V. Csepeli Sörfesztivál

Csepel.hu

5 hozzászólás “V. Csepeli Sörfesztivál” bejegyzésre

 1. Pilsner Urquell szerint:

  Nemzeti kulrúra: pörkölt-, bor-, sörfesztivál és verseny. Hencidától boncidáig: zaba.
  Ezek szerint nemzeti kultúránk ékesen megnyilvánul ama tényben, hogy az EU-ban a magyarok a legkövérebbek. Fenyeget a zsíragy.

 2. admin szerint:

  A neve honnan van, drága fórumozó? A programot meg láthatóan nem olvasta végig.

 3. telepi szerint:

  Azt lehet tudni, hogy milyen sörök lesznek? Rizmajer gondolom lesz 🙂

 4. Pilsner Urquell szerint:

  admin,
  a nevem onnan van, hogy egyszer egy olyan pillanatban léptem be a fórumozásba, amikor egy bizonyos “kőbányai világos” nevezetű hozzászólóval szálltam vitába. Egyéb vonatkozásban nem vall rám: kb. 30 éve semmilyen alkoholos italt nem iszom soha, vendégségben is kínban vagyok a visszautasítgatással – egyszerűen utálom.
  A programot végigolvastam, de lévén toleráns lélek, a népitáncolást nem akartam megtámadni, se a térzenét és lovaskocsizást, kirakodóvásárt és egyéb népi műremekléseket, nemzeti kultúránk e súlyosan filozófiai töltetű és mélységesen magas esztétikai értékű ágazatát, amint az utcai pop-rock koncerteket, zsákbanfutást és és családi hintapalintázást sem, bár ezektől is hevesen vakaródzom, HA EGYÉB SINCS (míg van legalább köröskörül hosszú kések éjszakája a “magasabb kultúra” maradék morzsáit szétmarcangoló akadémiai és művészi polkocsmai körökben). – Hamarosan az efféle sörös táncolás lesz nálunk az Avignoni meg a Bayreuthi Fesztivál. – Pardon, hogy szólni mertem.

 5. Pilsner Urquell szerint:

  Egyebekben tiszteletem és minden jókívánásom a nemzetiségieknek. De ők sem csupán néptáncolni tudnak a saját kultúrájuk szerint, hanem sokkal több és magasabb okból is méltányolhatnánk hasznos jelenlétüket.

Itt lehet hozzászólni !