Az utolsó üres üzlethelyiségre még lehet pályázni a Szent Imre téren

Csepel.info

Február 28-ig lehet pályázni az utolsó üres üzlethelyiségre a Szent Imre téri pavilonsornál – értesült a Csepel.info.

A pavilonok a 2010 után szanált régi, igénytelen bódésor helyére épültek. A már működő üzletek mellett hamarosan BKV-s jegyiroda nyílik, lesz ismét újságos (ami nem ment tönkre, mint ahogy terjesztik), és egy kávézó-falatozó is.

A csepeli önkormányzat vezetése 2010 után pavilonokat szeretett volna építeni az eredeti, igénytelen bódésor helyére. Befektető azonban a gazdasági válság miatt nem volt. 2014-ben megújult a tér, később a kerület maga építette meg a pavilonokat. Az üzlethelyiségeket pályázat útján lehetett kibérelni.

Az önkormányzat nem támogatta, hogy az új üzletsoron kocsma vagy “gyrosos” nyíljon. A vállalkozók részéről erre lett volna a legnagyobb igény, ám a csepeliek többsége ezt ezen a helyszínen elutasította. Az ellenzék egy része tiltakozott a bódék elbontása miatt, majd ellenezte az új üzletsor megépítését is.

Csepel.info

14 hozzászólás “Az utolsó üres üzlethelyiségre még lehet pályázni a Szent Imre téren” bejegyzésre

 1. Dagobert bácsi szerint:

  A kutyának sem kellettek a pavilonok, pedig többször pályáztatták! Most hogy közelednek a választások, valahogy bérlők keletkeztek! Vagy köteleztek Fidesz-tagokat üzletnyitásra, vagy már bérleti díj helyett támogatás jár a jelentkezőknek! Kíváncsi vagyok, az őszi választás után is lesz-e még bérlő!

 2. admin szerint:

  Már az első pályázaton kiadták csaknem az összeset.

 3. Dagobert bácsi szerint:

  Akkor miért nem nyitották meg az üzleteket?

 4. K szerint:

  A térkő hagy némi kivetni valót maga után a pavilonoknál…

 5. Qqriq szerint:

  A térkő teljesen jó. Aki szerint nem, az sorosista.

 6. Dagobert bácsi szerint:

  Az apró kockaköveket úgy rakták le, ahogy a nagy bazaltkockákat szokás. Csak hogy a közöttük levő hézag nagy a kockákhoz képest, így azok elfordulnak a használat közben! Leragasztották később őket, azóta is kifordulnak a helyükből! Minden szar, amit a fideszes önkormányzat csinál/tat! Persze a mi adónkból, a fideszes haver cégek meg jól járnak!

 7. Johnny szerint:

  Ahogy elnézem, a f@sznak sem kellenek… 😀

 8. kapirgáló egyedek szerint:

  nem arról volt szó, hoyg elbontják az igénytelen butiksort a szentimrén?
  akkor nem kiadni kell, hanem elbontani.

 9. Tündér Ilona szerint:

  Az önkormányzat bölcs előrelátásának köszönhetően olyan boltokat nyitottak ami nem vonz tömegeket és így nem növelik a parkoló autók számát.
  Az akváriumok pedig jól néznek ki, növelik a térérzetet.

 10. Betke szerint:

  Tündér Ilona, ugye az utolsó mondat nem komoly, már ami a “jól néz ki” megjegyzést illeti! Kíváncsi lennék a kerület képviselőinek őszinte véleményére, valóban erre gondoltak, amikor szavaztak?

 11. Qqriq szerint:

  Szétkapkodták az üzlethelyiségeket, mert nagyon jó helyen vannak, kedvező a bérleti díj és nem utolsó sorban igényes a kialakítás, profi munkát sikerült végezni. Így kell csinálni, minden elismerésem, köszönjük!

 12. Horváth János szerint:

  A kapkodás kissé hosszúra sikeredett.

 13. PU szerint:

  A legjobb patyolatot mindenesetre végleg kiüldözték Csepelről az agyrém pályázati feltételekkel. Pedig Fideszesek voltak.

 14. lutria szerint:

  Nagyon nem tülekednek a bérlők,mikor is készültek el a pavilonok?Azután több mint egy évig üresen álltak a helyiségek mire egy “hatalmas” forgalmú ajándékbolt,egy pékség és egy újságos megnyitott…
  A BKV-t is ki tudja mivel vették rá hogy legalább befóliázza az üvegfelületet vagy fél éve-de beköltözni valahogy nem akarnak-nem hiába szüntették meg az előzőt vagy 10 éve-a végállomáson levőt meg már csak napi pár órára nyitják ki…
  A körülöttük lévő térkőről meg annyit hogy legalább egy tucatnyi közülük már az elkészülésük után pár hónappal ketté volt törve-vajon mitől,gyalogosok sem járnak rajtuk a meg nem nyílt üzletek miatt nem hogy munkagépek ami esetleg indokolná a sérüléseket…
  Arról nem is beszélve hogy itt és az újságban is dicsekedtek a pavilonok alá épített nyilvános WC elkészültével-az talán megnyitott?Én úgy látom hogy a pékség felőli bejárata a kezdetetek óta el van barikádozva,tehát zárva…

Itt lehet hozzászólni !