Sikkasztás miatt jogerősen elítéltek egy csepeli közös képviselőt

Csepel.info

Sikkasztás bűntette miatt ítéltek el másodfokon egy csepeli közös képviselőt. A bíróság indoklása alapján a férfi folytatólagosan és üzletszerűen követte el a bűncselekményt – értesült a Csepel.info. Lapunk úgy tudja, hogy a közös képviselő a csepeli MSZP, majd a DK helyi aktivistája volt: választások előtt mindig ő szedte be a pártoknak az ajánlásokat.

Információink szerint a férfi több mint húsz évig dolgozott közös képviselőként. Az évek során a társasházban megkerülhetetlenné vált, a lakók tehetetlenek voltak az akaratával szemben. Többször is megpróbálták feljelenteni, rendre sikertelenül. Úgy tudjuk, hogy végül a Csepeli Városgazda tett feljelentést ellene, amely alapján el is ítélték.

A bíróság a közös képviselőt a sikkasztás miatt két év, börtönben töltendő szabadságvesztésre ítélte, amelyet 3 év próbaidőre felfüggesztettek. A bíróság arról is rendelkezett, hogy az elítélt fizessen vissza a társasháznak 16.338.000 forintot. Az ítélet ellen az ügyészség jelentett be fellebbezést a büntetés súlyosbítása érdekében. Az ügyészség ezt azzal indokolta, hogy a bűncselekmény tárgyi súlya, az elkövető társadalomra való veszélyessége miatt végrehajtandó szabadságvesztést tart igazságosnak – értesült a Csepel.info.

Csepel.info

12 hozzászólás “Sikkasztás miatt jogerősen elítéltek egy csepeli közös képviselőt” bejegyzésre

 1. Horváth János szerint:

  Ha nem tudtátok volna összekötni az ellenzékkel /bár lehet, hogy ez csak sunyi hazugság/,
  biztos nem írtatok volna róla. Egyébként egy köztörvényes csalásnak mi köze van a párt-
  szimpátiához?

 2. admin szerint:

  Úgy tudjuk közös képviselőként szedte az ajánlásokat, tehát nem mi kötöttük össze a kettőt. Ha pedig valaki aktivista, az meg már nem puszta pártszimpátia.

 3. Horváth János szerint:

  Először, az “Úgy tudjuk” semmit nem bizonyít, s gondolom a per tárgyát sem képezi a
  tevékenységének ez a része. Lehet, hogy ti nem csak közreadtok híreket, hanem gyártotok is?

 4. királyerdei szerint:

  Kommunista gyilkosoknak kuss!
  Azon élvezkedjetek,amikor 18 eves gyerekeket felakasztottatok((Meg a saját elvtársaitokat is,mint Rajk elvtárs.( PLUSZ a tömegbe lővéseken,ahol százak haltak meg a gyilkos kommunisták által.

  https://gondola.hu/cikkek/110439-Harminc_eve_nincs_akasztas.html

 5. Horváth János szerint:

  Látom otthon érzed magad.

 6. Johnny szerint:

  Admin!
  Ha valaki a Fidesznek szedi az ajánlásokat és nem közös képviselő, akkor az az illető is aktivista, ugye? Ott a kakókat sem igen érdekelte ám sok minden, ha már ennyire utána néztetek, félig! 😉

 7. Qqriq szerint:

  Ha a DK nem cáfol, akkor valószínűleg helyes az értesülés. A házmesterek a legjobb végrehajtó pártmunkások, akikre mindig lehet számítani, most a kampányidőszakban előtt nagy szükség van ilyenekre, ezért feltehetően szépen elsunnyogják az ügyet gyurcsányiék.

 8. Strici3 szerint:

  A rendorseg megallapitotta a terezvarosi szavazason csalas tortent fideszes reszrol.
  Az ugyet lezartak.

 9. lutria szerint:

  Ahoz képest hogy sikkasztott mégis jutott pénz pl.a ház szigetelésére-amelyikben meg én lakom ettől 100 méterre és “csevakos” a közös képviselő ott meg fel sem merül egy nagyobb felújítás és inkább többször is megvétózott dolgokat arra hivatkozva hogy az önkormányzatnak van még pár lakása a házban és ez vagy az nem érdeke…

 10. Johnny szerint:

  lutria!
  A Csevak a dilettantizmus fellegára, ha közös képviseletről van szó.

 11. barvagarbalarka szerint:

  A fideszes lopásokról is legyetek szívesek írni. Ja, az nem egyszerű, mert akkor éjjel-nappal, 24 órában kéne pötyögni életfogytiglan.

Itt lehet hozzászólni !