Sárisápi SIKÉR SE – Csepel FC 0-2 (0-1)

Csepelfc.hu, Csepel.info

Fontos mérkőzést nyertünk meg idegenben. A mérkőzés után Szabó Zoltán értékelte a csapat őszi teljesítményét a Csepelfc.hu-n.

Sárisáp, 150 néző, vezette: Hajdú Balázs (Fehér, Kékesi)

Sárisáp: Millner, Zsemberi (Bercsényi 66′), Sováb, Győri, Molnár, Simon, Galambka, Vécsei (Ligeti 74′), Bazsika (Szebeni 46′), Szitó, Pap

Csepel: Kálmán – Németh, Borda, Tusa – Haraszkó. Németh, Domokos, Barbai (Bene 87′), Sebők – Kosuth, Sóskuthy (Teplán 58′)

Sárga lapok: Bazsika (37′), Molnár (87′), Győri (90′), illetve Barbai (55′), Domokos (84′)

14. perc, vezet a Csepel! Németh Gábor lőtt 5 méterről a hazai kapuba.
55. perc, Barbai kapott sárgát.
58. perc, Sóskuthy helyére Teplán áll be.
56. perc: 2-0 a Csepel javára! Haraszkó beadását a jó ütemben érkező Kosuth értékesíti.
81. perc, Domokos kap sárgát.
84. perc, Barbai helyett Bene Viktor a pályán.

Szabó Zoltán értékelése: Az előző fordulók kevesebb sikere után – azt gondolom – döntő mérkőzést sikerült megnyernünk idegenben, ami újra lendületet adhat a csapatnak. Bízom benne, hogy a következő fordulókban már a jobbik arcát mutatja a csapat, és meg tudjuk nyerni a meccseket. Muszáj nyernünk. A mezőny szoros, és nekünk a mezőny első felében kell megragadnunk, és esélyünk kell, hogy legyen a dobogó közelébe kerülnünk. Azt gondolom, hogy ebben a csapatban több erő és tudás van, az összpontosítás hiányát érzem az elmúlt időszak sikertelensége mögött. Ha tudatosítjuk, és meg tudjuk oldani ezt a problémát, akkor újra jönnek majd a győzelmek.

A Mór ellen megmutatta a csapat, hogy 10 emberrel is fel tud állni vesztes helyzetből, azonban a végén hiányzott a szükséges összpontosítás, így nem tudtuk otthon tartani a pontokat. A Pénzügyőr ellen nem jött ki az a játék, ami az előző fordulókban, és hozzászürkültünk az ellenfélhez. A Törökbálint ellen győzhettünk volna, ha a helyzetkihasználásunk jobb. Ma kihasználtunk két helyzetet, de még mindig maradt gól a fiúk lábában. Örülünk a győzelemnek, és dolgozunk tovább. Hajrá Csepel!

csepelfc.hu

3 hozzászólás “Sárisápi SIKÉR SE – Csepel FC 0-2 (0-1)” bejegyzésre

  1. Zolika szerint:

    Hajrá Csepel!

  2. atlétaa szerint:

    Hajrá Szenteczky-Hajrá CSEPEL FC…………
    Gratula a CSAPATNAK……….

  3. Zolika szerint:

    Szenteczky! Vedd le a kezed a Csepelfc-ről!

Itt lehet hozzászólni !