Összeomlott a csepeli DK vezetője

Csepel.info

Horváth Gyula a Dunán: csak neki szabad ott mosolyogni

Minden jel szerint idegösszeomlást kapott a hetek óta tartó melegben Horváth Gyula, a csepeli DK elnöke. A politikuson teljesen elhatalmasodott az üldözési mánia, legújabb teóriája szerint pedig, ha valaki augusztus 20-át ünnepel a csepeli Kis-Duna parton, az antiszemita és fasiszta. 

Horváth ezt azzal indokolja, hogy

“ezen a környéken rendezték be 1944-ben a csepeli zsidók internáló táborát. Ide hurcolták a fasiszták Csepel zsidó lakosságát, majd innen szállították-, és pusztították el őket Auschwitzba.”

Vagyis, szerinte aki a Kis-Duna parton jól meri érezni magát, sőt ott tartja az augusztus 20-i ünnepséget, valójában a zsidók Auschwitzba deportálását ünnepli. 

Ilyen alapon természetesen a Duna teljes hosszában be kellene zárni a rakpartokat és sétányokat. Nem is beszélve a Sziget Fesztiválról, ahol – a politikus elmélete alapján – nyilvánvalóan a zsidók Dunába lövését ünneplik minden nyáron koncertekkel és kulturális programokkal.

Rovásírásos tablókép

Ez a tablókép is kiborította a politikust: szerinte, ha valaki ismeri a rovásírást, szintén fasiszta

A politikus szélsőséges fasiszta-fóbiája azért nem új keletű: korábban nyilasnak nevezett egy komplett középiskolai osztályt, amiért azok székely-magyar rovásírással készítették el ballagási tablójukat.

Figyelik minden mozdulatát

Horváth Gyula azt sem rejti véka alá, hogy érzése szerint folyamatosan megfigyelik, követik minden mozdulatát, feljegyzik alkoholizálási szokásait.

Folyamatosan érzékeltem, hogy kontrollálják az életemet, de nem hagytam, hogy eluralkodjon ez az érzés rajtam. Akkor se, ha túl sok volt a jel. (…) Mindezek ellenére azt azért még sem hittem, – hogy 28 évvel a rendszerváltás után – totális ellenőrzés alanya vagyok, ami kiterjed külföldi magánútjaimra, barátaimra, és kapcsolatrendszeremre, szokásaimra!/Mint az ÁVO-nál, vagy a szekuritáténál?”

– írta többek között a politikus.

Erre Ábel Attila csepeli alpolgármester is reagált a Facebookon egy történettel:

Horváth Gyula az egyik nap telefonon keresett. Bár a Balatonon voltam egy strandon a családommal, felvettem. Azt mondja: te, Attila, gyere be hozzám, ne körözz a fehér Skodáddal a házam körül! Mondtam neki, hogy fekete az a Skoda, amúgy meg a Balatonon vagyunk. Szerintem hallotta a háttérzajból, hogy igazat mondok, de nem hitte el.

Csepel.info

4 hozzászólás “Összeomlott a csepeli DK vezetője” bejegyzésre

  1. királyerdei szerint:

    Barom komcsi!

  2. Kkk szerint:

    Alkoholista beteg barom.

  3. Werthan szerint:

    Erre már nincsenek szavak…

  4. Qqriq szerint:

    A kényelem, a jólét, a kicsapongó luxuséletmód, a sok hejehuja, eszem-iszom dínom-dánom sajnos elvette a maradék józan eszét is szegénynek.

Itt lehet hozzászólni !