Sikkasztás miatt ítélték el a Petz Ferenc utcai közös képviselőt

csepel.hu

Sikkasztás bűncselekménye miatt elítélték a Petz Ferenc utca 24–28. szám alatti társasház korábbi közös képviselőjét. A bíróság indoklása szerint folytatólagosan és üzletszerűen követte el a bűncselekményt.

A férfit két év, börtönben töltendő szabadságvesztésre ítélték, amelyet három év próbaidőre felfüggesztettek. A bíróság arról is rendelkezett, hogy fizessen vissza a társasháznak 16 338 000 forintot. Az ítélet ellen az ügyészség jelentett be fellebbezést a büntetés súlyosbítása érdekében.

Ezt azzal indokolták, hogy a bűncselekmény tárgyi súlya, az elkövető társadalomra való veszélyessége miatt végrehajtandó szabadságvesztést tartanak igazságosnak. A férfi, aki huszonegy évig volt közös képviselő, a Csepel.info hírblog információi szerint az évek során megkerülhetetlenné vált a társasházban. A lakók tehetetlenek voltak az akaratával szemben. Többször próbálták feljelenteni, de sikertelenül. Az MSZP–DK segítőjeként aktívan részt vett a politikában, érinthetetlennek tűnt. Utoljára Takács Mónika MSZP-s politikus kampányában vett részt, aki idén az MSZP és a DK polgármesterjelöltjeként indul a választáson. Végül a Csepeli Városgazda tett feljelentést ellene, ez alapján elítélték el.

TK

csepel.hu

24 hozzászólás “Sikkasztás miatt ítélték el a Petz Ferenc utcai közös képviselőt” bejegyzésre

  1. Dagobert bácsi szerint:

    Olyanok vagytok mint Móricka, mindenről ugyanaz jut eszetekbe! Takács Mónika nagyon izgatja a fantáziátokat, talán csak nem tavaszt éreztek? Ha nem az ivarzás jár az eszetekben, akkor nagyon be lehettek szarva tőle, hogy nagyon komoly esélye van legyőzni Borbély Lénárdot! Egy biztos, ő nem lesz arrogáns mint Borbély a képviselőtestületi üléseken! Mit tudott felmutatni Borbély mielőtt Németh képviselőt, majd polgármester csinált belőle? Hol volt felelős állásban? Takács Mónika viszont hosszabb ideje a Munkásotthon gazdasági vezetőjeként, majd igazgatójaként dolgozik. Kilenc éve állja a sarat Németh Szilárddal szemben, aki ugye a Fidesz alelnöke, mert egyébként Csepelen a nép semminek nem választotta meg! Nem semmi működtetni a Munkásotthont úgy, hogy 2010 óta nem kap önkormányzati támogatást, és 2016 óta állami támogatást sem, holott KÖTELEZŐ ÖNKORMÁNYZATI FELADATOT LÁT EL!

  2. Johnny szerint:

    Már megint?
    A múlt héten is elítélték!
    (Hofi jut eszemne rólatok, a Jézusos sztorijával)

  3. admin szerint:

    Ez a Hírmondó cikke Takács Mónika segítőjéről. Neki köszönhette a képviselői győzelmét. Egy sikkasztónak 🙁

  4. Dagobert bácsi szerint:

    Talán az allergia teszi, hogy TK-ról Habony jut az eszembe! 😛

  5. Johnny szerint:

    admin!
    Az a hírmondó, amit Ti írtok ezzel az oldallal együtt, közpénzen, persze… 😉

  6. Dagobert bácsi szerint:

    Tk = Hb!

  7. Jobban szerint:

    Kár a szerecsent mosdatni. “Hiábavaló, eredménytelen és fölösleges kísérlet vki hibáinak, mulasztásainak szépítgetésére, mentegetésére.” Létezik bűnlajstrom a csepeli MSZP múltjában.
    A rendelkezésükre bocsátott időt, 16 év, 4 ciklus nem használták fel jól a kerület fejlődésének a javára. Ez biztonsággal állítható.

  8. Dagobert bácsi szerint:

    Az MSZP valóban követett el hibákat a 16 éves uralma alatt! Például hogy Németh Szilárdból iskolaigazgatót csinált, így egy senki valaki lett! Másodszor amikor bevették a Wallis-Észak-Csepel ingatlan buliba! Harmadszor meg amikor még sporttanácsnokot is csináltak belőle ellenzéki létére! Ha ezeket nem teszik meg, Németh bizony legfeljebb egy elégedetlen pedagógus lenne, s szidná az Orbán-rendszert annak basáskodása miatt! Sajnos az MSZP valakit csinált a senkiből, s így Németh is basa Orbán szultán alatt!

  9. keménylegény szerint:

    Dagobert: ennyire ostobák voltak?
    Vagy tudott róluk valamit és be akarták fogni a száját?

  10. Nagyapó szerint:

    “Az MSZP valóban követett el hibákat a 16 éves uralma alatt!” Ez hazugság! Csak hibákat követett el, különösen sokat, ha a hibák közé soroljuk a lopást. Pl. ötször terveztették meg a csepeli uszodát, amiből nem lett semmi. Mi ez hiba, vagy lopás??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. Jobban szerint:

    Az Orbán fóbián kívül tarol a Németh Szilárd fóbia is, bizonyára sokak “olajozott, jól működő visszás érdekeinek” állt ellent, amelyek még ma is “vígan működnének”, a kerület további eladósodását növelve.

  12. Dagobert bácsi szerint:

    Egyik sem, jóhiszeműek voltak, mert Németh Szilárd SZDSZ-esként kezdte a politizálást! S amikor Csepelen az MSZP hatalomra jutott, akkor volt országosan MSZP-SZDSZ koalíció! Így lett iskolaigazgató Németh Szilárd, holott akkora már nem is SZDSZ-es volt! Aztán meg amikor a Wallis-ügylet szóba került, volt az első Orbán-kormány, így célszerűnek látták a csepeli Fideszt is bevenni a boltba! Németh az újabb MSZP-SZDSZ korszakban sem esett ki az MSZP kegyéből, ellenzékiként 2002-2010 között sporttanácsnok Csepelen! Képviselősége mellett kétszer kieső fideszes országgyűlési képviselő helyére is bekerül listán.

    Németh Szilárd sajátosan politizál, képviselőtestületi üléseken előadja a vad antikommunistát, szünetben meg vigyorgó pofával odamegy haverkodni. Amikor megkérdezik, mi volt ez Szilárd, a válasz, hát fiúk, ez a politika! Mindenütt behajtja a hasznot, aztán meg hátba szúr!

    Érdekes, hogy a régebbi csepeli politikusok soha semmit nem mondanak Némethről, közös dolgokról valószínűleg nem célszerű beszélni! A mostani képviselők meg nem ismerik abból az időből, így nem tudnak róla kompromitálót, VALÓSZÍNŰLEG!

    Azt nem értem, miért bánnak kesztyűs kézzel vele, holott világosan kiderült, Németh Csepel teljes leigázására törekszik, így mindent meg akar szüntetni vagy szerezni, ami még nem kapitulált neki!

    Orbán helyében azért én megfigyeltetném, nála a hűség ismeretlen fogalom, váltás után megint dörgölőzne az MSZP-hez, fiúk én belülről bomlasztottam az Orbán-rendszert, azért mondtam illetve tettem nagy hülyeségeket, hogy lejárassam!

    Én egyetlen módot tudok Németh közömbösítésére, törekedni kell kiszorítani a csepeli ügyekből, hatalomváltás után meg elszigetelni a politizálástól, a közélettől! Járjon kocsmába, ott dicsekedjen a múltjával!

    Apropó, erről jut eszembe, vagy egy hete megkérdezte az egyik médium, milyen bajnok volt birkózásban, s miért hagyta abba a sportolást! Hát jött a fiatalság, és ugye bulizni kellett! Ez összevág azzal, amit az édesapja egykori munkatársától hallottam! Az apja panaszkodott a fiára, hogy nem bír vele! Hát igen, már akkor konok, törtető, önfejű volt, S MOST IS AZ! Na ezt nem tudták a szocialisták, amikor annak idején szóba álltak vele!

  13. Dagobert bácsi szerint:

    Nagyapó, Jobban, senki sem tudja levakarni Németh Szilárdról hogy 2010-ig EGYÜTTMŰKÖDÖTT A SZOCIALISTÁKKAL CSEPELEN! Nem csak a Wallis-Észak-Csepel bizniszben! Amúgy meg biztonsági játékos, lesz neki mondanivalója jelenlegi fideszes elvtársairól is, azok végleges bukása után! Meg van neki a pozíciója, meg az elmúlt 9 évben is voltak olyan pozíciói, ahol értékes információkhoz JUTHATOTT!

  14. keménylegény szerint:

    Szóval, úgy vannak vele a szocik, mint Simicska az Orbánnal.?

    Ha dumálnának, róluk is kiderülne néhány dolog?

  15. Jobban szerint:

    A tények tudnak meggyőzni: 16 év azaz 4 ciklus MSZP-s kerületi vezetés során kórházbezárás, kettős gyilkosság, eperföldi terror, galvániszap szennyezés volt Csepelen, csak a fű nőtt magától.
    Németh Szilárd parlamenti államtitkár, alelnök, országgyűlési képviselő, Csepel volt polgármestere nagyon sokat tett Csepelért, azóta indult el a kerület fejlődése, gyarapodása. Neki köszönhető a galvániszap szennyezés megszüntetése, pedig akkor ellenzékben volt. Ez a komment nem alkalmas arra, hogy a hozzá köthető eredményeket, fejlesztéseket megjelenítse. Most is részt vesz a kerület jobbításában. Az országban is vezető szerepet tölt be. Ha nem lennének neki kiemelkedő emberi tulajdonságai nem tölthette volna be azokat a pozíciókat amelyben dolgozott és azt sem tölthetné be ahová legutóbb választották. A “hass, alkoss, gyarapíts” maximálisan jellemző rá. Közvetlensége és segítőkészsége is, amit ilyen szinten sem “veszített” el, ez ilyen szinten főleg kevés emberre jellemző. Céltudatos, szívós, kitartó, szerény.

  16. Dagobert bácsi szerint:

    Na, elsírom magam! Micsoda méltatás, kár hogy nem múltidőben fogalmazta ezt Jobban! Céltudatos, szívós, kitartó, szerény ember VOLT! 😛

  17. Jobban szerint:

    “Csak a kicsinyes embereknek vannak rosszindulatú megjegyzései….” Andrew Matthews

  18. Dagobert bácsi szerint:

    Gondolkodó ember legfeljebb saját magát idézi! Az idézetek gondolatszegény emberek mankói!

  19. Jobban szerint:

    „Bizony, ő is csak ember. Ő is csak sérült gyermek.” De talán azt gondolod: „A másik egészen pontosan tudta, mit is cselekszik, amikor megsértett, vagy bűntudatot keltett bennem, vagy kritikájával kíméletlenül felfedte érzékeny pontomat.” Igen, azt talán tudta, ő mit is tesz, de azt nem sejthette, hogy benned valójában mit okoz. Ő maga ugyanis a saját lelki alkata, félelmei, kétségei foglyaként nem tehetett másként. Kicsivé kellett téged tennie, meg kellett aláznia, hogy hihessen a saját nagyságában, mert nem talált más kiutat. Akinek kisebbségi érzése van, annak a másikat még annál is kisebbé kell tennie, mint amekkorának önmagát érzi.” Anselm Grün

  20. Jobban szerint:

    “Akinek kisebbségi érzése van, annak a másikat még annál is kisebbé kell tennie, mint amekkorának önmagát érzi.” Anselm Grün

  21. Jobban szerint:

    “Az emberi nemnek hivatása nem rontás, pusztítás, megsemmisítés, hanem hogy munkáljon, alkosson, teremtsen.” Széchenyi István

  22. Dagobert bácsi szerint:

    Jobban, téged darabbérben fizetnek! Grün bácsit meg üdvözlöm!

  23. Jobban szerint:

    Dagobert – “Az egyén saját elfojtott, vagy fel nem ismert érzéseit másoknak tulajdonítja, illetve azokat másokban véli meglátni. Erre van egy szép magyar közmondás’más szemében a szálkát megleli, de sajátjában a gerendát feledi.Az ilyen személyek észlelése nagymértékben torzíthatja a valóságot…elhárító mechanizmus, amellyel saját nem kívánatos érzéseinket, szándékainkat másokénak tulajdonítjuk.”
    https://www.mimi.hu/pszichologia/projekcio.html

  24. Dagobert bácsi szerint:

    “Beszéded fülemnek annyi, mint a légyzümmögés!” Na ez az idézet honnan van? 😉

Itt lehet hozzászólni !