Reformparkolás a postánál: na itt menj el babakocsival!

Csepel.info, Facebook

Mai suttyó parkolónkat a legnagyobb közösségi oldalról “kölcsönöztük”. Az úriemberek (kisasszonyok) hét elején döntöttek úgy, hogy önhatalmúan megreformálják a parkolást.

Nem biztos, hogy mindenki örömére. A gyalogos közlekedést is akadályozták, nem beszélve a babakocsival, kerekesszékkel a postára igyekvőkről.

8 hozzászólás “Reformparkolás a postánál: na itt menj el babakocsival!” bejegyzésre

  1. mind_the_gap szerint:

    Sajnos a Szent Imre tér is P+R parkoló lett. Aki csak beugrana a postára nem tud parkolni sehol. Ezért javasoltam, hogy legyen fenntartva 2-3 hely, ahol csak max 10..15 percig lehet várakozni, ha már nem akarják bevezetni a parkoló díjat a téren.. Pedig be lehetne, mondjuk úgy, hogy az első óra ingyenes, utána meg fizetős..

  2. 12345 szerint:

    Na ez az. Mindenki arról beszél (misztergabi, csepelinfo), hogy a másik hogyan parkol. Arról meg senki, hogyan lehetne megoldani a parkoló hiányt… Ezt a Lénárdkának kéne elküldeni, h nézze meg, h a lakihegyről, halásztelekről csepelre bejövő autós, aki a Szt.Imréről Hévvel megy tovább, elveszi a parkolót attól aki csepeli és menne felvenni a levelét stb. a postára…
    Persze ehhez agy kell, az meg a csepelinfo tájékán hiánycikk…

  3. Strici2 szerint:

    A polgarmesternek es dolgozoinak van helyuk.
    A honositottak ugysem jonnek soha ide.
    A csepeli lakossag miert erdekelne oket?

  4. Horváth János szerint:

    Igazatok van, de ez nem menti fel ezt a két tahót!

  5. Nagyapó szerint:

    12345 Értem, de akkor miért kell a gerincút, ami még nagyobb forgalmat generálna? Igaz 4-5 embernek jobb lenne.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Nagyapó szerint:

    mind_the_gap minden szavával egyetértek, csak a végrehajtás nehéz, mert nem egyszerű. Parkolóóra, óra a szélvédőn, stb.? De ki ellenőrizné? Talán az egy ingyenes óra lenne jó, amit óránként ellenőrizne egy rendőr, v. közterületes, de hol és hogyan lehetne fizetni az 1 óra után?
    Nem egyszerű.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Pilsner Urquell szerint:

    Valóban: a Szent Imre tér meg Tesco között 4-5 embernél nem jár több. Én, meg a párom, meg hugi, meg a nagybácsi, meg a Jenő. (Már amikor van hol járni…)

  8. Ember szerint:

    Mikor lesznek már Csepelen is végre parkolóőrök? Iszonyatosan kéne már, mert Szent Imre téren és a Pláza körül is totál káosz van minden nap… 🙁

Itt lehet hozzászólni !