Megnyílt a Csepeli Alkotó Fórum éves kiállítása

Csepel.hu

A Csepeli Alkotó Fórum és barátainak éves csoportos kiállítása újra a Szabó Magda Közösségi Tér Galériájában látható június 29-től. Az Anno Domini MMXVIII tárlatot idén is Erdei Kvasznay Éva és Farkas Enikő rendezte, valamint Kopócsy Judit festő, textilművész nyitotta meg. A megnyitót Vaskó Andrea énekszáma színesítette.

Az alkotó fórumot 1999-ben tizenhat csepeli művész alapította. Tevékenységük közé tartozik többek között a hagyományőrzés és hagyományteremtés, kiállítások, művészeti fórumok, karitatív munka és irodalmi rendezvények szervezése. A fórum képviseletében elnöke, Erdei Kvasznay Éva művészetszervező képzőművész köszöntötte a vendégeket. Elmondta: jövőre lesz húsz éve, hogy megalakult a művészeti csoport, amelynek legfőbb szempontja a kvalitás.

A legkülönlegesebb alkotásokat bemutató kiállítás mottója misztikus – emelte ki megnyitójában Kopócsy Judit. Az értéktemető művészetet képviselő képek amatőr, ösztönös, ízlés formában jelennek meg, a sokszínűség, a harmónia a legfőbb jellegzetességük – tette hozzá.

A tárlat megtekinthető július 23-ig hétfőn és szerdán12-19 óráig, kedden, csütörtökön és pénteken 8-16 óráig (Simon Bolivár sétány 4-8., tel.: 420-7874).

Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !