Ballagás, nyári kirakodóvásár a Kádár Katalin oviban

Csepel.hu

Összesen 49 nagycsoportos óvodás búcsúzott el a Kádár Katalin Tagóvodában június elsején. Ez alkalommal hagyományosan a nyári kirakodóvásárt megrendezték és a fenntartó önkormányzat által felújított óvodaudvart is most vették birtokba a gyermekek.

A ballagó ovisok már reggel a csoportjukban elköszöntek az óvó néniktől, a dadusoktól és a játszótársaiktól, majd Kovács-Tóth Katalin óvodavezetővel az élen énekelve körbejárták az intézmény minden egyes csoportszobáját. Az óvoda munkatársaival együtt dalolva érkeztek az udvarra, ahol jelképesen átadták őket az iskolai tanítóknak. Itt mondott köszönetet az óvodavezető udvaruk felújításáért a városvezetésnek, aztán hálájuk jeléül virágot adott át Hierholczné Faragó Tündének, a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda intézményvezetőjének támogató munkájáért.

Ezt követően kidobolták a várva várt kirakodóvásár kezdetét. A kicsik kosárkákkal a kézben hamar gyűjtögetésnek láttak, papírtallérral fizettek a kézzel készült ötletes játékokért. Kati ovis kavicsok, száraztésztás nyakláncok, színes karkötők, parafadugós hajók, ivójoghurtos műanyag dobozból gyártott autók, gombák és sok más egyéb érdekes portékából kedvükre válogathattak.

E csodaszép emlékezetes nap közös táncolással zárult.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !