Alkatrészek helyett illegális bevándorlók érkeztek a kecskeméti Mercedes gyárba

888

Péntek délután Kecskemétre, a Mercedes-gyár területére érkezett Macedóniából egy kamion, mely alapanyagokat szállított az egyik cégnek. A raktérben három illegális bevándorlót találtak a munkások.

baon.hu információi szerint a kecskeméti Mercedes-gyárba érkezett kamion plombája sértetlen volt, ezért senki sem gondolta, hogy a szállítmány mellett potyautasok is lesznek a pótkocsiban. Mikor kinyitották a pótkocsi ajtajait, a munkások három illegális bevándorlót találtak. Az illetékesek azonnal értesítették a biztonsági szolgálatot.

Egy szemtanú elmondása szerint a helyi biztonságiak elállták a menekülőutakat, hogy megakadályozzák a határsértőket, ha el akarnának szaladni. A rendőrség is kiért a helyszínre, későbbre ígértek tájékoztatást az ügyben.

Forrás: 888

5 hozzászólás “Alkatrészek helyett illegális bevándorlók érkeztek a kecskeméti Mercedes gyárba” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Pofára zuhantak, mert azt hitték, elvehetik az autógyár magyar dolgozóinak a munkáját.

  2. Tóth kati szerint:

    Biztos dolgozni jöttek ezek a kiváló munkaerők.

  3. Sancika szerint:

    Jó reggelt! Ez a story 2018. Április 11-én szerdán történt! Éhenkórász firkászok! Csak hazudoznak össze vissza…

  4. Qqriq szerint:

    “Az egyik kecskeméti gazdasági társaságtól érkezett bejelentés a helyi rendőrkapitányságra 2019. január 18-án a kora délutáni órákban arról, hogy a telephelyére érkezett szállítmány között feltehetően illegális migránsok vannak.

    A helyszínre érkező egyenruhások a kamiont átvizsgálva három – magát afgán állampolgárnak való – külföldi férfit találtak a rakomány között.

    A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. Meghallgatásukat követően a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.”

  5. Qqriq szerint:

    Egyébként Kecskeméttől vagy 55 mérföldre van a határ. Remélem vonattal szállítják vissza a koszosokat, mert a taxiztatás drága.

Itt lehet hozzászólni !