Minden idők legviccesebb kormányellenes reklámtáblája Dömsödön

Tékozló Homár

Norah fantasztikus lelete a fenti szabadkézi hirdetés Dömsödről. A cucc első olvasásra elég vicces, de az olvasó joggal kérdezheti, hogy mire föl ez a mindenidőközés. Hát arra föl, hogy ha jobban megnézi az ember a táblát, úgy tűnik, mintha valami kosz vagy árnyék lenne az alsó három sor alatt.

A képet nagy méretben vizsgálva kiderült, hogy helyesen írta Norah: az eredeti szöveg az volt, hogy AKI ITT MARAD AZ HÜLYE! A szerző, miután elkészült a művel, talán rájött, hogy ez a szöveg félreérthető, de semmiképpem sem bontja ki az igazság minden részletét, erre gyorsan kiradírozta, és az előzőnél alig nagyobb terjedelemben sikeresen megfogalmazta, miért is akar elköltözni? Vagy tényleg ebben a formában rakta volna ki, és egy idő múlva rájött, hogy a potenciális vevők az “ITT”-et nem Magyarországra, hanem a házára értették? Norah levélkéje alant:

Ezt egyszerűen nem tudtam kihagyni 🙂 Meg kell osztanom Veletek egy őszinte “lokálpatrióta” ingatlan tulajdonos vallomását. Dömsöd, Magyarország, 2009 szeptember 25. Érdemes kimazsolázni az eredeti, immáron átfestett feliratot is:

EZ A HÁZ ELADÓ. AKI ITT MARAD AZ HÜLYE!

ez vajon önkritika, vagy ilyen régóta árulják az ingatlant?

Norah

Forrás: Tékozló Homár

10 hozzászólás “Minden idők legviccesebb kormányellenes reklámtáblája Dömsödön” bejegyzésre

  1. Földhözragadva szerint:

    Hm, volt az más is tavaly nyárom…

  2. Földhözragadva szerint:

    azaz nyáron

  3. csepeli szerint:

    Jaja, már tavaly is kinn volt. Én is lefényképeztem.

  4. Katka szerint:

    Kedves eladó! Menekülj külföldre, mert a szemét kormány után jön a másik szemét kormány! HAJRÁ JOBBIK!!!!!!!

  5. Öreg halász szerint:

    Katka, te is átálltál a komcsiktól a jobbikhoz?

  6. Gordon szerint:

    Valószínűleg, de talán ő nem felejtett el kilépni az mszp-ből. 🙂

  7. Katka szerint:

    Öreg halász és Gordon: akár hiszitek, akár nem soha életemben nem voltam párttag. A fidesz ellen bárkivel, még az ördöggel is szövetkezem, míg Orbánék vezetik a pártot. Senkiházi, rohadék, kivagyi nagy nulláknak tartom őket. Most a Jobbik az az erő, aki korlátozni tudja majd őket, hogy ne kényük-kedvük szerint garázdálkodjanak majd az országban. Persze ez csak akkor lehetséges, ha nem bratyiznak össze majd a Jobbikkal. Ugye a kisgazdákkal sem szövetkeztek, ígéretükhöz híven…… Nekem félni valóm nincs, egész életemben becsületesen dolgoztam és éltem. Igaz 2 gyerek mellett is csak egy kis panelre tellett, nem 5 gyerek mellett palotára az adófizetők pénzéből.
    Egyébként annyi volt komcsi van a fideszben, mint a rossebb. Az meg a ti szegénységi bizonyítványotok, hogy aki utálja Orbánékat, az már rohadék komcsi!!!!!!!!

    Fideszkomcsik:
    Stumpf István :MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök,
    Járai Zsigmond : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,
    Matolcsy György : MSZMP tag, III/II együttműködő,
    Martonyi János : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,
    Chikán Attila : MSZMP tag,
    Pintér Sándor : MSZMP titkár,
    Boross Péter : MSZMP tag,
    Ligetvári Ferenc: MSZMP tag,
    Boros Imre MSZMP-titkár, III/II együttműködő D-008
    Pozsgay Imre MSZMP KB tag,
    Szűrös Mátyás MSZMP KB tag,
    Csintalan Sándor MSZMP és MSZP tag, jelenleg a Fidesz és a HÍR TV ideológiai támasza,
    Schmitt Pál : MOB tag, jelenleg MOB elnök, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora, jelenleg a Fidesz alelnöke,
    Kerényi Imre : MSZMP alapszervezeti titkár,
    Balogh Gyula : MSZMP tag,
    Szita Károly : III/III együttműködő,
    Mikola István – Hazafias Népfront,
    Fónagy János : MSZMP tag,
    Vonza András : MSZMP tag,
    Szabadi Béla : MSZMP tag, munkásőr,
    Varga Mihály : KISZ titkár,
    Deutsch Tamás : KISZ titkár,
    Orbán Viktor : KISZ titkár, papa párttitkár
    Kövér László : KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa.
    Schmitt Pál: 1981 és 1990 között a Magyar Népköztársaság sportért felelős helyettes államtitkára

  8. miska72 szerint:

    Ezek komcsik, a jobbik meg bűnözők?Zsiráf és a többiek.
    Hogy mi van itt?
    RENDSZERVÁLTÁST!

  9. Öreg halász szerint:

    Katka, igazi jobbikos vagy. Vérbeli MSZP-szavazóból átigazolt. És még te komcsizol. Amúgy a fantomlista bármeddig bővíthető. Aki nem nyugaton élt a rendszerváltás előtt, az értelemszerűen itt élt. És aki itt élt, arra bármit rá lehet köpni. Pl. Orbánra, hogy KISZ-titkár volt. Csak megjegyzem, hogy ha az lett volna, minden négy évben óriásplakátokon lennének minden utcasarkon ennek a dokumentumai.

  10. Katka szerint:

    Kedves halász. Ha valami igaz és leírják és fidesz fanra vonatkozik, az már rögtön fantomlista. Ti komcsiztok örökké!!! Nagyon tévedsz egyébként, mert 98-ban a fideszre szavaztam, először és utoljára!!! Ez volt utána az utolsó szavazásom. Jövőre megint megyek, a Jobbikra fogok szavazni, mert a sunyi, szemét, kivagyi Orbánt és társait a hátam közepére sem kívánom. Az meg, hogy 2/3-ot nyerjenek egyenest katasztrófát hozna az országra! Nevezhetsz vérbeli mszp-ésnek, abszolute nem érdekel!!!! Arra büszke vagyok, hogy nem vagyok fideszes, meg persze Semjén szemét, trágár magát keresztyénnek valló bunkó híve!!!! Az a lényeg, hogy én tudom ki vagyok, egyszerű dolgos, soha semmilyen pártnak tagja nem volt, becsületes ember. Na ezt a parlamentben ülő szemét képviselők nem mondhatják el magukról!!!

Itt lehet hozzászólni !