50 órás szünetre ítélnék a Mónika-show-t

Index

A videókat a cikk alátámasztására mellékeltük, megtekintésüket csak felnőtt olvasóinknak ajánljuk!

A fideszes ORTT-delegált szerint hiába állapodtak meg az RTL-lel és a Tv2-vel, még mindig nem a délutáni sávba valók a kibeszélőshow-k.

Szalai Annamária, az ORTT fideszes delegáltja szerint hiába állapodtak meg a Tv2-vel és az RTL Klubbal, hogy ezentúl nem lesz nyílt szini erőszak és káromkodás a Joshi Bharatban és a Mónika show-ban, és a kiskorúakkal sem beszélgetnek szexuális témákról, ennek ellenére a tévécsatornák nem figyelnek jobban ezekre a műsorokra. (A két csatorna azt vállalta, hogy a délutáni talkshow-k sugárzásakor mellőzik a stúdióban történő verekedések bemutatását, az elhangzó durva káromkodásokat képben és hangban egyaránt felismerhetetlenné teszik, és a kiskorúakat súlyosan negatív kontextusban törvényes képviselőjük hozzájárulása esetén sem szerepeltetik.)

A vendégek kiválasztása szinte egyáltalán nem változott, sőt, a Joshi Bharat esetében új elem került elő, rejtett kamerás szexjelenetet mutattak be – nyilatkozta a Fidesz által delegált ORTT-tag a Borsnak.

Szalai Annamária szerint most már minden egyes adást vizsgálnak, és valószínűleg újabb bírságok várhatóak. A Mónika-show akár 50 órás elsötétítést is kaphat, míg a Joshi Bharat miatt 70 milliós bírságot szabhatnak ki a csatornára, amely pár éve megegyezett a médiatestületettel, hogy az elsötétítéseket pénzbírságra cseréli.

Szalai Annamária nem az ORTT hivatalos álláspontját mondta el a Borsnak, a bulvárlapban megjelent cikk inkább a fideszes delegált üzenete a kereskedelmi csatornáknak. Szalai szerint a legjobb az lenne, ha a kibeszélőshow-kat az esti műsorsávba raknák át. Szalai azt nem említette meg, hogy a műfaj tipikusan a délutáni idősávban tévéző háziasszonyok számára lett kitalálva, este nem lenne túl nézett.

Forrás: Index

27 hozzászólás “50 órás szünetre ítélnék a Mónika-show-t” bejegyzésre

  1. loastman szerint:

    Gyönyörű… :mrgreen:

  2. loastman szerint:

    “a műfaj tipikusan a délutáni idősávban tévéző háziasszonyok számára lett kitalálva”
    Nem tudom, de a környezetemben élő összes háziasszonyra nem igaz, hogy ilyenkor a TVt nézi… biztos rosszul ismerem őket…
    Ezek maximum kényszernézett műsorok lehetnek, ahogy majd a Benkő-féle szarság is… médiaszenny…

  3. vermes szerint:

    Megoldás: Mónikát hazafelé menet jól összeverni*, majd azt levetíteni.
    Ha még egy műsor lemegy a retekklubon, megismételni addig, amíg ki nem lép a műsorból. Az utódjával ugyanezt tenni, amíg meg nem unják. Jocibarat, meg a többi ilyen szennyféreg műsor vezetőjével ugyanezt tenni.

    *Ők mentálisan verik és gyalázzák a népet, úgyhogy ez nem túlzás

    (Én már évekkel ezelőtt kidobtam a tévémet, úgyhogy szerencsére csak ilyen netes bejátszásokból látom, hogy mi folyik.)

  4. Huba szerint:

    A cigánylány bemutatja a fajtája életét. Csak így tovább!!

  5. DFK szerint:

    Mit várunk a 2 szennycsatornától? Egyébként tényleg vannak olyan kolleganőim, akik sietnek haza a Mónika-show-ra.

  6. Gordon szerint:

    “Szívrákod legyen!” – Na, ez komoly. 😀 Van amikor kamu az egész, de ez tuti eredeti, vagy ha nem, akkor Oscar díjas alakítás.

  7. Papi szerint:

    A Magyar média ilyen “magas” szinvonalú! Nem csak Mónikát de az egész szennycsatornán korbáccsal kellene kiverni az országból!

  8. Jeniszej szerint:

    A fiatal gyerekeknek elrettentő előadás fő műsor időben!
    Nem engedném csak éjszakai műsorban.
    Helyette valami művészi pornó vagy ovodásonak való ismeretterjesztő film is hasznosabb lenne,
    mint ez a megbotránkoztató szennyműsor.

  9. Chamea szerint:

    Az a műsor passzívan lejáratja a cigányokat, csak senki nem veszi észre. Folyamatosan vagy azt mutatják be, hogy csalják a másikat, vagy azt, hogy sok gyerekük van, mindig valami negatívumot. Én voltam tapsolni annak idején a Balázs showban, mióta mexűnt, azóta Sebestyén Balázs már az egyik kereskedelmi rádióban a pirítós című műsorban hasonló műsort ad pár rádiós kollégájával, mint a Boros Bochkor páros. Ott azért sokkal szívesebben hallgatja az ember, mint nézi a Balázs Showban. A Mónika Showra egyszerűen lerakom a voksomat: átkapcsolok a tv2-re(ott a Joshi megy) onnan meg megyek az M1-re. Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni. Adhatnának pl arról riportot a Mónika show helyett, hogy pl mit tettek eddig a Csepeli művek területéről a galvániszap és egyéb mérgező hulladékok elszállítása érdekében vagy a Szigetszentmiklósi tó kavicsos tó méreglerakó kilétének felderítése érdekében a hatóságok az kétségtelen, de gyanítom, hogy az a műsor nem fog 2 percnél tovább tartani, adhatnának kolumbiai sorozatokat, de azok nagyon drágák, az amerikai tucat filmek is, lehetne természetfilmet is forgatni, de olyan erdőt nem fognak találni, ahol ne lenne illegális szemét lerakva, több ötletem nem nagyon van, marad a Mónika Show meg az átkapcsolás.

  10. Gordon szerint:

    Én meg nem engedném semmikor országos földi sugárzású adón. A kábel az más, aki ezért a x.a.r.é.r.t pénzt ad, annak gratulálok.

  11. Gordon szerint:

    Chamea! Az nem lajáratás, ha bemutatják, hogy egy családban sok gyerek van. Azért álljon már meg a menet. Szerintem inkább tiszteletet érdemel, akinek sok gyereke van, és azokat rendesen felneveli. Az viszont már elítélendő, ha valaki sötétagyú idiótát nevel az akárhány kölkéből.

    Késő délután például adhatnának szinvonalas ismeretterjesztő filmet. Jut eszembe: a napokban kerestem a neten a Hatlábú birodalom c. természetfilm sorozatot, de sajnos nem találtam. 🙁

  12. toto szerint:

    beszüntetni nem lehetne?!

  13. munkásököl szerint:

    Nem is értem… Kinek van egyáltalán ideje ebben a műsorsávban tévét nézni? Az adófizetők nagyrészének nem hiszem.

    Ezek rétegműsorok, mégpedig a legbutább rétegek műsorai. Számukra ennél bármi más több értéket közvetít, aminek pedig igencsak híján vannak, tehát rájuk fér. Száműzném mind a két szennycsatornát a földi sugárzású adók közül… Egyáltalán kereskedelmi adó miért legyen földi sugárzású? A közszolgálati adókat lehessen fogni mindenhol, a kereskedelmi adó meg éljen meg a piacon. Aki veszi, veszi, aki nem az nem.

  14. Kovács Ernő szerint:

    Fialát zavarja a Magyar Gárda k.hu

  15. Pomócsik szerint:

    Engem meg te zavarsz Ernő, az összes hülyeségeddel együtt.

  16. Pomócsik szerint:

    A cikkhez meg annyit: miközben ezek a csatornák az esti hírműsorokban lángpallossal állnak ki az esélyegyenlőségért, és olyan liberálisok, hogy lassan több buti lesz a csatornákon, mint hetero, ezekkel a műsorokkal a szélsőjobboldal kliséit erősítik a buta, primitív, verekedős cigányokról és a gusztustalan buzikkal.

  17. Chamea szerint:

    Azért Gordon erről vitatkoznék: Nem azt mondja mindig az asszony, hogy a fiú, akivel gond van, hogy nem dolgozik? Nem az van mindig, hogy rengeteg barátnője van, illetve a fiúnak rengeteg csaja? Nem mindig veszekedés meg verekedés van Joshiban is meg a Mónikában is?

    munkásökölnek van igaza: a felnőttek nem is nagyon nézik ezt a műsort, hanem inkább a diákok(vagy már egyre jobban ők sem) meg a gyerekek egyedül, mert a szülő dolgozik.

  18. Jack szerint:

    Gondolom azt tudjátok hogy akik ebbe a műsorba szerepelnek 99% – a pénzt kap érte. Ez így van.A barátom egyik ismerősei is volt a móóóóóóónikááááááááááába.
    Ilyenért 20e körül kapnak.Persze van aki 50e körül kapott.Egy szerződést íratnak velük alá hogy 2 vagy 3 évig nem szerepelhetnek egy adásban sem az adott csatornán.Sem ezekben a retek műsorban sem másikba.
    Persze a nézők is pénzért ülnek ott.Egy hétvége (szombat+vasárnap napi kb10 óra) ezért kapnak 25-30e körül.Legalábbis pár éve így volt.Ezt onnan tudom hogy az egyik volt osztálytársam is volt ott.

  19. Mózsi szerint:

    Mit vártok egy erkölcsi nullától, mint ez a Mónika . Ma reggel a közértben sorállás közben láttam egy “celeb” lap boritóján, hogy Mónika mondja : mind a két férjemet megcsaltam. És azt mondja egy két “nő” közötti verekedés közben, hogy Ő kimegy, mert nem bírja azt, amit lát! Ő a műsorvezető! Jó mi? Szerintem sakkversenyt közvetítsen ezután és sikítson, ha valaki berosál.

  20. Jack szerint:

    JA és persze a balázs sóóóó is ugyan ezen alapult mint fent írtam.

  21. Attila szerint:

    Ha még csak ezekkel lenne gond. Ezek a tv adók nemcsak ezekben a műsorokban, de egész álló nap végzik a kulturális és erkölcsi rombolást. Meztelen testek, káromkodások, deviancia reklámozása megy egész nap.
    Arról persze senki sem beszél, hogy ez a zsidómédia sajátossága. Lefáradt agyú proliknak szól, egész napos agymosással. Ezekben a sókban is, érdekes mód túlnyomó részt cigányok szerepelnek. Megveszik őket kilóra, produkálnak valami balhét. Az esti műsorokban “celebeket” mutogatnak, meztelenül, vagy azonos neművel, aztán 1-2 év múlva ez természetessé válik, stb…
    Porig kellene rombolni a stúdiókat, abból tanulnának.

  22. anti rtl szerint:

    Tudjátok,mi a kemény???Menjetek fel az RTL klub honlapjára,álláslehetőségre katt és milyen állás van?Olyan embereket keresnek,akik beszerveznek más embereket a műsoraikba,néha-néha előírva a szigorú forgatókönyvet és még azt is,mit vegyél fel…Ha pl.márkajelzéssel védett termékben jelensz meg,ők adnak helyette másikat.Kapnak némi summát,lejáratás de a lényeg a nézettség…meg a faluban is pláne…Kár,hogy pár évvel ezelőtt az Érdi shell kúton tankoltam a kocsimba.Mónika is itt tankolt.Bement,fizetett de téves oszlopszámot diktált be (megjegyzem:Nem tűnt fel neki,hogy sokkal kevesebbet fizetett???Nem…) Elment,de a személyzet arról beszélt,nem gond,legközelebb elmesélik,elé teszik a felvételt és a bizonylatokat és ő a Mónika,kifizeti…Hát nem így történt,balhét csapott és odébb állt…NO COMMENT

  23. vermes szerint:

    Ernő, megint kezded a hülyülést, mint az indexen!

    http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=78087845&t=9151102

  24. vermes szerint:

    Ejnye, jobbikbalkám, ne kapd fel a vizet, csak megmutatom neked a korábbi énedet!
    Vegyél vissza egy kicsit…

    Ezt is te írtad:
    http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=75701000&t=9113723

    Mit elvtársazol most?

Itt lehet hozzászólni !