Gázvezeték csere a Kőrösi Sándor utcánál

Csepel.hu

NKM Földházhálózati Kft. beruházásában a VEMAG Konzorcium gázvezeték cseréjét végzi a Kőrösi Sándor utca – Mázoló utca – Fémmű utca közti lakótelep környezetében.

A meglévő gázvezetékek elöregedtek, a műszaki meghibásodások gyakoriak, így a felújítás halaszthatatlanná vált. A beruházás szeptember 24.-től várhatóan november 5.-ig tart.

A beruházást a gépjármű- és gyalogosforgalom minimális zavartatása érdekében ütemekre osztották.  A kivitelezés az egyes ütemekben következő forgalmi korlátozásokkal fog járni:

1. ütem: Fémmű utca 17-23. között egyirányúsítva lesz, a Szent László utca felől nem lehet behajtani. A Fémmű utca 23. mellett a Kokilla térre szintén nem lehet majd behajtani.

2. ütem: Fémmű utca 23. előtt közvetlenül sávszűkülésre kell számítani.

A Kőrösi Sándor utca – Mázoló utca között található lakótelepi ingatlanokra vezető járdák esetében korlátozásokra kell számítani, de az ingatlanok megközelíthetősége biztosítva lesz.

A Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda melletti gyalogosjárda részben lezárásra kerül, a gyalogosforgalom itt is biztosítva lesz.

Kőrösi Sándor utcában, közvetlenül a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda előtt az úttest páros oldala lezárásra kerül, így a Fémmű utca felől nem lehet majd behajtani. A Juharos utca a Szent László utca felől zsákutca lesz, a Kőrösi Sándor utca felől lezárásra kerül.

A beruházás ideje alatt a lakótelepen élőktől türelmet és megértést, az arra közlekedő gépjárművezetőktől fokozott figyelmet kérünk!

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !