy lavor valaga van ennek a csökött agyú, agyalágyult, igazi komcs -bolsi tudós dr.prof. Bangóné Bangó Bangó phD. csatakancának !! Inkább baknyúl lehetne, pedofil baknyúlnak nézem…ezért a gyerekek közeléből is el kell kergetni ezt a fertőzött fehérje halmazt !!!

  6. Vigyázzatok normális csepeliek !! Tudjátok, ez a cápacsali , kabai csaló , sikkasztó, tolvaj //.Leader száz milliók., kabai cukorgyár széthordása..komcsi módra !!// hazug , bunkó dr.prof. Bangóné Bangó Bangó phD. nehogy kúrva jó dolgokra tanítsa a gyerekeket, hiszen emlékeztek még rá, nem is olyan régen volt…ez a vörös tahó még kúrva jó dolgokra akarta tanította hülye elvtársait !!!!

  7. […] szeretne szuper képeket nézegetni a nyuszilánynak öltözött Bangónéról, kattintson a Csepelinfo.hu oldalára, ahol más izgalmas csemegéket is talál a szocialisták üdvöskéjének tartott Bangóné […]

  8. Horváth János szerint:

    Hát igen, a művelt fideszes!

  9. Nagyapó szerint:

    Igaza van Dodónak. A Nagyhéten NEM ILLIK Playboy-nyuszit játszani!!
    Horváth János van még lejjebb???

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. csepelikerdezo szerint:

    Nahát, hogy ilyenkor nincs moderáció…

  11. Horváth János szerint:

    Ezt beszélje meg házon belül!

  12. Qqriq szerint:

    Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát! 😀
    Bagónénak nagyjából ennyit jelent a kereszténység legnagyobb ünnepe.

  13. Dagobert bácsi szerint:

    “Az ilyen nyuszilányoknak ugyanis répa helyett hatalom kell ahhoz, hogy jövőre újra csokitojást tojjanak.”

    Primitív társaság vagytok, már mint a csepeli Fidesz és az Ábel-féle Csepelinfó! Az idézett mondatból látszik, hogy ti a hatalmatokat féltitek, mert egyébként nem foglalkoznátok a csokinyuszi-osztogatással! Ti nem a csepeli polgárokat szolgáljátok, hanem a saját zsebeteket!

Itt lehet hozzászólni !