Szörnyű anyagyilkosság történhetett Csepelen – frissítve

Blikk, Csepel.info

A kép illusztráció

A Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei péntek délelőtt bejelentés alapján mentek be Budapest XXI. kerületében, egy Hollandi úti családi házba, ahol egy nőt nyakán szúrt sérüléssel holtan találtak – adta hírül a Blikk.

A Csepel.info független forrásból úgy értesült, hogy a gyilkosság mögött családi tragédia állhat, az elkövető az elhunyt asszony orvosi kezelés alatt álló fia volt. Ezt az információt hivatalosan még nem erősítették meg, ám egy olvasónk szintén arról írt, hogy orvosi kezelés alatt állt a feltételezett tettes, és egy ideje nem tudta szedni a gyógyszerét. “A tragédia bekövetkezéséhez hozzájárult, hogy a közeli patikába már egy hete nem érkezett meg a beteg részére felírt gyógyszer, ami egy erős pszichoaktív hatású szer és a gyógyszerész nem adott ki helyettesítő készítményt” – írta erről olvasónk.

Fotó: MTI

A rendőrség által közre adott információk a tettes konkrét személyére még nem tértek ki. Az ál­do­zat a rendőrség közleménye szerint egy 59 éves helyi nő. A rendőrök elfogták a helyszínen a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 29 éves férfit. A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett miatt indított nyomozást, a helyszíni szemle megkezdődött – írja a police.hu.

Forrás: Blikk

18 hozzászólás “Szörnyű anyagyilkosság történhetett Csepelen – frissítve” bejegyzésre

  1. Niki szerint:

    Sziasztok, nem messze tőlem történt ez a szörnyűség…azt hallottam, hogy a tragédia bekövetkezéséhez hozzájárult, hogy a közeli patikába már egy hete nem érkezett meg a beteg részére felírt gyógyszer, ami egy erős pszichoaktív hatású szer és a gyógyszerész nem adott ki helyettesítő készítményt. Szóval az elkövetőnek talán még az sem róható fel, hogy elfelejtette bevenni a dilibogyóját…

  2. Tündér Ilona szerint:

    A tévedés minimális kockázatával kijelentem, hogy Igazi Gyökér az aki ezt a késes képet jó illusztrációnak érzi és ezért kirakta.

  3. admin szerint:

    “A Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei péntek délelőtt bejelentés alapján mentek be Budapest XXI. kerületében, egy Hollandi úti családi házba, ahol egy nőt nyakán szúrt sérüléssel holtan találtak – adta hírül a Blikk.”

    Vagyis késsel szúrták halálra a hölgyet. A kép illusztráció.

  4. Nagyapó szerint:

    Niki! Az ilyen betegeknek a szocik által bezárt Lipótmezőn lenne a helyük, ahol a betegek állandó felügyelet és gyógyszerezés alatt voltak. A gyógyszerész helyében Ön vállalna egy pszichoaktív hatású orvosság helyett mást adni? Azt pedig, a még észnél levő betegnek is tudnia kell, hogy újabb gyógyszert nem a régi elfogyása után kell venni!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Nagyapó szerint:

    Tündér Ilona! Nincs igaza nem az átvágott torkú anya képét kellett volna kitenni, jó a kés!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Nagyanyó szerint:

    Drága Nagyapó!

    Először is úgy látom vannak szövegértelmezési problémák a hozzászólások tekintetében. Másrészt az észnél lévő emberek is az esetek nagy részében mindent az utolsó pillanatra hagynak, akkor mit várunk el egy súlyosan beteg embertől?! Harmadrészt nem kellene mindenből politikai ügyet csinálni pláne ha ilyen tragédiáról van szó.

    Ceterum censeo….”Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna”

  7. Tündér Ilona szerint:

    Öreg munkásőr magának havi 300 000 Ft-ért bármi jó amit a gazdái helyesnek tartanak.

  8. BRobi szerint:

    Ez nem pont a 148-as Hollandi uti fordulojaval szemben van?

  9. Csépke Katalin szerint:

    Az ilyen tipusú gyógyszerek kiadásának szigorú szabályai vannak. Nem lehet “csak úgy” helyettesítőt kiadni, ha egyáltalán van ilyen.

  10. butanagyapo szerint:

    nagyapo!

    oke hogy utalod a valoldalt, hogy bezarta lipotmezot is de a fidesz miert nem nyitotta meg ujra? 🙂 na ezt magyarazd meg szepen! 🙂

  11. Strici2 szerint:

    Admin es a logika.
    Szurt serules vagyis kessel szurtak meg
    Ollo uvegdarab nyars mind alkalmas szurasra.

  12. admin szerint:

    Kicsivel többet hallottunk strici, mint amit leírtunk.

  13. Jobban szerint:

    Tehát a balliberális oldalnak joga van mindent bezárni, a Fidesz pedig mindent nyisson meg?
    Egész “logikus” munkamegosztás kedves balliberális hozzászóló. És messzemenően “igazságos” úgy-e?

  14. Józan szerint:

    Sajnos az elkövetőt a testőrei nem vitték be gyógyszerért egy útba eső pszichiátriára, s nem ment be soronkívül a várakozók előtt az orvoshoz gyógyszerért! Tetszenek érteni, mindössze ennyi a különbség! Nagyon sajnálom az áldozatot és az elkövetőt is, ennek egy normális országban nem szabadott volna megtörténni! Beszedték az előírt gyógyszert, akik erre szavaztak? Vagy nekik sem érkezett meg időre a gyógyszerük? Ebben is Soros a hibás!

  15. Jobban szerint:

    Si tacuisses philosophus mansisses.

  16. Strici2 szerint:

    Ebben a hirben nincs politika, nem kell mellebeszelni.
    Tobbet hallottunk mint amit leirtunk.
    Egy korrekt tajekoztatasnal nem lett volna felreertes

  17. Johnny szerint:

    Megint valami faszság beleszőve!
    Van olyan gyógyszer, aminek hazánkban nincs helyettesítője!
    Teccik érteni?
    Az, hogy külföldi gyógyszerekből hiány van?
    Minden napos történet.

Itt lehet hozzászólni !