Játék és szórakozás gyerekekkel a mini vidámparkban

Csepel.hu

Kellemes kis vidámparkká változott a Csepeli Szurkolói Aréna környéke június legutolsó napján. A gyönyörű szép napsütéses időben megszámlálhatatlan család népesítette be a csepeliek mára már egyre népszerűbb helyszínét. Körhinta, kisvasút, bungee, ugrálóvár, kishajó és sok egyéb játék várta a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat a hatalmas élményt nyújtó alkalmi vidámparkban. Az önkormányzat által támogatott Csepeli Városkép szervezte rendezvényre a belépés díjtalan volt.

Egész délelőtt családias kép fogadott. Anyukák, apukák felpakolva a gyerekeket sétáltak, szórakoztak, jókat derültek. Ilyenkor persze a kicsik diktálnak, szinte mindenbe bele akarnak ülni és mindent ki akarnak próbálni. Aki nem szédült, simán továbbjutott a ringlispilből a pár méterre található ugrálóba, majd onnan a kézzel hajtható kishajó adott hűsítő élményt a nyári melegben. Az arrébb található megunhatatlan kisvasút az apróságok kedvence volt, míg a négypályás bungeen a szabadesést élvezték a nagyobbak, néhányan sikongattak jókedvükben.

A kézműves sátornál az aktuális foci vb orosz zászlójának háromszínű karkötőjét készítették el az ügyesebb kezűek. A kedvelt arcfestésnek leginkább a lányok hódoltak. Adri a szandáljához illő unikornist választott, Narina pedig koronát rajzoltatott a homlokára.

A focirajongóknak sem kellett elhagyniuk a vidámparkot, ugyanis a Csepeli Utánpótlás Sportegyesület jóvoltából sokan rúghatták a labdát.

Az arénában délután és esténként a labdarugó-világbajnokság mérkőzéseit nagy kivetítőn nézhetik az érdeklődők.

Antal Zsuzsa

Fotó: Gubis Mariann

Teljes galériánkat megtekinthetik IDE kattintva.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !