Önkormányzati forrásból varázsolták újjá a Csalitos óvoda tornaszobáját

Csepel.hu

Csepelen a nyári szabadságolások ellenére sem állnak le a fejlesztésekkel. A kerület folyamatosan fejlődik, aminek ékes bizonyítéka a megújult Kis-Duna-part, a Daru-domb, a Kalózhajós játszótér, emellett számos bölcsőde- és iskolaudvar újult meg.

Megnyílt az első üzlet a pavilonsoron, és többek között elindult a beruházás a Rákóczi Kertben, valamint folytatódnak az útépítések is. A Csepeli Városgazda munkatársai most a Csalitos óvoda tornaszobáját varázsolták újjá.

Az egykori gondnoki lakásból tornaszobát alakítottak ki, melynek elektromos rendszerét is felújították. A tornaszoba új nyílászárókat kapott, ezek elé labdafogó hálót helyeztek el, a szobában lévő a radiátorokra új burkolatot helyeztek el, a padló pedig vadonatúj sportburkolatot kapott.

A teremben elhelyezték a Csepeli Városgazda által frissen felújított bordásfalakat, az eredeti fürdőszobából új, gyermekek számára is könnyen használható vizesblokkot alakítottak ki. Az elkészült elemek mellé a gyerekek kapnak még egy mászófalat és új játékokat is vesz nekik az önkormányzat.

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Önkormányzati forrásból varázsolták újjá a Csalitos óvoda tornaszobáját” bejegyzésre

  1. Oregedobandi83 szerint:

    Mostmár csak gyerekeket bele plántáni.A Városgazda majd erről is fog gondoskodni.

Itt lehet hozzászólni !