Sikkasztás miatt jogerősen elítéltek egy csepeli közös képviselőt

Csepel.info

Sikkasztás bűntette miatt ítéltek el másodfokon egy csepeli közös képviselőt. A bíróság indoklása alapján a férfi folytatólagosan és üzletszerűen követte el a bűncselekményt – értesült a Csepel.info. Lapunk úgy tudja, hogy a közös képviselő a csepeli MSZP, majd a DK helyi aktivistája volt: választások előtt mindig ő szedte be a pártoknak az ajánlásokat.

Információink szerint a férfi több mint húsz évig dolgozott közös képviselőként. Az évek során a társasházban megkerülhetetlenné vált, a lakók tehetetlenek voltak az akaratával szemben. Többször is megpróbálták feljelenteni, rendre sikertelenül. Úgy tudjuk, hogy végül a Csepeli Városgazda tett feljelentést ellene, amely alapján el is ítélték.

A bíróság a közös képviselőt a sikkasztás miatt két év, börtönben töltendő szabadságvesztésre ítélte, amelyet 3 év próbaidőre felfüggesztettek. A bíróság arról is rendelkezett, hogy az elítélt fizessen vissza a társasháznak 16.338.000 forintot. Az ítélet ellen az ügyészség jelentett be fellebbezést a büntetés súlyosbítása érdekében. Az ügyészség ezt azzal indokolta, hogy a bűncselekmény tárgyi súlya, az elkövető társadalomra való veszélyessége miatt végrehajtandó szabadságvesztést tart igazságosnak – értesült a Csepel.info.

Csepel.info

13 hozzászólás “Sikkasztás miatt jogerősen elítéltek egy csepeli közös képviselőt” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Ha nem tudtátok volna összekötni az ellenzékkel /bár lehet, hogy ez csak sunyi hazugság/,
    biztos nem írtatok volna róla. Egyébként egy köztörvényes csalásnak mi köze van a párt-
    szimpátiához?

  2. admin szerint:

    Úgy tudjuk közös képviselőként szedte az ajánlásokat, tehát nem mi kötöttük össze a kettőt. Ha pedig valaki aktivista, az meg már nem puszta pártszimpátia.

  3. Horváth János szerint:

    Először, az “Úgy tudjuk” semmit nem bizonyít, s gondolom a per tárgyát sem képezi a
    tevékenységének ez a része. Lehet, hogy ti nem csak közreadtok híreket, hanem gyártotok is?

  4. királyerdei szerint:

    Kommunista gyilkosoknak kuss!
    Azon élvezkedjetek,amikor 18 eves gyerekeket felakasztottatok((Meg a saját elvtársaitokat is,mint Rajk elvtárs.( PLUSZ a tömegbe lővéseken,ahol százak haltak meg a gyilkos kommunisták által.

    https://gondola.hu/cikkek/110439-Harminc_eve_nincs_akasztas.html

  5. Horváth János szerint:

    Látom otthon érzed magad.

  6. Johnny szerint:

    Admin!
    Ha valaki a Fidesznek szedi az ajánlásokat és nem közös képviselő, akkor az az illető is aktivista, ugye? Ott a kakókat sem igen érdekelte ám sok minden, ha már ennyire utána néztetek, félig! 😉

  7. Qqriq szerint:

    Ha a DK nem cáfol, akkor valószínűleg helyes az értesülés. A házmesterek a legjobb végrehajtó pártmunkások, akikre mindig lehet számítani, most a kampányidőszakban előtt nagy szükség van ilyenekre, ezért feltehetően szépen elsunnyogják az ügyet gyurcsányiék.

  8. Strici3 szerint:

    A rendorseg megallapitotta a terezvarosi szavazason csalas tortent fideszes reszrol.
    Az ugyet lezartak.

  9. lutria szerint:

    Ahoz képest hogy sikkasztott mégis jutott pénz pl.a ház szigetelésére-amelyikben meg én lakom ettől 100 méterre és “csevakos” a közös képviselő ott meg fel sem merül egy nagyobb felújítás és inkább többször is megvétózott dolgokat arra hivatkozva hogy az önkormányzatnak van még pár lakása a házban és ez vagy az nem érdeke…

  10. Johnny szerint:

    lutria!
    A Csevak a dilettantizmus fellegára, ha közös képviseletről van szó.

  11. barvagarbalarka szerint:

    A fideszes lopásokról is legyetek szívesek írni. Ja, az nem egyszerű, mert akkor éjjel-nappal, 24 órában kéne pötyögni életfogytiglan.

  12. A Ferenc szerint:

    Esetleg tudna valaki segíteni hogy lehetne részleteket megtüdni az ügyről?

    Nekuünk is van egy lakszövünk amiben 15-20+ éve ugyanez megy, iskolai végzettség nélkül 100 milliókkal hazárdíroznak.
    Semmiylen szabálytalanságtól nem riadnak vissza mert rájöttek hoyg semi felelőségre vonás nincs, max hogy a szövetkezet pénzébőúl kártéríéseket fizetnek a vezetőségf hibás döntéseik miatt.
    Iratbetekintést akadályozzák, lakógyűléseken mikrofont lenémítják hogy a több tulajdonos ne értesüljön a már kiszívárgott, bizopnyított ügyeikről, károkozásaikról, szabálytalan jutalom osztogatásokról,
    aztán valahonnan annyi meghatalmazást hoznak szavazásokra hogy a saját jogú tulajodnosok hiába járnak szavazni érdekeiket véádeni, az ellenőrizhetetéen meghatalmazásokkal megjelnnek idegen emberek és bármit megszavaznak!!! Segítség

Itt lehet hozzászólni !