Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

888

Németország második legerősebb pártját eddig “kényelmesen” lehetett támadni azzal, hogy szélsőjobboldali, antiszemita, s a többi. Most már picit jobban meg kell erőltetniük magukat a liberálisoknak, ha be akarják feketíteni a pártot, ugyanis alakult egy zsidó tagozata.

Egyes politikusok és zsidó szervezetek is kiakadtak azon, hogy alakult egy zsidó tagozata a bevándorlásellenes Alternatíva Németországnak (AfD) pártnak.

A német sajtóban “kis létszámú” tagozatról írnak – ezt mondjuk érdemes fenntartásokkal kezelni, mert egy igazán elhanyagolható tagszámmal bíró csoport talán nem okozna ilyen mértékű felháborodást.

A Juden in der AfD (Zsidók az AfD-ben, röviden JAfD) nevű csoport október hetedikén Offenbach városában, a nyitórendezvényén jelenti be megalakulását.

A csoport ellen zsidó szervezetek emelték fel a hangjukat, hiszen szerintük az AfD továbbra is egy olyan párt, ahol “az antiszemiták nagy kényelemben érezhetik magukat”. Hasonlóképp vélekednek ellenzéki német politikusok is, például a német Szabad Demokrata Párt elnöke, Christian Lindner.

Az október hetedikei nyitórendezvényen beszédet mond az AfD keresztény tagozatának elnöke, Joachim Kuhs. Arra a kérdésre, hogy mennyi résztvevővel számolnak, Kuhs azt mondta, nem számítanak a számok, hiszen a keresztény tagozat is húsz fővel indult, most mégis tízszer annyian vannak.

A zsidó tagozat indítói olyan emberek, akik bátrak, és hiába kapnak támadást, mi támogatjuk őket, elismerjük, hogy elkezdték ezt szervezni.”

A kritikákra is reagált Kuhs:

őszintén szólva meg vagyok döbbenve. Az AfD egyáltalán nem antiszemita párt, nem tűrjük közösségünkben az antiszemitizmust. Ha ilyet látunk, azonnal kidobjuk pártunkból az antiszemita embereket.”

Mint ismert, az AfD vált a második erővé Németországban, a bevándorlásellenes párt népszerűsége a legfrissebb közvélemény-kutatás szerint 17,5 százalék.

Következetesen egyedül az AfD képviseli évek óta a bevándorlásellenes álláspontot, talán ennek is köszönhető, hogy nemcsak a nők, de zsidó vallásúak is egyre nagyobb számban vándorolnak át a párt szimpatizánsai közé.

Hiszen a merkeli nyitott kapus bevándorláspolitika az antiszemita muszlimok beáramlásával járt. A Németországba érkező migránsok zömét abszolút nem érdeklik az emberi jogok, a vallásszabadság és a tolerancia, és mindezt tökéletesen igazolja például a Kölnben történt tömeges erőszakolás, de az sem elhanyagolható tény, hogy ha valaki kipát hord Németországban, előbb kell migránsoktól tartania, mint AfD-sektől. Az erről készült videofelvételt, valamint a német igazságügyi miniszter reakcióját ide kattintva nézhetitek meg.

Forrás: 888

Itt lehet hozzászólni !