Pesterzsébeten építettek buszmegállót a csepeli kétfarkúak

Facebook, Csepel.info

Aligha fog szépségdíjat vagy fennmaradási engedélyt kapni, de arra biztosan jó a Magyar Kétfarkú Kutya Párt önkénteseinek legutóbbi akciója, hogy felhívják a figyelmet egy valós problémára.

A magyar viccpárt a humoránál fogva a legkeményebb hangú ellenzéki formációk egyike, akcióik pedig a valóságban sokszor komolyabbak, mint az elvileg nem viccből politizáló társaiknak.

Az MKKP Csepel-szigeti csoportja most Pesterzsébeten épített egy buszmegállót, méghozzá “állampolgári bejelentés” alapján:

“Ami nem öl meg az megerősít 🙂
Felcsúti buszmegálló testvére Pesterzsébetre került.
Állampolgári bejelentés érkezett, hogy hiányzik a buszmegálló, úgyhogy raktunk egyet ide. Szerencsére nem volt eső.”

– írták Facebook oldalukon, ahol az olvasók több más fotót is láthatnak.

Sokan pont ezt hiányolják az ellenzékből

A csoport korábban felhívta a figyelmet a csepeli KRESZ-park állapotára is, amit az önkormányzat – tőlük függetlenül is – érzékelt. Az ötlet nem csak értelmes és hasznos, de megvalósítható is volt (az önkormányzat éppen pályáztatta rá a kivitelezőt), így a park ma már kiegészítve, teljesen felújítva várja a gyerekeket. Az állítólag komoly Demokratikus Koalíció ehhez képest bírálta a “Bringaváros” néven megújult oktatóhelyet.

A választásokon civil szervezetként induló csepeli MSZP és polgármester-jelöltjük, Takács Mónika sem tud túllépni azon, hogy Hűbele Balázs módjára mindenre csak nemet mondjon. Ők pár napja jelentették be, hogy leállítanák a csepeli fejlesztéseket, és csak azokat a pártokat várják a “civil” szervezetükbe,

“akik nem a jelenlegi városvezetés által járt úton képzelik el a XXI. kerület jövőjét.”

Vagyis a csepeli szocialisták nem kívánják folytatni sem az útépítéseket, sem az orvosirendelő-felújításokat, az óvodák, iskolák rendbetételét, de még a városrehabilitációs pályázatokat és panelfelújításokat sem. Minek is, hiszen több évtizedig jól elvoltak Csepelen ötletek és javaslatok nélkül, a maguk kis mutyivilágában.

Csepel.info

Egy hozzászólás “Pesterzsébeten építettek buszmegállót a csepeli kétfarkúak” bejegyzésre

  1. Pilsner Urquell szerint:

    Nem volna baj, ha két farka nőne a csepeli önkorimnak is – csak nehogy párthűséből levágja a pluszt…

Itt lehet hozzászólni !