Bangóné, az elvtársnő

Gazembernek nevezte Hoppál Péter államtitkárt a csepeli szocialisták dédelgetett kedvence, a valamiféle féldimenziós világképpel rendelkező Bangóné Borbély Ildikó, aki Facebook oldalán támad rá fideszes képviselőtársára. Erős szavak, de nézzük miről is van szó!

Történt, hogy Hoppál államtitkár egy montázsfotót posztolt olyan európai vezető politikusokról, akiknek nincsenek gyermekeik, hozzászólásként pedig a politikus nem átallott leírni, hogy a képen szereplőknek nem számít a jövő, a haza, Európa, a keresztény kultúra. Csak a Carpe diem.

Botrány! – fakad ki rögtön az egész balliberális oldal, mondván micsoda világ ez kérem! Az már nem is ember, akinek nincs gyermeke? Nem lógott ki a sorból Bangóné elvtársnő sem, aki annyira felhergelte magát, hogy gyerekek százezreit kezdte félteni az államtitkártól. Tette mindezt úgy, hogy bejegyzésében gátlástalan gazembernek nevezte a politikust, aki ráadásul a saját meggazdagodására használja fel a hatalmát.

Most tekintsük el Bangóné stílusától. A Kabáról idetelepedett nagyasszonytól, a felkiáltójelek mondatvégi szakértőjétől amúgy is megszokhattuk a kedves szavakat. Nagyon nem is lehetne mit hozzátenni.

Aztán valahogy mégis tollat ragadok.

Mondd, Ildikó! Mesélt neked a pártod helyi elnöke, a jogerősen elítélt Szenteczky János arról, hogy soraitok közt egy gyermekmolesztálási ügybe keveredett politikus is akadt? Tudod, ha már a gyerekeink védelméről beszéltél. S. Miklós korábbi MSZP-s képviselő évekkel ezelőtt egy csepeli rendezvényen molesztált egy kisfiút. Akit aztán a lemondásáért cserébe ki is tüntetett a pártod, és akiből a szocik jóvoltából első körben nem börtöntöltelék lett, drága Ildikó, hanem tudod mi? Középiskolai tanár. Ennek a következménye pedig minimum egy másik – és a valóságban még ki tudja mennyi – gyerek molesztálása lett.

Aztán itt van az egész országot megdöbbentő csepeli kettős gyilkosság. Ez volt Magyarországon az első iskolai emberölés. Rémlik valami, Ildikó? Tudod, amikor a mohóságnak, a gátlástalan lopásnak két ártatlan ember lett az áldozata. Bizonyára tisztában vagy vele, hogy az iskolában dolgozott Deme Gábor, a gyilkosságok értelmi szerzője, a ti emberetek, aki a tanulókat nem egyszer verte és fojtogatta. Csak úgy érdekességképpen elmondom: Deme egy korábbi MSZP-s politikustársa mesélte, hogy előttük is megfenyegetett tanulókat és eljárt a keze, amikor egy pártrendezvényen a dolgozni kirendelt diákok hanyagul pakolták az iskolai felszerelést.

Hát így megy ez kérem szociknál. Annál a pártnál, amelynek képviselői 2010 előtt százmilliókat költöttek a csepeli adófizetők pénzéből soha meg nem valósuló beruházások tervezésére, vagy éppen fizettek ki tízmilliókat el nem végzett munkák után, elherdálva és ezáltal elzálogosítva a csepeli családok, gyermekeink jövőjét.

Innentől kezdve pedig nekem már csak egy kérdésem maradt: most akkor kitől is kell féltenünk gyerekeinket, kedves Ildikó?

TK

14 hozzászólás “Bangóné, az elvtársnő” bejegyzésre

  1. Pilsner Urquell szerint:

    „Nem szerencsés ilyet írni, ezt elmondtam Hoppál képviselő úrnak is” – nyilatkozta két napja az Indexnek Kocsis Máté Hoppál Péter múlt heti Facebook-posztjáról. Mert a házasságkötés és gyerekvállalás magánügy. Ráadásul vannak, akiknek akoor sem lehet gyermekük, ha vállallnák. (Ez a gyermektelen-libsi-EU-politikus mém a nyugati altright sajtó fő slágere pár hete.)

    Valóban nem szerencsés gondolatok helyett mémekkel és jelszavakkal kerengő dervisként verni a dobot. (Ezt Bagóné sem fogta még föl révületében.)

  2. Jobban szerint:

    A Google kinyírta a mindenszo.hu -t – Lehet végleg bezárunk
    Ennyi volt
    körülbelül 2 órája

    Ma, 2018.09.19-én a gmail fiókunkba várt egy üzenet, mi szerint a mindenszo.hu közel egy éves működése után minden Google hirdetésünket leállította a Google. Nem titok, hogy azt a kevés pénzt is, amiből megéltünk, a hirdetésekből kanalaztuk össze. Mi nem fogunk kunyizni Konok Péter módjára, hanem egyszerűen közöljük a tényeket: A Google kinyírt minket.

    Mindenféle ócska ürügyekre hivatkoznak Gugliék, de teljesen lényegtelen, hiszen a Facebook fiókjainkat is törölték már januártól, méghozzá a választásokig szám szerint 11-et. Most is csak egy kölcsön fiókkal tudtuk a Facebook oldalainkat működtetni, de legalább az működik.
    Most új módszert kerestek arra, hogy kinyírjanak minket. Gratulálunk! Sikerült!

    Természetesen a fellebbezést megtettük, de az is legalább egy hétig tart, nem sok reményt fűzünk az eredményhez, hiszen automata válasz levelében maga a Google megírta:

    ” Felhívjuk figyelmét, hogy bár megjegyzéseit a webhely kiértékelése során figyelembe vesszük, nem tudjuk garantálni, hogy újból engedélyezni fogjuk a hirdetésmegjelenítést. Köszönjük a türelmét és megértését. Üdvözlettel: A Google Csapat”

    Mi is pénzből éltünk, ez van, így jártunk. Kinyírt minket a Google. Gratulálunk Facebooknak, és a Googlenak is, a toleráns, sajtószabadságra annyira érzékeny liberális sajtónak, akiknek a kollegái folyamatosan Fake Newsoztak minket cikkekben (pedig mti híreket vettünk át, és a konzervatív sajtó többi híreit+saját tartalom), a libsi oldal hívei is annyira gerincesek voltak, hogy a sok jelentgetésnek hála 11 Facebook privát fiókunkat töröltették, amire persze a Facebook csapata le tudott csapni.
    A választási kampányban olyan honlap látogatási forgalmat sikerült elérnünk, amiért egy libsi oldal is megnyalta volna a tíz ujját. Maga az index hozta le elemzésében, hogy az Origo.hu elé kerültünk a kampányidőszakban. 2 hét alatt 2.5 millió emberhez értünk el 10x. Erre büszkék vagyunk. Nem számít. Akit a nemzeti oldalon ki lehet csinálni, azt kicsinálják. Vagy szó szoros értelemben eltávolítják az élők sorából, vagy anyagilag ellehetetlenítik.
    Ez ám a nagy diktatúra, mi, libsik?

    Jó volt veletek, kedves Olvasóink, a fellebbezés ugyan még tart, de nem sok reményt fűzünk hozzá a “múltunkat” és az eddigi folyamatos támadásokat tekintve. Mi ehhez értettünk, ezt tudtuk szívvel, lélekkel csinálni, ez nem is munka volt, szenvedély, hivatás, hobbi. Úgy néz ki eddig tartott.

    Üdvözlettel,
    Domokos András
    Főszerkesztő
    mindenszo.huhttp://mindenszo.hu/a-google-kinyirta-a-mindenszo-hu-t-lehet-vegleg-bezarunk/

  3. Qqriq szerint:

    “Kell még mondanom valamit, Ildikó?” 😉

  4. Jobban szerint:

    “Ujhelyi István Magyarországon tartózkodó szocialista, kezében kokárdával beszélt arról, hogy miért szavazott Magyarország elítélésére egy velejéig hazug és ostoba és aljas „jelentés” alapján, amelyet egy velejéig romlott, becstelen, hazug és aljas nő készített, amúgy Ujhelyi elvtársainak és egyéb baloldali-liberális ügynökök útmutatásainak alapján.
    Az elemi felháborodás arra is alkalmat ad, hogy visszatekintve a múltba megállapíthassuk: Ujhelyi és elvtársai cselekedete egy hosszú sor folytatása, nem afféle váratlan és előzmény nélküli, mintegy öntudatlan, hirtelen felindulásból elkövetett hazaárulás.
    Talán a szimbolikus térben is értelmezhető, ha száz évet megyünk vissza az időben. Száz évvel ezelőtt szállták meg a szerb csapatok Baranyát. Miután a Tanácsköztársaság névvel illetett patkánylázadás véget ért, annak főbűnösei és társutas gazemberei tömegével menekültek a Nemzeti Hadsereg elől a szerb fennhatóság alatt lévő Pécsre, amelynek polgármestere Károlyi egykori hadügyminisztere, a részegen „nem akarok többé katonát látni” kijelentést tevő Linder Béla volt.
    Linder a „proletárforradalom” menekülő csőcselékének menedékjogot adott. A párizsi békekonferencián a megszállt Baranyát majdnem teljes egészében Magyarországnak ítélték (ez a döntés meglepte és csalódással töltötte el a szerbeket, ami nem is csoda, ugyanis az antant amúgy a legkevésbé sem vette figyelembe sem a magyar érdekeket, sem az etnikai viszonyokat, sem a tisztességet, sem az emberséget).
    A szerbeken kívül egy csoport volt, amelyiket elégedetlenséggel töltötte el a döntés: a magyar kommunisták és szocialisták (polgári radikálisok). Ezek élénken agitáltak a döntés ellen! Jászi Oszkárék Belgrádba utaztak, hogy meggyőzzék a szerbeket, ne vonuljanak ki Baranyából. Majd 1921. augusztus 14-én egy „népgyűlésen” kikiáltják a Baranya–bajai Szerb–Magyar Köztársaságot, amelynek élére egy Dobrovits Péter nevű, tőrőlmetszett hazaáruló gazembert választanak.
    Ez a „köztársaság” nyolc napig létezett, e nyolc nap alatt Linder Béla végig Belgrádban tartózkodott, már mint a szocialista párt tagja, és agitálta a szerbeket: az antantnál és a kisantantnál érjék el, hogy ezt a „baranyai köztársaságot” szénbányáival és vasútjával együtt csatolják vissza Szerbiához. Ugyanezért harcoltak a kommunisták és Jászi Oszkárék. S mi volt az indok? Pont mint ma: hogy majd ők onnan, a szerbekhez csatolt Baranyából fogják demokratizálni az országot!
    Mindeközben természetesen volt kokárdájuk, és önmagukat nevezték hazafinak. Aztán eltakarodtak, Lindert Tito temeti majd Belgrádban katonai parádéval (csak hogy legalább becstelen halálában világos legyen, kiknek az ügynöke volt), Jászi Ohióban, Kun Béla Moszkvában végzi, kokárdáik minden bizonnyal az íróasztal fiókjában porosodnak, onnan dobja majd ki a haláluk utáni nagytakarításkor a házvezetőnő.
    Rákosi és kommunistái aztán folytatják a megkezdett utat. Ragaszkodnak a szovjet megszálláshoz, mert tudják: a hatalmat csak egy idegen megszálló hadsereg árnyékában szerezhetik és tarthatják meg. És ezt nem tartják túl nagy vagy vállalhatatlan árnak, éppen ellenkezőleg, meggyőződésük szerint ez a világ természetes rendje. Rákosi kokárdája aztán Nyizsnyij-Novgorodban végzi. Egyetlen elvtársát, aki egy döntő pillanatban a nemzet oldalára állt, már Kádár fogja kivégezni. Kádár, aki folytatja az utat.
    1956-ban visszahívja az oroszokat, vérbe fojtja a forradalmat – pontosabban vállalja ezt a szerepet –, mint mondtam, kivégzi Nagy Imrét (is), és mindeközben hosszan szónokol hazafiságról, amelyet természetesen ő képvisel egyedül.
    S elköveti a legnagyobb hazaárulást, ami még ezeken is túltesz: egészen becstelen haláláig arra kényszeríti a társadalmat, hogy tagadja meg, felejtse el saját hőseit, és örök Kreónként megtagadja áldozataitól a végtisztességet, megszegve ezzel az örök emberi és isteni törvényeket. Kádár kokárdáját talán a villájába költöző Veres „engedély nélküli” István hajította ki.
    Ebben a sorban következnek most Ujhelyiék. Kokárdáikat morzsolgatva bizonygatják, hogy ők a hazafiak. A múltjukat már ismerjük. Milyen jó lenne egy pillantást vetni a jövőbe, hogy vajon hogyan és hol fogják végezni. Vajon ki fogja majd kidobni az elkoszolódott kokárdáikat?
    (forrás: Bayer Zsolt, magyaridok.hu)”
    http://mindenszo.hu/bayer-zsolt-ujhelyi-istvan-kokardaja/

  5. Jobban szerint:

    “Kegyetlen, de valós:
    “Tudjátok, honnan lehet felismerni a Gyurcsány tüntetést? Az a legkisebb turistacsoport a Kossuth tér környékén. Ennyi”
    Deutsch Tamás, fideszes Európai Parlamenti képviselő”
    https://csakegymondat.blogstar.hu

  6. Nagyapó szerint:

    Azt hiszem, a Bangóné -féle hozzászólásoknak van egy haszna a kormánypártok számára. Ha Gyurcsány(i) felszólal, még az ellenzék is röhög. A többiek, mivel nincs értelmes témájuk, ezért a kocsmai stílust veszik elő. Nem fontos miről van szó, csak minél trágárabb legyen és minél nagyobbat durranjon.
    A régi dolgozókat és utódaikat is riasztja ez a lumpenproli stílus és ezért a kormánypártokat erősíti.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Horváth János szerint:

    A dolog másik olvasata, hogy a jelenlegi kurzus prominensei csak szaporodni képesek, gon-
    dolkodni nem.

  8. Jobban szerint:

    “Látlelet az ellenzék mentális állapotáról – Ez valami elképesztő”
    http://mindenszo.hu/latlelet-az-ellenzek-mentalis-allapotarol-video/

  9. Jobban szerint:

    “A világ minden tájáról kap támogató üzeneteket Orbán Viktor
    az európai vezető politikusok kifutó kollekciója célt tévesztett a múlt heti gyalázatos akciójával
    Bár mindent megtett az Európai Parlament liberális többsége, hogy megbélyegezzék Magyarországot a hazugságoktól hemzsegő Soros-Sargentini jelentés elfogadásával, nagyon úgy tűnik, hogy az európai vezető politikusok kifutó kollekciója célt tévesztett a múlt heti gyalázatos akciójával. Erről tanúskodik a miniszterelnök Facebook-oldala, amelyet elárasztották a külföldi, nem magyar nemzetiségű kommentelők támogató és biztató bejegyzései.
    Ha az ember végiggörgeti a miniszterelnök salzburgi bejelentkezése alatti kommenteket, akkor láthatja, hogy rengeteg európai – és akár nem európai – ember lát át a szitán és áll a miniszterelnök európai és migrációs politikája mellett.
    Többek közt német, svéd, lengyel, olasz, cseh és ausztrál nemzetiségű kommentelő is pozitív üzeneteket fogalmazott meg a magyar miniszterelnök számára, sokan pedig sok erőt, kitartást kívántak Orbán Viktornak az európai küzdelmeihez.
    Az Origo összegyűjtött néhányat ezek közül.
    Íme néhány bejegyzés:
    Ön a legjobb példa a világ politikusai számára. Tudja, hogyan védheti meg az országát és az embereket. Tisztelet!/ You a best example for all politicians in the world. You know how to protect you country and your people. Respect (Lengyelország)
    Európa az európaiaké, nem kérünk a multikulturalizmusból/Europe belongs to Europeans, we don´t need multiculturalism. (Németország)
    Légy erős, veled vagyunk!/Stay strong..we are with you.!!! (Lengyelország)
    Vivát Orbán! Ön Európa reménysége. Üdvözlet Németországból! Soha nem felejtjük Orbán Úr, nagyon sok barátja van!/VIVA ORBAN. You are the hope for whole Europe. Greetings from Germany. Never forget, Sir Orban, you have a lot of friends. (Németország)
    Ön az a vezető, akire Európa várt! Üdvözlettel Lengyelországból!/You are the leader, Europe is waiting for! Best regards from Poland! (Lengyelország)
    Orbán újra naggyá teszi a hazáját! Üdvözlet Németországból!/Orban make your country great again! Greetz from germany!(Németország)
    Isten legyen Magyarországgal…Maradj erős!…Minden jót Ausztráliából!/God on ya Hungary… stay strong… all the best from australia (Ausztrália)
    Isten óvjon…Üdvözlet Csehországból!/God bless…greetings from the Czech Republic (Csehország)
    Ő egy olyan politikus, aki informálja az embereket. Ez teljesen más, mint itt Németországban…Nagyon szeretném ha hasonló politikusaink lennének, akik büszkék a hazájukra és harcolnak érte. De a mi politikusaink ellenünk, németek ellen harcolnak, és a média a fő fegyverük. A magyar emberek boldogok lehetnek, hogy ilyen politikusaik vannak
    Svéd vagyok, de most Magyarországon élek. Minden nap azt látom, hogy Budapest hogyan fejlődik, az épületeket felújítják, új épületeket terveznek, új parkok készülnek, a turizmus pedig virágzik. Nyugdíjasként ingyenes a közlekedés, valamennyi közlekedési eszközzel, ingyenes egészségügyi ellátás és olcsó fogászat.”
    Origo.hu
    Fotó: Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldala
    http://mindenszo.hu/a-vilag-minden-tajarol-kap-tamogato-uzeneteket-orban-viktor/

  10. Jobban szerint:

    “Szili Katalin közleményben adott hangot a szerdai szavazás miatt érezett felháborodásának. Szégyen címmel egy nagyon markáns és őszinte véleményt mondott egykori párttársait sem kímélve:
    Összenőtt, ami összetartozik: Strasbourgban az úgynevezett magyar baloldal az ellenőrizetlen bevándorlás híveit támogatta saját hazája ellen. A jogállamiságra hivatkozó, de egyben azt meg is csúfoló Sargentini-jelentés politikai funkciója kezdettől fogva egyértelmű volt. Mindenáron példát akartak statuálni a bevándorlásról kritikusan gondolkodókkal szemben. Erre a célra azt a Magyarországot pécézték ki, amely kezdettől fogva határozottan és példamutatóan európai módon kezelte és kezeli a problémát, komolyan véve s betartva az uniós szabályokat. A szavazás alkalmat adott volna arra, hogy az úgynevezett baloldal bizonyítsa korszerű patriotizmusát. Nem tette, pontosabban ezúttal se tette, mint ahogy nem tette 2004 decemberében sem. A bevándorlás liberális támogatása mindmáig fontosabb számára, mint a magyar kisebbségek ügye. Amit most cselekedett, az nemcsak politikai hiba, hanem a haza sokadik cserbenhagyása. Egyszerűbben szólva: szégyen.” – olvasható a kemény hangvételű közleményben.
    Ez igen!
    Most végérvényesen bebizonyosodott, hogy ki a hazafi és ki az, aki a saját hazája ellen dolgozik!”
    https://www.flagmagazin.hu/heti-lampas/szili-katalin-felmosta-a-padlot-a-szocikkal

  11. Pilsner Urquell szerint:

    Horváth János!
    Az ellenzék meg még szaporodni se. Nem tudom, melyik a jobb magoldás.

  12. Horváth János szerint:

    Pilsner Urquell!
    Vagy csak nem akarják közpénzen kistafírozni a porontyaikat, mint tették azt Ráhelkével
    vagy a Matolcsy fattyakkal. Minden esetre Hoppál olyasmibe ütötte bele az ormányát, amiért
    jobb helyeken rögtön szájon vágják.

  13. Jobban szerint:

    “GYURCSÁNY FERENC KÁBÍTÓSZERE: A POLITIKA
    Egy pszichológus megdöbbentő véleménye a Böszméről!
    Pszichológusként komoly etikai aggály merül fel bennem, hogy megengedhető-e bárki pszichopatológiáját a nyilvánosság előtt elemeznem. Ugyanakkor megszólalt bennem a Civil Jogász Bizottság jogászának a nemzet iránt érzett felelősség- és igazságérzete. Emiatt nem hagyhatom szó nélkül a 2018. szeptember 17-én, azaz az őszödi böszme beszéde elhangzásának 12. évfordulóján az Országgyűlésben történteket.Tavaly áprilisban családi ünnepélyre készülődve az egyik terézvárosi cukrászdában álltunk sorba édesanyámmal. Belépett Gyurcsány Ferenc, és elbűvölően köszöntötte a dolgozó nőket, valamint a vendéglátóhelyen kávézgató nyugdíjas, munkában és gyermeknevelésben megőszült asszonyokat.
    A hölgyek, pártállásuktól függetlenül, elragadtatással jegyezték meg: az egykori miniszterelnök igencsak tiszteli a nőket. A sokkból magamhoz térve annyit mondtam halkan: íme, a pszichopata báj tankönyvi esete.
    Felidéződött bennem 2006. október 23., amikor a két gyermekemmel együtt menekültünk a gumilövedékek elől, könnygáztól könnyes szemekkel, és a környezetem áldozathibáztató módon engem vádolt azért, hogy a családommal együtt részt vettem az Astoria szálló előtti Fidesz-megemlékezésen.
    Visszaemlékeztem arra az időszakra, amikor Budapest kórházait jártam, hogy elkészítsem a baleseti sérülések statisztikáját. Eszembe jutott, hogy az 1956-ot alkotmányellenesen megtagadó Havas Szófia a János-kórház orvos-igazgatójaként nem adott engedélyt a felmérésemhez. Talán egy másik Gyurcsány Ferencet jelentett fel a 2006. október 23-án történt rendőri brutalitás miniszterelnöki kézivezérlése okán, büntetőjogilag megalapozottan, több tényállásra vonatkozóan a Civil Jogász Bizottság társelnöke, Völgyesi Miklós, a Legfelsőbb Bíróság büntetőkollégiu­mának nyugalmazott elnöke? Nem valószínű. Gyurcsány Ferenc kettős személyiség.
    A színpadiasságából adódó előadókészsége őt még mindig sokak számára hitelesíti, így az sem tűnik fel, hogy a DK elnöke nem más, mint önmaga karikatúrája. Bármennyire is természetesnek látszik „Feri a szomszédból”, az üvegből ásványvizet ivó, zakó nélkül, hosszú ujjú ingben, hatás­szünetekkel beszélő, néphez szóló „proli”, valójában ő nem más, mint a nemzete iránti alázatot eljátszó, ezáltal tudathasadással küzdő milliárdos.
    A 2006. szeptember 17-én nyilvánosságra került őszödi beszéd a részéről nem gyónás volt, hanem nyílt provokáció a hazai erkölcsi pánikreakció beindítására, ezáltal ürügy október 23-án nem a tüntetők, hanem a megemlékezők leverésére, azaz az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékének megbecstelenítésére, a magyarság megalázására.
    Jól emlékszünk még a lelki Trianonra 2004. december 5-én, amikor a népszavazáson ugyan több volt az „igen” az elszakított területek magyarságának az állampolgárságára vonatkozóan, Gyurcsány magyargyűlölő propagandájának következtében a népszavazás mégis eredménytelennek bizonyult. Amikor ő Orbán Viktor tudathasadásáról beszélt a Sargentini-jelentés kapcsán, fel sem merült benne, hogy leginkább az ő miniszterelnöki propagandája mosta össze Magyarországot (akkor még Magyar Köztársaságot) a magyar kormánnyal.
    Gyurcsány Ferenc 2018. szeptember 17-i parlamenti kirohanása egyszerre provokáció és projekció. Provokáció, mert éppen aznap adta elő a heves indulatoktól túlfűtött monológját; és projekció, mert a saját személyiségjegyeit vetítette ki a miniszterelnökünkre.
    Gyurcsány manipulálja és szorongásban tartja a környezetét, miközben ő egyáltalán nem szorong, ehelyett vérbeli stresszorként van jelen a hazai közéletben, tartja folyamatos izgalmi állapotban mind a benne hívőket, mind az ellene szólókat. Személyisége irritáló, emiatt odafigyelünk rá, ha akarunk, ha nem. A politikai életben nem a hazája iránti felelősségérzet tartja meg: neki a hatalom nem más, mint kábítószer. Politikai megnyilvánulásai ezáltal az ő szenvedélybetegségének a markáns tünetei.
    Szöőr Anna
    A szerző pszichológus-jogász
    http://www.magyaridok.hu
    https://www.flagmagazin.hu/mondom-a-magamet/gyurcsany-ferenc-kabitoszere-a-politika

  14. Pilsner Urquell szerint:

    Horváth János!
    Gyermekeink kistafirozására – vágyainkhoz mérten – a magánpénz, tudjuk, nem elég. A hatalom biztosította “kiegészítés” módja, stílusa, mértéke azonban valóban lényeges. Ezen a téren – hogy is mondjam csak… – valóban nem szerencsés irányban fejlődünk.

Itt lehet hozzászólni !