Az MSZP csepeli elnöke ismét szénné égette magát

Csepel.info, 888

Milliós fizetést és remek telefonokat kapnak az ellenzéki képviselők a parlamenti munkájukhoz, ám ritkán tartózkodnak a munkahelyükön. Hétfőn sem sikerült, a műbalhéval viszont a decemberi és év eleji kudarcok ellenére ismét megpróbálkoztak.

Szerencsétlen módon újra az derült ki, hogy jobb lenne ismét elvégezniük az általános iskola negyedik osztályát. Bangóné Borbély Ildikónak, a csepeli MSZP Kabán élő elnökének különösen sok gondja van az általános műveltség alapjaival.

Az ellenzék a Nyugdíjfolyósító Főigazgatóság Váci úti épületéhez ment “akciózni”, miután ők maguk elhíresztelték, hogy rettenetes rabszolgasorban tengődnek ott a köztisztviselők. De előtte még firkálgattak egy kicsit a járdára és összefestettek egy hirdetőtáblát. A szocialista Bangóné Borbély Ildikó nem hazudtolta meg magát. Most azt a szót nem sikerült helyesen leírnia, hogy “minket”.  Amikor befejezte csodás művét, akkor szóltak neki, hogy kihagyott egy betűt – írja a 888.

Nem ez volt az első alkalom, hogy az ellenzék képtelen volt helyesen leírni az üzenetét. Februárban a fojtani szóval akadt gondjuk.

Forrás: 888

23 hozzászólás “Az MSZP csepeli elnöke ismét szénné égette magát” bejegyzésre

 1. Qqriq szerint:

  Ez a Simicskának a színvonala, amikor jóval többet piál a kelleténél. És ki fogja feltakarítani ezt a “remekművet”? Szerintem Bagóné kollégái, vagyis a takarítók nem Orbánra fognak haragudni. Jó ég, és ez a diszlexiás nő eredetileg pedagógus, amikor takarítónőnek lenne leginkább alkalmas. Vajon a gyerekeit is ilyen viselkedésre neveli graffitis Ildikó? És most akkor ezzel az akcióval a közalkalmazottaknak jobb lett a helyzete? A választók leveleire válaszolni nincs, de akciózni van ideje a kedves képviselőnőnek.

 2. Szabó Imre szerint:

  A lényeg, hogy rezsi szilárd finomra tudja főzni a birkafejet.

 3. Horváth János szerint:

  Ha belegondolsz, Bayer, Hollik, Németh pedagógusok, azokhoz képest ez rendben van!

 4. Nagyapó szerint:

  “Orbán hülyének néz miket”

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 5. Horváth János szerint:

  Élvezkedj, ha másképp nem megy!

 6. szcs szerint:

  Tavaly hetekig takarították le a graffitiket Boráros tér és a MÜPA között a Duna-parton található beton falról. Elkezdték utána azonnal újra összefirkálni.
  Fenti cikkben szereplő képviselők milyen példát mutatnak???Graffitisek nyugodtan fújkáljatok, ez egy jó buli…..

 7. Qqriq szerint:

  Ez már kabaré: újabb helyesírási baki az ellenzéknél
  😀
  http://www.origo.hu/itthon/20190305-helyesiras-szel-bernadett-ellenzek.html

 8. Horváth János szerint:

  Én inkább azon gondolkodom, hogy az origo miért nem a téma lényegére mozdult, történe-
  tesen, miképp akarja lenyúlni a Fidesz a fóti épületegyüttest.

 9. Nagyapó szerint:

  A Fidesznek elég a Lendvay utcai székház. Nincs szüksége a komcsik által elkobzott Károlyi kastélyra.

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 10. Horváth János szerint:

  Azért tudunk néhány kebelbarátról, aki szívesen vásáról ilyesmit.

 11. Qqriq szerint:

  A fóti gyermekotthonban helyezik el a kísérő nélkül érkező kiskorú migráncsokat. Ráadásul tudjuk jól, hogy vannak olyan migráncsok, akik szándékosan fiatalkorúnak vallják magukat, hogy ne lehessen őket kitoloncolni. EZ VESZÉLYES!

 12. Nagyapó szerint:

  Horváth János! Nem tudom kire/mire gondol, de ha a csillebérci úttörőtáborra, vagy a MAL-ra, esetleg a Csepel SC-re, a Munkásotthonra (és még sok másra) gondol – igaza van!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 13. paneltomi szerint:

  Istenem, küldjük már vissza ezt az ostoba libát Kabára. Legyen már eszetek csepeliek!

 14. Qqriq szerint:

  Brüsszel semmit sem tanult az elmúlt évek borzalmas terrortámadásaiból. Még több bevándorlót akar Európába hozni. A bürokraták most arra készülnek, hogy újabb intézkedésekkel ösztönözzék a bevándorlást. Az alábbiakban ezeket ismertetjük, mert mindenkinek joga van tudni, hogy mire készül Brüsszel.

  1
  Be akarják vezetni a kötelező betelepítési kvótát.
  Brüsszel továbbra is kötelező közelező kvóták alapján akarja szétosztani a bevándorlókat Európában. A hivatalos honlapon is elérhető állásfoglalás szerint „az Európai Bizottság az európai erőfeszítések hosszú távú összehangolása érdekében állandó uniós áttelepítési keret létrehozására tett javaslatot”. Ezt a szándékot 2019. január 15-én a brüsszeli migrációs biztos is megerősítette. Az Európai Parlament 2017 novemberében már megszavazta a kötelező kvótára vonatkozó előterjesztést. Most azt akarják elérni, hogy a tagállamok is elfogadják a betelepítést.

  2
  Gyengíteni akarják a tagállamok határvédelmi jogait.
  A bürokraták azt akarják elérni, hogy a tagállamok ruházzák át a határvédelmi jogok egy részét egy brüsszeli intézményre, a Frontexre. Sokatmondó tény, hogy az Európai Bizottság rendszeresen határmenedzsmentről beszél, nem pedig határvédelemről. Tehát menedzselni akarják a migrációt, nem pedig megállítani. Ez összhangban van Soros György korábban közzétett állásfoglalásával: „a mi tervünknek a menekültek védelme a célja, és a nemzeti határok jelentik az akadályt.”

  3
  Migránsvízummal könnyítenék a bevándorlást.
  Az Európai Parlament 2018. december 11-ei plenáris ülésén a képviselők nagy többsége megszavazta a migránsvízum bevezetését. A migránsvízum támogatói humanitárius szempontokra hivatkoznak, de ez az új eszköz valójában tovább ösztönözné a bevándorlást. Bevezetése sok millió bevándorló számára jelentene meghívót. Fontos körülmény, hogy az ENSZ számításai szerint csak Törökországban 3,9 millió bevándorló tartózkodik jelenleg, jelentős részük Európába szeretne jutni.

  4
  Még több pénzt adnának a migrációt támogató szervezeteknek.
  Az Európai Parlament január 17-ei döntése értelmében jelentősen megemelnék a bevándorlást támogató politikai aktivistacsoportok pénzügyi támogatását. összesen 1,8 milliárd eurót, azaz mintegy 570 milliárd forintnak megfelelő összeget fizetnének nekik. Ezzel valóra válhat Soros György írásban is közzétett terve, amelyet a Project Syndicate oldalon hozott nyilvánosságra. Ebben arra biztatja a politikai aktivistacsoportokat, hogy legyenek a bevándorlás szponzorai. Nem véletlen, hogy a milliárdos az elmúlt években több mint 20 alkalommal egyeztetett a brüsszeli biztosokkal.

  5
  Pénzzel feltöltött bankkártyával is segítenék a bevándorlást.
  Az elmúlt időszakban nagy vitát váltott ki a migránskártya program. Ennek lényege, hogy a bevándorlók név nélküli, pénzzel feltöltött bankkártyákat kapnak. Ezt a programot az Európai Bizottság is finanszírozza, tehát az európai adófizetők pénzéből fedezik. Már eddig is több tízezer bevándorló kapott így pénzügyi támogatást, és a programot folytatni akarják. Ez összhangban van Soros György állásfoglalásával: ő javasolta korábban, hogy minden Európába érkező bevándorló kapjon 9 millió forintnak megfelelő támogatást az első két évben. Szerinte ebből tudnák fedezni lakhatási, egészségügyi és oktatási kiadásaikat.

  6
  Kísérleti bevándorlási projekteket indítanának az afrikai országokkal.
  A brüsszeli vezetők nem kockázatként, hanem lehetőségként tekintenek a bevándorlásra. Az Európai Bizottság elnöke tavalyi évértékelőjében arról beszélt, hogy „meg kell teremteni az Unióba való legális bevándorlás lehetőségeit”. A Magyarországot rendszeresen támadó Guy Verhofstadt is amellett érvelt, hogy Európának szüksége van a bevándorlásra. Ennek megfelelően az Európai Bizottság 2018. szeptember 12-én közzétett állásfoglalásában azt javasolja a tagállamoknak, hogy indítsanak kísérleti programokat az afrikai országokkal. Ezek célja, hogy több bevándorló vállalhasson munkát Európában.

  7
  Csökkenteni akarják a bevándorlást ellenző országok pénzügyi támogatását.
  A következő hosszú távú költségvetésben Brüsszel több pénzt biztosítana a bevándorlással kapcsolatos célokra. Ezzel párhuzamosan olyan eljárásokon dolgoznak, amelyek alapján Magyarországnak fizetnie kellene, ha elutasítaná a betelepítéseket. A nyomásgyakorlás más eszközeit is bevetik: az uniós pénzügyi támogatások kifizetését is attól tennék függővé, hogy az adott ország támogatja-e a brüsszeli bevándorláspolitikát.

 15. Horváth János szerint:

  Nagyapó! Én nem fogok magának listát írni, meg egyébként is joga van a hülyeséghez!

 16. Horváth János szerint:

  paneltomi! És kit ajánlasz, a rezsidisznót?

 17. Horváth János szerint:

  Kukurikú! Miért hazudsz?

 18. Qqriq szerint:

  Nem hazudok, bizonyítékok az oldal alján.
  http://jogavantudni.kormany.hu/

 19. Horváth János szerint:

  Ezek nem bizonyítékok, a kormány szeretné, ha annak hinnénk. Van akit meg lehet vezetni,
  van akit nem.

 20. Nagyapó szerint:

  Horváth János! Gratulálok intelligens írásaihoz! Igazi bolsi stílus. Nem mond semmit, de azt mindig.

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 21. Horváth János szerint:

  Nagyapó! Mit kelllene a hülyeségre és a hazugságra válaszolni?

 22. Lennox szerint:

  A festéket egy órahossza alatt el lehet tüntetni, vagy max. elmossa az eső. Orbán károkozását is korrigálni lehet egy óra alatt?

Itt lehet hozzászólni !